Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 395 hír

“Egyelőre azt sem tudom, mire gondoljak”- megszólalt a dunakeszi családirtó édesanyja

Vasárnap este lövöldözés történt Dunakeszin, egy 54 éves férfi megölte a volt feleségét, a közös gyermeküket és a nő anyját, majd magával is végzett. Ezúttal több ismerős is megszólalt az üggyel kapcsolatban, például a saját első osztályos kisfiát is kivégző férfi édesanyja. Az utcán vesztek össze A kisfia hazavitelének időpontján kapott össze B. Z

Vastapssal ünnepelték az új családi drámát

24.hu
-
 21.09.14 08:00Film

A Külön falka nem a börtön viselt apa miatt érdekes, hanem azért, ahogyan elfeledteti velünk, kit is nézünk.

Az Európai Bizottság rábólintott a debreceni repülőtér fejlesztésének állami támogatására

Debrecen - 3 milliárd forintot is meghaladó fejlesztéssorozat indulhat a repülőtéren állami támogatással.

Dunakeszi családirtás: háromszor lőtt rá kisfiára a gyilkos apa - "A gyerek próbált elfutni, szinte levadászta"(18+)

Egyre több részlet derül ki a Dunakeszin történt tragédiáról, ahol egy 54 éves férfi hidegvérrel gyilkolta meg a családját. Megszólalt a nő új párja, Tamás is, aki úgy véli, a kisfiú, Maxi szavai miatt kattant be a férj. Úgy tudni, Zoltán háromszor lőtt rá menekülni próbáló kisfiára.

Jól jöhet a járvány után: ezekre a támogatásokra, hitelekre jogosultak a magyar vállakozások

A magyar mikro-, kis- és középvállalkozások a munkavállalók több mint kétharmadát foglalkoztatják, és a hozzáadott érték több mint felét állítják elő. Az államnak ezért is érdeke a kkv-k erősítése, amit leginkább az üzleti és szabályozási környezet alakítása, a finanszírozási források szélesítése, a munkaerő képzése és az innováció támogatása révén

Kiderült, mire költenék legtöbben az otthonfelújítási támogatást

Az Otthon-felújítási program kínálta támogatási lehetőségek hatályba lépésük után hatalmas érdeklődést keltettek. Ez az érdeklődés a második negyedévben jelentősen csökkent, de a harmadik negyedévben ismét emelkedett, igaz, a lelkesedés mértéke nem tért vissza az év eleji szintre – ezt igazolták a GKI és a Masterplast közös…

Családirtás Dunakeszin: kiderült, miért rendezett vérfürdőt az apa

Több emberen elkövetett emberölés miatt nyomoznak a Dunakeszin történt hármas gyilkosság ügyében.

Dunakeszi családirtás: Megszólalt Melinda új párja - "Az utolsó pillanatig reménykedtem abban, hogy valaki életben lesz"

Egyre több részlet derül ki a Dunakeszin történt tragédiáról, ahol egy 54 éves férfi hidegvérrel gyilkolta meg a családját. Úgy tudni, a kisfia hazavitelének időpontján kapott össze az egy ideje külön él B. Zoltán és volt párja, O. Melinda. Most megszólalt a nő új párja, Tamás is, aki úgy véli, a kisfiú, Maxi szavai miatt kattant be a férj. 

Pályázati támogatásból újult meg a szigligeti iskola

Átadták a helyi általános iskola keleti szárnyának felújított épületét, amely korábban már beázott a palatető alatt. Avató beszédében Fenyvesi Zoltán országgyűlési képviselő úgy fogalmazott, hogy a választókerületben ebben a tanévben már a harmadik iskolai avatáson vehet részt, ennél jobb hír nem is lehetne. A szigligeti iskolában néhány évvel ezel

Féltékenység miatt ölhette meg kisfiát, volt párját és anyósát a dunakeszi családirtó

A Blikk szerint a meggyilkolt édesanya új kapcsolata nagyon jól alakult, párjával nemrég még a gyerekeiknek is közös programot szerveztek.

Családi házba tört be

Családi házba tört be Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 09. 14., k - 08:51 A bátonyterenyei rendőrök három órán belül azonosították és elfogták a feltételezett elkövetőt.

Családias hangulat a magyar gyártónál, Tégláson

Cívishír
-
 21.09.14 08:57Megyei

A vállalati kultúra fontos része a közösségépítés.