Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 37 hír

Több mint 250 áruházban szervez Karácsonyi Adománygyűjtést az Élelmiszerbank

2020-ban a Covid-19 hatásainak enyhítésére és az ünnepi időszak megsegítésére a Magyar Élelmiszerbank Egyesület idén is megszervezi Karácsonyi Adománygyűjtését. Három napon keresztül, november 27-én, 28-án és 29-én országszerte közel 160 település több mint 250 áruházában várják a lakosság élelmiszeradományait.

Szellemi csúcstalálkozót tart a hazafiasságról a Mathias Corvinus Collegium

Origo
-
 Tegnap 14:34Belföld

Az MCC és a Danube Institute – alkalmazkodva a veszélyhelyzethez – exkluzív online műsorsorozatot indít Patriotic Talks címmel.

Kötelező a maszkviselés az ovik, bölcsik, iskolák és áruházak 10 méteres körzetében Vásárhelyen

Holnaptól bővül azoknak a helyeknek a listája, hol kötelező maszkot hordani a városban: az áruházak, bölcsődék, óvodák, általános iskolák parkolóiban és az intézmény bejáratának 10 méteres körzetében, az intézmény nyitvatartási idejében kell majd viselnünk.

Egy londoni áruház román nyelvű plakáton kéri a vásárlókat, hogy tartózkodjanak a lopástól

FRISSÍTÉS: a román külügyminisztérium közleménye szerint Románia egyesült királyságbeli nagykövetsége időközben reagált, vagyis felszólította a Tesco cég vezetőségét, de a helyi és központi hatóságokat is, tüntessék el a diszkriminatív tartalmú plakátokat az érintett üzletekből. Egy londoni Tesco áruházban elhelyezett román nyelvű plakát miatt…

Idén is gyűjti az adományokat a Magyar Élelmiszerbank Egyesület a Tesco áruházakban

Az akció idején az áruházlánc vásárlói országosan csaknem 150 áruházban adhatják le adományaikat november 27. és december 9. között.

„Mit szeretne? Megveszem.” „Amit egy hároméves kisgyerek meg tud enni.” - szívszorító történet egy áruház parkolójá…

SzMo
-
 20.11.22 19:24Életmód

Egy csendes, 35-40-es férfi aprót kért Erikától egy élelmiszeráruház parkolójában. Látszott rajta, hogy nincs a kéregetéshez szokva. Az asszony bevásárolt nekik, majd ő is megkönnyezte, ahogy a férfi sírva indult el a csomaggal haza.

Így készültek fel a nagy rohamra a nagy áruházak

Metropol
-
 20.11.22 18:30Bulvár

Nemzetközi Covid-tanúsítványt kapott kép budapesti bevásárlóközpont.

A járvány közepén nyílt lemezbolt a Corvin negyedben

Koncert.hu
-
 20.11.22 10:57Zene

Azoknak, akik eddig neten rendeltek tőlük, ismerős lehet a név: november elején nyílt meg az Üllői út-Kinizsi utca sarkán az MG Records, az ország jelenleg legnagyobb lemezboltja. Szinte valamennyi hazai és külföldi kiadó lemezeit forgalmazzák – kicsiknek és nagyoknak egyaránt

Idén is gyűjtik az adományokat a Tesco áruházakban

November 27. és 29. között idén is megrendezik a hagyományos karácsonyi tartósélelmiszer-gyűjtő kampányt.

Idén is gyűjtik az adományokat a Tesco áruházakban

November 27. és 29. között idén is megrendezik a hagyományos karácsonyi tartósélelmiszer-gyűjtő kampányt.

Novemberi akciók a Play Áruházban – fizetős játékok és appok ingyen vagy nagy kedvezménnyel

NapiDroid
-
 20.11.21 19:20Mobiltech

Régen volt már ilyen válogatás, pedig a november a nagy leárazások ideje. Éppen ezért megmutatjuk, hogy milyen fizetős appokat és játékokat lehet most nagy kedvezménnyel, vagy akár teljesen ingyen beszerezni a Play Áruházból. Mi elsőként a népszerű Pokoli szomszédokat szúrtuk ki, aminek a mobilos átirata potom pénzért vihető pár napig, de…

Kelet-Európa legjobb üzleti iskolái között a Corvinus

A Budapesti Corvinus Egyetem az egyedüli magyar felsőoktatási intézmény, amely bekerült a nagy presztízsű, üzleti iskolákat besoroló Eduniversal kelet-európai rangsorába. Az egyetem már negyedik éve szerepel dobogósként a neves rangsoron, idén 21 ország 86 iskolája közül lett a második.

Lefejezett áruházi próbababa tűnt fel Florida partjainál

Urbanplayer
-
 20.11.21 17:44Életmód

Kathleen, egy helyi önkéntes környezetvédő tengerpart-tisztító sétája során fedezte fel a testet, amiről először szívdobogva hitte azt (nyilván), hogy egy igazi emberé. Fej nélkül. Képzeljük csak el. A fura, barna kéreggel bevont alak épp eléggé meggyőző volt ahhoz, hogy tárcsázza a 911-et. Hogy honnan jött, rejtély. Megírjuk majd? Urbanplayer

Megújul a Budapesti Corvinus Egyetem arculata

A magyar történelem egyik legsikeresebb uralkodójának címerállata lett a Budapesti Corvinus Egyetem új arculatának központi motívuma. A csőrében gyűrűt tartó holló nemcsak hazánk egyik legvirágzóbb korszakát, Hunyadi Mátyás korát idézi meg, de a tudás mint kincs megszerzésének szimbolikája is.