Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Dárdai Pál büszke lehet: óriási lépést tett a középső fia, Marci

Ripost
-
  Tegnap 10:00 Sport

A 18 éves Dárdai-fiút először nevezték felnőtt Bundesliga-meccsre. Nem is akármelyiken debütált a profi keretben: az új edzőjével a szünetben megtáltosodott Hertha berlini derbijén.

Szobrot állítottak Szent II. János Pál pápának Budapesten

Éppen száz éve, 1920. május 18-án született Szent II. János Pál, aki 1978 és 2005 között a 264. római pápaként ült Szent Péter trónján. A budapesti Szent István-bazilikában hétfőn életnagyságú szobrot állítottak a katolikus egyházfőnek. Az alkotás Snell György esztergom-budapesti segédpüspök, a Szent István-bazilika plébánosának személyes…

Süssünk bodzavirágos palacsintát!

Hobbikert
-
  20.05.19 07:13 Otthon

Illatos tányérok.

Ilyen volt Győrfi Pál bajuszos kamaszként

NLC
-
  20.05.19 07:48 Bulvár

1983-ban az akkor 17 éves Győrfi Pál még nem köztiszteletben álló mentőszóvivő volt, hanem menő new wave-billentyűs. Itt az ideje végre igazságot szolgáltatni a csodálatos Madártej zenekarnak!

Új pályázat a zöld és high-tech magyar vállalkozásokért

A mikro-, kis- és középvállalkozások (kkv) támogatására 50 milliárd forintos keretösszeggel kiírt pályázat keretében már június első felében megszülethetnek az első határozatok, mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára csütörtök este az M1 aktuális csatornán.

Győrfi Pál átvette felesége helyét: így érezte magát „anyaszerepben”

Győrfi Pál gyerekeire az elmúlt, nehéz hónapokban a felesége, Adrienn vigyázott, ám most fordult a kocka: az OMSZ szóvivője maradt otthon a kicsikkel egy napra. Győrfi a Ripostnak mesélt arról a napról, ami szerinte olyan nehéz volt, hogy azóta is emlegeti.

Hét zalai önkéntes mentőszervezet jut pályázati támogatáshoz

Zaol
-
  20.05.19 08:00 Megyei

Ez évben megyénkben hét önkéntes mentőszervezet jut pályázati támogatáshoz a központi költségvetésből. Az erre vonatkozó döntést a napokban hagyták jóvá.

"Nagyon kemény dió volt!" - komoly próbatétel elé állították Győrfi Pált

Az OMSZ szóvivője egy napra otthon maradt a gyerekekkel, de azt ő sem gondolta korábban, mekkora munkát jelent ez.

Őszre elkészül a pályázatból finanszírozott beruházás Bánokszentgyörgyön

Zaol
-
  20.05.19 09:00 Megyei

Termelői piac épül a dél-zalai településen, mely a térség mezőgazdasági termelőinek kínál értékesítési alternatívát.

40.000 euró támogatást nyert három magyarországi alapítvány a gyermekkort támogató programjaihoz az UniCredit Ala…

A koronavírus idején számos nehézséggel kell megküzdenünk, de az UniCredit nagy hangsúlyt fektet arra, hogy ebben az időszakban is szem előtt legyenek az igazán fontos dolgok. Az UniCredit Alapítvány az olasz bankcsoport országain keresztül globálisan 500.000 eurót adományoz a gyermekek igényeit támogató egészségügyi vagy oktatási…

Búcsúzhatunk a műanyag flakonoktól, készül a növényi cukor alapú palack

ÖkoRoom
-
  20.05.19 09:38 ÉletmódCoca-Cola

Növényi cukrok felhasználásával készít bioműanyag palackokat egy holland cég. Ezek a hordozók rövid idő alatt lebomlanak, szemben a hagyományos plasztik palackokkal, és az ismertebb bio műanyagoknál is fennarthatóbbak. Hamarosan áttérhetnek

Átvette felesége helyét, de erre nem számított Győrfi Pál

Átvette felesége helyét, de erre nem számított Győrfi Pál

Így köszöntötték Novotny Zoltánt 80. születésnapján a pályatársai

Novotny Zoltán ma ünnepli 80. születésnapját. A magyar közmédia legendás sportriportere a rádiós pályán töltött eddigi közel 60 aktív évében több mint 20 sportágban, mintegy 250 nemzetközi eseményen, több ezer mérkőzésről, 150-nél is több válogatott meccsen és a többi között 13 olimpiáról és 4 világbajnokságról tudósította a…