Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 40 hír

Honvédelmi kitüntetést kapott dr. Smiri Sándor hivatalvezető helyettes

Nemzeti ünnepünk alkalmából dr. Smiri Sándornak, a Gyomaendrődi Járási Hivatal hivatalvezető helyettesének Benkő Tibor honvédelmi miniszter – dr. Takács Árpád kormánymegbízott javaslatára – a Honvédelemért Kitüntető Cím III. fokozatát adományozta. A kitüntetést kedden az 1956. évi forradalom és szabadságharc kezdetének,…

Bíró Sándor ezüstérmes lett az ACO sakkvébén

Székelyhon
-
  Ma 14:27 Sport

Öregbítette Székelyföld hírnevét a sakkozók világában a csíkszeredai Bíró Sándor, aki idén is érmes lett Görögországban, az ACO sakkszervezett szenior világbajnokságán.

A szabadságról és a szolidaritásról beszélt Szabó Sándor

SzegedMa
-
  Ma 12:19 Belföld

Az országgyűlési képviselő emlékeztetett, a forradalom lángja először Szegeden lobbant fel.

Friderikusz Sándor: „Nem véletlenül nem nyilatkozom egy ideje”

„Ha lenne valami mondanivalóm, azt már megtettem volna valamelyik fórumon” - mondta a legendás tévés.

Honvédelmi kitüntetést kapott dr. Smiri Sándor

Nemzeti ünnepünk alkalmából Benkő Tibor honvédelmi miniszter a Honvédelemért Kitüntető Cím III. fokozatát adományozta dr. Smiri Sándornak.

Faggyas Sándor: Folytatásos hősköltemény

Mandiner
-
  Tegnap 09:08 Vélemény

Salvini úgy fogalmazott, jól teszi Orbán Viktor, hogy megvédi az országát.

Délvidék: Ünnepelt Sándoregyháza

Gondola
-
  Tegnap 08:54 Külföld

A dél-bánáti Sándoregyházán október 20-án ünnepelték a templombúcsút. A templom védőszentje Szent Vendel Apát, a jószágtartó gazdák és a pásztorok patrónusa, akinek életéről hallhattunk a prédikációban a szentmisén

Természetvédelmi látogatóközpont nyílik Sándorfalván

SzegedMa
-
  Tegnap 08:30 Megyei

Vezetett darutúrát is tartanak a résztvevőknek.

Dr. Kopácsi Sándor rendőr altábornagyra emlékeztek

Police
-
  Tegnap 07:09 Belföld

Dr. Kopácsi Sándor rendőr altábornagyra emlékeztek Budapesti Rendőr-főkapitányság2019. 10. 22., k - 07:09 Budapest egykori rendőrfőkapitánya emléktábláját koszorúzták meg a Budapesti Rendőr-főkapitányság vezetői, a dr. Kopácsi Sándor Baráti Kör és a Nagy Imre Társaság képviselői, valamint dr. Túrós András ny. r.

Feketeszárú cseresznye – Hunyady Sándor színjátékának bemutatója Miskolcon

Montázs Magazin
-
  19.10.21 14:12 Színpad

„Pusztító szenvedély, érzelmekkel teli háború” – Hunyady Sándor Feketeszárú cseresznye című színjátékát mutatja be a Miskolci Nemzeti Színház. A Feketeszárú cseresznyét először 1930-ban mutatták be. Az 1920-as trianoni diktátum után játszódó mű hozta meg a szerző számára az igazi sikert és tette ünnepelt drámaíróvá. Október 11-én Szőcs…

Negyedik ciklusát kezdte el Verpeléten Farkas Sándor

Heol
-
  19.10.21 11:20 Választás

Nagyon fontos lenne a szennyvízhálózat mielőbbi rekonstrukciója a városban.

Csányi Sándor színházi estje – Hogyan értsük félre a nőket?

WeLoveBudapest
-
  19.10.21 06:03 Színpad

Október 22-én a MOMkultban Csányi Sándor színész egyszemélyes vígjátékában ismét arra a kérdésre keresi a választ, hogyan értik félre a férfiak a nőket. Nyolc különböző karaktert megszemélyesítve,  saját történeteiken keresztül elmélkedik arról, miért látjuk sokszor egészen máshogy a világot, és azt vizsgálja,…

Sándor (–27 kiló): Látni akartam felnőni a gyerekemet

Három és fél tonnát adtak le együttvéve azok, akik a Schobert Norbi által meghirdetett fogyási versenyen részt vettek. Volt, aki maga miatt, más a családja miatt döntött a kilók leolvasztása mellett. Tegnap délelőtt átvehették jól megérdemelt jutalmukat – 100 ezer forintot – az üzletembertől.

Papp Sándor Zsigmond: Kékvérű iskola

Népszava
-
  19.10.20 14:15 Vélemény

„A nejem, aki a megszokott gondosságával választotta ki az iskolát, érdeklődött és tanulmányozott, aláírt mindenféle papírt, és meggyőzően érvelt amellett, hogy a havi díjat még ki lehet gazdálkodni a költségvetésünkből, csak azt nem vette észre, hogy október utolsó két hete itt vakáció. A hónap csonka, az ár viszont kerek.”