Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 218 hír

Dézsi Csaba András: Panaszmentes vagyok

Első tesztje hétfőn negatív lett. A másodiknak az eredményét szerda este kapta meg. Kiderült, mégis megfertőződött, feleségével együtt.

Dézsi Csaba András is fertőzött

Úgy látszik a koronavírus a fideszesekre is hat. Még akkor is, ha akkora csicskák, mint a győri polgármester. Tesztjét maga intézte és fizette, nem az állam.

Koronavírusos lett Győr fideszes polgármestere, Dézsi Csaba András, ezzel hivatalosan ő az első fertőzött magyar polit…

Koronavírusos lett Győr fideszes polgármestere, Dézsi Csaba András, aki ezt maga jelentette be Facebook-oldalán. Ezzel Dézsi az első magyar politikus, aki hivatalosan is fertőzött lett.

Koronavírus-fertőzött Dézsi Csaba András, Győri polgármestere

Ő az első magyar politikus, aki igazolt fertőzött lett.

Pozitív lett Dézsi Csaba András tesztje

A polgármesternek tünetei nincsenek, ugyanakkor házi karanténba vonult.

Dr. Dézsi Csaba András koronavírus tesztje is pozitív - Győr polgármestere otthonról dolgozik tovább

A győriek továbbra is számíthatnak rám, hiszen otthonról dolgozom tovább – írta a Facebookon a kisalföldi megyeszékhely polgármestere.

Dézsi Csaba András: A győri jegyző koronavírusos, de ő is csináltatott tesztet

ATV
-
  20.03.30 06:57 Belföld

Koronavírusos a győri jegyző - ezt Dézsi Csaba András, Győr polgármestere jelentette be a Facebook oldalán. Rajta is elvégezték a koronavírus tesztet, ennek az eredményét ma délutánra várja.

Turányi Gábor – Kovács Csaba emlékezik

Építészfórum
-
  20.03.29 08:20 Cégvilág

<p style="margin-left:0cm; margin-right:0cm">Kovács Csaba, a MOME Építészeti Intézetének vezetője emlékezik Turányi Gáborra</p>

Dömötör Csaba: Csak most jön a neheze!

A koronavírus-járvány neheze csak most jön, amikor a csoportos megbetegedések szakaszát minden bizonnyal felváltja a tömeges megbetegedéseké.

Mitykó Veronika vált a csabai klub zászlóshajójává

Beol
-
  20.03.29 08:51 Sport

A Békéscsabai Súlyemelő és Szabadidő Sportegyesület célja az iskolás és felnőtt korú fiatal sportolni vágyó nők és férfiak harmonikus testi fejlődésének biztosítása.

Dömötör Csaba: Csak az összefogás segíthet

Hétfőn szavaz az Országgyűlés a koronavírus-járvány elleni védekezés miatti rendkívüli intézkedések meghosszabbításáról.

Hajdúhadházi gyermeket találtak meg a csabai rendőrök

Békéscsabán körözés alapján intézkedtek a rendőrök.

Dömötör Csaba: csak most jön a neheze

A koronavírus-járvány neheze csak most jön, amikor a csoportos megbetegedések szakaszát minden bizonnyal felváltja a tömeges megbetegedéseké – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában.

Dömötör Csaba: Csak most jön a neheze!

Nem mindegy, hogy a megbetegedések számának emelkedése milyen hamar és milyen intenzitással következik be - mondta a politikus

Dömötör Csaba: Csak most jön a neheze!

A koronavírus-járvány neheze csak most jön, amikor a csoportos megbetegedések szakaszát minden bizonnyal felváltják a tömeges megbetegedéseké