Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 52 hír

DAC: Eric Ramirez nyerte az idei első hónap játékosa-szavazást

Eric Ramirez lett február/március legjobb játékosa a Fortuna Ligában. A DAC venezuelai támadója nagy előnnyel nyerte meg a Ligás Klubok Uniójának hivatalos szavazását, miután a szakértőktől és a szurkolóktól is a legtöbb voksot gyűjtötte. Az időközben lesérült Kalmár Zsolt a 7. helyen végzett. Ramirez 27 fordulót követően 15…

Visszatért a DAC-ba Martin Raška és Gábriš Csaba

A Nico Pellatz és Alexander Storck távozása után megüresedő helyeket egy olyan páros foglalta el, amely a múltban már dolgozott Dunaszerdahelyen.  A 44 éves Martin Raška a kapusedző szerepét tölti be Németh Antal stábjában. Raška 2017 nyarától több mint három éven át dolgozott a Csallóközben.  A régi-új erőnléti edző, a 33…

Értékes a Dac győzelme

Duol
-
 Tegnap 21:29Sport

Az NB II-es férfikézilabda-bajnokság legutóbbi fordulójában újabb meccset nyert meg a Dunaújvárosi AC csapata, ezzel megerősítette harmadik helyét a délnyugati csoportban.

Ki nem találnád, mennyiért kínálják ezt a felújított Daciát

Alapjárat
-
 Tegnap 20:09Autó-motor

Az autó a képek alapján komoly felújításon esett át.

Magyar szakember lett Bernd Storck utódja a DAC-nál

Németh Antal megbízatása a jelenlegi szezon végéig szól majd.

Gábriš Csaba és Martin Raška is visszatért a Dac edzői stábjába

ma7.sk
-
 Tegnap 18:32Foci

Félévés indiai kitérő után visszatért Dunaszerdahelyre a korábbi erőnléti edző, illetve kapusedző, számoltak be erről a sárga-kékek hivatalos honlapjukon.

Németh a szezon végéig marad a DAC vezetőedzője

Németh Antal lesz a DAC 27. vezetőedzője az élvonalban, miután a klub szerdán közös megegyezéssel megvált Bernd Storck német szakvezetőtől.   Németh, aki eddig Storck asszisztenseként dolgozott a sárga-kékeknél, a klubbal való megegyezése alapján a szezon végéig irányítja a dunaszerdahelyi csapatot. Stábjában a másodedzői és…

A Dacia miatt nőttek a Renault Csoport eladásai

Nőttek a Renault Csoport autóeladásai az első negyedévben, melyet főképp a Dacia márkának köszönhet.

Szépkorúak és gondozók táncolva dacolnak a járvány ellen Szolnokon

A Szolnoki Kistérség Többcélú Társulása Egyesített Szociális Intézménye csatlakozott a tavaly év végén világkörüli turnéra indult „Jerusalema dance” kihíváshoz.

Véglegesítették a DAC hátralévő bajnokijainak időpontjait

A DAC a felsőház 8. fordulójának keretén belül a pozsonyi Slovan otthonában lép pályára, és a rangadót a közszolgálati RTVS is a műsorára tűzte. A találkozót 2021. május 9-én, vasárnap rendezik 15:30 órai kezdettel. A következő fordulóban a trencséni vár alatt küzdenek meg a sárga-kékek a pontokért. Azt a találkozót az Orange Sport közvetíti…

Ezért csodás a széllel dacoló Velencei-tó

24.hu
-
 Tegnap 07:10Utazás

A víz tiszta és játékos, élvezi, ahogy meg-megsimogatja a szél, megtartja a deszkát, és megkettőzi a nap szépséges sugarait és fényeit.

Megvan Storck utódja a DAC kispadján - hivatalos

A Dunaszerdahely hivatalos honlapján jelentette be, hogy a szezon végéig az eddigi másodedző, Németh Antal veszi át a csapat irányítását.

Bernd Storck távozik a DAC kispadjáról

Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya szerdán távozott a szlovák élvonalban szereplő Dunaszerdahely vezetőedzői posztjáról.

Bernd Storck távozott a DAC-tól

444.hu
-
 21.04.21 15:40Foci

A szerződése 2022. május 31-ig szólt, de a vezetőedző már most odébbáll, közös megegyezéssel.

Már nem Bernd Storck a DAC vezetőedzője

A dunaszerdahelyi klub honlapjának közleménye szerint a német trénerrel közös megegyezéssel bontottak szerződést.