Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 210 hír

Cseh Katalin: A Palkovics-féle program gyenge és méltatlan

Mandiner
-
  Ma 07:59 Vélemény

Az Orbán-kormány azt gondolja az emberekről, hogy nem érdemlik meg a segítséget, ha nem szenvednek érte.

Cseh Katalin: Mégis miből…

OLKT
-
  20.04.04 19:40 Vélemény

Nagyon sok minden elhangzott Gulyás Gergely mai járványügyi bejelentésén – de az továbbra sem, hogy mégis miből fogják kifizetni a számlákat azok a tízezrek, akiknek az elmúlt napokban nem érkezett meg a fizetése. Pedig ennél fontosabb kérdés kevés van most Magyarországon. Szólj hozzá!

A koronavírus áthúzta Cseh László terveit: így döntött az olimpiai bajnok

ATV
-
  20.04.02 21:53 Belföld

Az úszó korábban úgy határozott: az idei, tokiói olimpiával befejezi pályafutását, ám mivel a koronavírus miatt az eseményt elhalasztják egy évvel, Cseh tervei is módosulnak.

Csehországban már a karantén is intelligens

Mínuszos
-
  20.04.03 05:33 Infotech

Csehországban elkezdik az úgynevezett intelligens karanténrendszer tesztelését, alkalmazását országos szinten húsvétra tervezik – közölte Roman Prymula egészségügyi miniszterhelyettes, az országos válságstáb elnöke. A rendszer lényege, hogy a megfertőzött személynél minél gyorsabban kinyomozzák, kivel találkozott az utóbbi öt napban,…

Kikötözős szex közben ölt Katalin - Feladta magát az asszony

Mintha az Elemi ösztön című film képsorai elevenedtek volna meg tegnap a csendes gödöllői utcában, ahol a 38 éves Katalin aktus közben végzett a sikeres középvezetővel, K. Attilával. A nő maga hívta a rendőrséget.

Hírfolyam: Csehországban meggyógyult egy 96 éves prágai néni

ma7.sk
-
  20.04.03 09:55 Határtalan

A koronavírus-járvánnyal kapcsolatos pénteki események - minden egy helyen.

Brutális részletek a gödöllői gyilkosságról: szex után szúrta mellkason az áldozatát Katalin

Blikk
-
  20.04.03 11:20 Baleset-bűnügy

A nő szerdán megölte a férfit, majd kihívta a rendőrséget, ám később mindent tagadott.

Vilmos és Katalin telefonon keresztül köszönték meg az egészségügyi dolgozók munkáját

24
-
  20.04.03 12:07 Színes

Nagyon meghatódtak Vilmos herceg köszönetétől.

Döbbenetes részletek a gödöllői gyilkosságról: szeretőjét ölte meg Katalin - Kiderült, hogy ő volt gyermekei vér szerinti …

Távmeghallgatással ülést tartották annak a 39 éves nőnek az ügyében, aki szerda este tett bejelentést a rendőrségen, hogy több késszúrással megölte ismerősét, egy 42 éves férfit, majd magára hagyta. Órákkal később tért vissza a helyszínre, ahol holtan találta a férfit, ezután értesítette a rendőröket. A Budakörnyéki Járásbíróság elrendelte R. Kat

Hosszú akarata, Cseh elnyűhetetlensége, Milák korszaka - magyarokról áradozik az amerikai szaklap

Infostart
-
  20.04.03 17:10 Sport

Úszóversenyek híján nem marad más a szaksajtónak, mint a helyzetelemzés. De emiatt sem kell, hogy szégyenkezzenek a magyar úszók. Elemzés az egy évvel elhalasztott olimpia fényében.

Csehország azt hiszi, május-júniusban már a régi életét fogja élni

Infostart
-
  20.04.03 18:34 Külföld

A válság által sújtott szlovák polgárok, kis- és középvállalkozók akár kilenc hónappal eltolhatják a kölcsönök törlesztőrészleteinek fizetését - döntött a szlovák parlament. Északi szomszédunknál már a húsvéti szigort tervezgetik - nem így Csehországban.

A koronavírus keresztülhúzta a számításait: Cseh László elmondta, ott lesz-e a 2021-re halasztott tokiói olimpián

Blikk
-
  20.04.04 03:00 Sport

Mégsem vonul vissza Cseh László (34)! A világ sportját a 2020-as tokiói olimpia koronavírus-járvány miatti elhalasztása padlóra küldte, és az úszóklasszis, aki idén akarta befejezni pályafutását, nem tudta, van-e benne elég erő, hogy még egy év felkészülését és versenyzését vállalja. Kiderült, van!

Drámai részletek a gödöllői késelés kapcsán: az édesanyja többször is figyelmeztette a meggyilkolt férfit, hogy vigyázzo…

Blikk
-
  20.04.04 03:40 Baleset-bűnügy

Legalább tíz éve tartott a viszony a kikötözős szexjáték végén halálra késelt 42 éves férfi és gyilkosa, R. Katalin (39) között. A nőt a Budakörnyéki Járásbíróság egy hónapra letartóztatásba helyezte, miután távmeghallgatásán elismerte, hogy a szeretőjét a kezénél fogva az ágyhoz kötötte, majd egy késsel többször mellbe szúrta.

Tiszta anyja! Sarolta hercegné kiköpött Katalin

NLC
-
  20.04.04 09:42 Divat

Sarolta hercegnő kiköpött anyukája, ha ruhákról van szó!

A csehek már az enyhítésre készülnek – napi 10 ezer teszt a cél

Andrej Babis cseh miniszterelnök nem zárja ki, hogy a cseh kormány már húsvét előtt enyhíthetne a jelenlegi korlátozásokon, és engedélyezhetné újabb boltok kinyitását, illetve néhány sporttevékenységet. A Právo című lapban szombaton megjelent interjúban a miniszterelnök elmondta: a kormány hétfőn foglalkozik ezzel a témával, de alapvetően…