Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 12 hír

Čaputová azt üzente a romáknak, ő mindenki köztársasági elnöke

Parameter
-
  Tegnap 14:57 Határtalan

„Ez a járvány miatti válság mindannyiunkat érint. De vannak, akik különösen nehezebb helyzetben vannak, vagy mert idősebbek, vagy mert nehéz anyagi helyzetben vannak, vagy azért, mert nincs rendes otthonuk. Biztosítani szeretném önöket is afelől, hogy mindenki köztársasági elnöke vagyok" - fogalmazott Čaputová, és hozzátette, érzékeli az…

Az Instagram leplezte le a korlátozásokat megszegő dél-afrikai minisztert

Index
-
  Tegnap 13:59 Külföld

Stella Ndabeni-Abrahams egy baráti ebéden vett részt, két hónapra felfüggesztették.

Ha még az atyáskodó beszédet is kiszervezzük, minek tartunk köztársasági elnököt?

Azonnali
-
  20.04.07 17:59 Vélemény

A koronavírus óta Magyarország köztársasági elnöke tulajdonképpen Győrfi Pál lett: de akkor mégis mire tartjuk a már szimbolikus jelentőséggel sem bíró Áder Jánost?

Május 1-jén Nagy Játéknap otthona lesz a Föld - Játékos összefogás Erdélytől Dél-Afrikáig

Vaskarika
-
  20.04.06 10:30 Életmód

Május 1-jén Nagy Játéknap otthona lesz a Föld. Az Erdélytől Dél-Afrikáig egyre gyarapodó számú csatlakozóknak csupán egyetlen feladatuk van: a játékszabályok szerint játszani, s ha tehetik, internetes felületeiken segíteni az esemény kommunikációját. A Magyar Olimpiai Bizottság is a kezdeményezés mellé állt.

Közzétették a kelet- és dél-afrikai államokkal kötött gazdasági partnerségi megállapodás módosításait

Agrotrend
-
  20.04.04 13:05 Gazdaság

Hatályos az unió és az egyes afrikai államok közötti megállapodás

Koronavírus: Elhunyt a boszniai Szerb Köztársaság Vöröskeresztjének főtitkára

Szabad Magyar Szó
-
  20.04.04 11:14 Határtalan

Koronavírus okozta szövődményekben pénteken éjszaka Banja Lukában elhunyt Đoko Mihajlović, a Vöröskereszt boszniai Szerb Köztársaságban működő szervezetének főtitkára, közölte a Srpskainfo portál. A humanista férfi gyakorlatilag halála napjáig azon fáradozott, hogy másokon segítsen: két héttel ezelőtt toborzott önkénteseket, akik a…

Dél-afrikai Nagydíj, 1993: összecsapott Prost, Senna és Schumacher

M4 Sport
-
  20.04.03 14:37 Sport

Az Európa Nagydíj vasárnapi ismétlésével az idény harmadik versenyén kapcsolódunk be az 1993-as F1-es szezonba, de sorozatunkban az odáig vezető utat is felidézzük. Elsőként az idénynyitó Dél-afrikai Nagydíjra tekintünk vissza.

Ismerd meg a Köztársaság Fénykora hőseit!

Ziro
-
  20.04.03 08:03 Könyv

Új infók derültek ki azokról a jedikről, akik központi szerepet fognak játszani a Köztársaság Fénykora könyves-képregényes történetfolyam első fázisában

Az osztrák köztársasági elnök szerint „hosszabb ideig” ki kell tartani

Kitartásra buzdította Ausztria lakosságát a koronavírus-járvány adta helyzetben Alexander Van der Bellen államfő csütörtök este az Orf osztrák országos közszolgálati televízióban.

A köztársasági elnök ajánlásával indított új rovatot az Élő bolygónk nevű oldal

Nemcsak a jó példákat szeretné bemutatni, de ötletet és inspirációt is szeretne adni, hogy a kérdésre könnyebb legyen a választ megtalálni mindenkinek.

A köztársasági elnök ajánlásával indított új rovatot az Élő bolygónk nevű oldal

Nemcsak a jó példákat szeretné bemutatni, de ötletet és inspirációt is szeretne adni, hogy a kérdésre könnyebb legyen a választ megtalálni mindenkinek.