Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 217 hír

Péter Szabó Szilvi Natalie Portman bőrébe bújt

Blikk
-
  Ma 19:30 Bulvár

A tíz évvel ezelőtt készült Fekete hattyú című, Oscar-díjra jelölt mozi hangulatát idézi Péter Szabó Szilvia legújabb klipje, a Két világ közt.

Jakab Péter egyetlen kihívója is kilépett a Jobbikból

Azonnali
-
  Ma 19:18 Vélemény

Nem tudja felvállalni az immáron Jakab Péter vezette Jobbik új irányvonalát.

Jakab Péter élőben reagált Szávay István kilépésre

ATV
-
  Ma 18:55 Belföld

Szávay István kilépett a Jobbikból, döntését nem indokolta. Az ATV Nap Híre műsorának Jakab Péter, a Jobbik elnöke volt a vendége, aki élőben reagált Szávay kilépésére.

Megszületett a döntés: Jordán Tamás örökölte meg Andorai Pétertől a Nemzet Színésze címet

Törőcsik Mari és Máthé Erzsi személyesen nem tudott jelen lenni, ezért ők telefonon kapcsolódtak be a választásba.

A könnyűzenei minikonferenciával hagyományt szeretnénk teremteni – Kovács-Pifka Péter a Vasárnapnak

vasárnap.hu
-
  Ma 17:45 Zene

– Mondhatjuk azt, hogy a keresztény könnyűzene képes átalakítani, jobbá tenni az emberek életét? – Ha jól csinálják, akkor mindenképpen....

Életműdíjat kap Lengyelországban Forgács Péter filmrendező

A Sárkányok Sárkánya nevű, idén 23. alkalommal adományozandó életműdíjat a Krakkói Filmfesztiválon június 2-án adják át Forgács Péternek.

Rudolf Péter a Vígszínház,- Hegedűs D. Géza a Szabad Tér Színház vezetésére pályázik

A Fővárosi Közgyűlés holnap már szinte biztosan eldönti, hogy ki irányítja majd a Szabad Tér Színházat. A pályázatra újra beadta jelentkezését Bán Teodóra, a társaság korábbi vezetője, illetve közös koncepciót nyújtott be Somogyi Szilárd rendező, és Hegedűs D. Géza színművész. A harmadik jelölt viszont egyelőre nem kívánta publikussá tenni a…

Gágyor Péter: A zavarodott jövő társadalma

Mandiner
-
  Ma 16:01 Kultúra

A gondolkodás sajátja a szemlélődő alámerülés, a multitasking széles, de lapos figyelme a hanyatlás, az új vadállati állapot.

Szarvas Péter: Büszkék lehetünk, hogy Pósteleken forgattak a napokban

Mint arról korábban beszámoltunk, információink szerint a hétvégén a Netflix magyar alvállalkozói egy készülő sorozatukhoz forgattak a pósteleki Wenckheim kastély területén. A felreppenő hír hallatán jobban beleástuk magunkat a témába.

Péterffy: " a történelem megtanított rá minket, hogy milyen könnyen veszi át a szabadság helyét az elnyomás"

"A történelem megtanított rá minket, hogy milyen könnyen veszi át a szabadság helyét az elnyomás" - mondta Péterffy Attila, Pécs polgármestere a patacsi Kovács Béla Általános Iskolában kedden, ahol a kommunista diktatúrák áldozataira emlékeztek.

Óriásplakátokon üzengetnek Márki-Zay Péternek

Márki-Zay Pétert bíráló óriásplakátok jelentek meg Hódmezővásárhelyen ma reggel - írja a Hódpress. Az időpont nem véletlen, ma két éve, hogy az időközi választáson nyert és a város polgármestere lett Márki-Zay.

Nem vagyunk drogdílerek, válaszolta a taxisszövetség Niedermüller Péternek

„A másik megoldás a bulinegyed kezelésére, hogy én nagyon szeretném, ha belső Erzsébetváros autómentes lenne, és ebben a főváros és a VI. kerület is támogat.

Márki-Zay Péter két éves eredményei: összegzett a vásárhelyi Fidesz

Vásárhely24
-
  Ma 14:33 Megyei

Elhanyagolható mennyiségű városi fejlesztés, politikai tisztogatások, demokráciadeficit, nulla lobbierő, megfélemlítés kontra Márki-Zay Péter saját hatalmának, országos karrierének építése: így értékelt sajtótájékoztatón a vásárhelyi Fidesz.

Hoppál Péter Orbán Viktornál vizitált

Bama
-
  Ma 14:00 Belföld

Pécset és Komlót érintő ügyekről, tervekről is megállapodtak.

Hatalmas elismerés! Életműdíjat kap Lengyelországban Forgács Péter

Életműdíjat kap Forgács Péter filmrendező a lengyelországi Krakkóban júniusban tartandó nemzetközi dokumentumfilm-fesztiválon - közölte kedden a díjat odaítélő Krakkói Filmalapítvány.