Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 168 hír

Nagy Anna, Szegedi Erika, Cserhalmi György és Rátkai Erzsébet kapja a Tolnay Klári-díjat

Nagy Anna, Szegedi Erika és Cserhalmi György színművész, valamint Rátkai Erzsébet jelmeztervező kapta meg a Tolnay Klári-díjat. Az elismeréseket szeptember 13-án adták át a Nógrád megyei Mohorán lévő Tolnay Klári Emlékházban. Pásztor Erzsi színművész és Mohai Gábor előadóművész, a rendezvény házigazdái felidézték, hogy az emlékház,…

Ismét lehet használni a szombathelyi Dózsa György utcát

Ugytudjuk
-
  19.09.11 18:25 Megyei

Nagyjából másfél hónapig volt lezárva.

Hunvald György fiai is indulnak a Vii. kerületben: hemzsegnek a meglepő újoncok és visszatérők az önkormányzati képv…

Több érdekes jelölt és nagy visszatérő színesíti az önkormányzati választásokat. A hetedik kerületben például három Hunvald is indul: György, az egykori VII. kerületi MSZP-s polgármester, aki büntetőügyei miatt vesztette el a tisztséget 2009-ben, illetve két fia.

Paláncz György: 93. tanévét kezdte meg a Közgé

Körös Hírcentrum
-
  19.09.12 08:00 Megyei

Nem volt egyszerű felkészülni az új tanévre, és sok változás is történt az iskolában – kezdte beszámolóját Paláncz György, a Békéscsabai Szakképzési Centrum Széchenyi István Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégiuma igazgatója. A tagintézmény vezetőjét a 2019/2020-as tanévről kérdezte tudósítónk a Körös…

György László: szinte rekorderek vagyunk a csúcstechnológiás beruházásokban

Portfolio
-
  19.09.12 09:47 Gazdaság

Nem az a fontos, hogy a madár hányat csap szárnyával, hanem hogy íveljen – idézte Pilinszkyt a magyar gazdaság teljesítménye és válságállósága kapcsán mai Business and Finance Summit 2019 konferenciánkon György László államtitkár.

György László: hozzá kell segíteni a fejlett technológiákhoz a kisvállalkozásokat

A befektetéseket vonzó gazdaságpolitika fejlett technológiákat vonzott Magyarországra, de ezekhez hozzáférést kell biztosítani a kis- és közepes magyar vállalkozások számára is – mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (Itm) gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára csütörtökön Budapesten, a Portfolio gazdasági…

Új világunkhoz új térképek kellenek - 5+1 gondolat Surányi György gazdaságértékeléséhez

Napi
-
  19.09.12 14:12 Belföld

Szinte napra pontosan két évvel ezelőtt az egyik hazai gazdasági portál éves konferenciájának paneljában vettem részt. A konferencián a Magyar Nemzeti Bank alelnöke is előadást tartott. Előadásának fő állítása az volt, hogy a világ tartósan belépett a negatív reálkamatok korába. Ez még az az időszak volt, amikor az amerikai Fed kamatemelési…

Matolcsy György előadása az 57. Közgazdász-vándorgyűlésen 2019. szeptember 5.

Az Üzlet
-
  19.09.12 15:39 Gazdaság

Matolcsy György Magyar Nemzeti Bank elnökének előadása az 57. Közgazdász-vándorgyûlésen a Nyíregyházi Egyetemen 2019. szeptember 5-én. Tisztelet, hölgyeim és uraim, tisztelt kollégák, kedves barátaim! Tőlem derűs, optimista jövőbelátó vízárusra hasonlító látnoki jövőképeket illik várni. A derű megmarad, az optimizmus is. De most egy kicsit…

Matolcsy György és Varga Mihály vitája / szó szerinti közlés

Az Üzlet
-
  19.09.12 15:47 Gazdaság

Matolcsy György és Varga Mihály az ország gazdasági kilátásairól, a lehetséges veszélyekről a Közgazdász-vándorgyűlésen egymással vitatkozó téziseit a hazai közgazdász társadalom nagy érdeklődéssel követte. Az elhangzottakat teljes terjedelmükben közöljük.

Rajzpályázatot hirdet iskolásoknak a Thúry György Múzeum

Kanizsa Újság
-
  19.09.12 18:07 Kultúra

Az én világom című pályázatra olyan alkotásokat várnak, amelyek a diákokat körülvevő világot, érzéseiket, gondolataikat mutatják be.

Ma levelet kaptam Matolcsy Györgytől

Hírklikk
-
  19.09.12 18:31 BelföldMNBMSZP

Korábban aziránt érdeklődtem, vajon érdemes-e felkészülni a 340-350 forintos euróra, van-e árfolyamcélja az MNB-nek. A jegybank elnöke arról tájékoztatott: őt nem zavarja a forint gyengülése, leértékelődése.

György László: A technológia változására a legjobb válasz az innováció

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkára rámutatott: valami újat tanulni, valamilyen új, hasznos tudással termelékenyebbé válni ugyanúgy innováció, mint valami újat feltalálni.

Hónapokkal ezelőtt zár alá vette a rendőrség Simonka György újkígyósi otthonát

Papíron a házat a fideszes képviselő gyerekeinek és unokahúgának nevére íratták.

Zár alá vették Simonka György otthonát

ATV
-
  19.09.13 08:51 Belföld

Hónapokkal ezelőtt zár alá vette a rendőrség Simonka György fideszes országgyűlési képviselő újkígyósi otthonát - írja a 24.hu.

Zár alá vették Simonka György újkígyósi otthonát

Zár alá vette a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó iroda Vagyon-visszaszerzési Hivatala Simonka György fideszes országgyűlési képviselő újkígyósi otthonát – tudta meg a 24.hu. A zár alá vételt a földhivatal is bejegyezte az ingatlan tulajdoni lapjára.