Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 194 hír

Kóstoljon pezsgőket, aszúkat és egyéb dessszertborokat a Bor és Piaccal!

Bor és Piac
-
  Ma 19:37 Életmód

Az idei évtől nem csak olvashat róluk, de kóstolhatja is a Bor és Piac zsűrije által tesztelt borokat. December 5-én, csütörtökön kóstolja meg velünk a legjobb pezsgőket...

Horváth László: Mága Zoltán a politikának köszönhetően torzítja a magyar kultúrát

Magyar Hang
-
  Ma 18:57 Zene

Semmi szégyellnivalónk a zenei örökségünk miatt, a kamuművészek azonban megalázzák a kulturális piacot – mondja a Fonó Budai zeneház igazgatója.

„Nem szóltunk egy szót sem, de mindent megbeszéltünk” – Csak neked mondom: Benedek Miklós és Szacsvay László

WMN
-
  Ma 18:30 Színes

Ha egy sorozatnak az évadzáró epizódja is teljesen új színt tud mutatni, akkor szerintünk ez azt jelenti, hogy az a sorozat folytatásra érdemes. Pont ez történik a Csak neked mondommal. Benedek Miklós és Szacsvay László az egykori Piafba, vagyis színészmulatóba repítenek vissza bennünket.

A stadion a magyar nemzet CEU-ja - Dési János jegyzete

Klubrádió
-
  Ma 18:24 Vélemény

És hiányzik valakinek az a pénz, ami Mészárosnál van? Senkinek sem. A kórházak rendben, egy időpont igénylésre nem is kell két hónappal korábban időpontot igényelni. A közoktatás szépül és virul. A stadionok nélkül meg mi lenne a nemzet? Megmondjuk: félkarú óriás. A stadion a magyar nemzet CEU-ja.

Gálaműsort tartott a Destiny´s Dancers

TelePaks
-
  Ma 17:33 Belföld

Gálaműsorra hívta a modern tánc kedvelőit a Destinys Dancers Táncegyesület november 16-ra, a Csengey Dénes Kulturális Központba. A show már hatodik volt a sorban, és egy ma aktuális történetet mesélt el.

Férfi kézi: Császár Gábor újra válogatott lehet – Nagy László

NSO
-
  Ma 16:41 Kézilabda

A Magyar Kézilabda-szövetség alelnökeként dolgozó Nagy László nem tartja elképzelhetetlennek, hogy Császár Gábor helyettesítse a sérült Lékai Mátét a januári Európa-bajnokságon.

Kövér László: A V4-ek véleménye ma megkerülhetetlen Európában

A visegrádi házelnökök megvitatták a rendszerváltás utáni három évtized tapasztalatait, és jövő kihívásait is.

Kövér László: A V4-ek véleménye ma megkerülhetetlen Európában

A cseh szenátus székhelyén, a Wallenstein palotában megtartott találkozón a visegrádi házelnökök megvitatták a rendszerváltás utáni három évtized tapasztalatait.

Juszt László szó szerint porig alázta Kövér Lászlót!

Juszt Lászlót nem lehet nem kedvelni. Elképesztő intelligencia, zseniális humor és éleslátás, semmi félsz, amit gondol kimondja… Ahogyan legfrissebb bejegyzésében is: Kövér László irodalmi munkásságának gyöngyszemei, a teljesség igénye nélkül: “…a közösségi média elnevezés is „ócska mocskos hazugság”. Nagy Blankát „a…

Orbán Balázs máshogy látja a fékek és ellensúlyok rendszerét, mint Kövér László

ATV
-
  Ma 16:00 Belföld

Tóth Bertalan az Országgyűlésben napirend előtt annak kapcsán kérdezte a kormány tagjait, hogy egyetértenek-e Kövér László házelnök fékek és ellensúlyok rendszerét kritizáló véleményével, valamint azzal, hogy a 80-as években szabadabb volt az egyetemi gondolkodás, mint napjainkban.

Nagy László szeretné magyarosítani a Veszprémet

Origo
-
  Ma 15:35 Sport

Lékai Mátét egy rutinos klasszis pótolhatja a válogatottban.

Kéri László: A Puskás Stadion a nagyzolási mánia koronaékszere

Zsúrpubi
-
  Ma 15:00 Vélemény

A stadion szépsége sem tudja feledtetni az orbáni kalandorpolitikának a talmi voltát.

Csalnak a cégek a katával, Parragh László szigorítást ígér

A jövő év második felétől megváltozik a kisadózó vállalkozások, a kata szerint adózók és a megbízóik élete. Parragh László szerint az Orbán-kormány akkorra alakítja ki azt a metodikát, amivel a jelenleginél hatékonyabban lehet megállapítani, hogy munkaviszonyban vagy vállalkozói szerződéssel lehet egy adott munkakört ellátni. Most még csak a…

Didier Deschamps százados lett – duplán is

Infostart
-
  Ma 12:59 Sport

Didier Deschamps újabb fejezettel írta be magát a futballtörténelembe. Ő a harmadik Mario Zagallo és Franz Beckenbauer után, aki játékosként és szövetségi kapitányként is a futball világbajnoka lett, ezt tudjuk róla tavaly nyár óta. Most újabb mérföldkőhöz érkezett.

Parragh László elárulta, mikor és hogyan változhat a kata

A kormány az iparkamarával konzultál a kata változtatásáról, Parragh László szerint ők az ellenőrzések szigorítását javasolják, illetve a nyugdíjalap emelését, hogy a katázók ne csak tört nyugdíjra legyenek jogosultak. Utóbbira leghamarabb 2021 elején kerülhet sor.