Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 100 hír

Civil szervezetek támogatása

Magyar Szó
-
  Ma 12:09 Határtalan

Megjelent a Topolya község területén működő polgári egyesületek programjainak és projektjeinek finanszírozására és társfinanszírozására szánt költségvetési eszközök 2020. évi odaítélésére vonatkozó pályázat.

Segítik a civil szervezeteket

Szoljon
-
  Tegnap 07:00 Belföld

Az önkormányzat pályázatot hirdetett a helyi civil szervezetek számára, melyek támogatási kérelmeiket szerdán nyújthatták be.

A Helsinki Bizottság reagált Tuzson bejelentésére: "hazugság, hogy civil szervezetek járnak be a börtönbe"

ATV
-
  20.01.15 14:34 Belföld

A szervezet Facebook-oldalán reagált arra, hogy Tuzson Bence bejelentette: a kormány felfüggeszti a rossz börtönviszonyok miatti kártérítések kifizetését.

Uniós jogot sért a civil szervezetek külföldi támogatását érintő magyar jogszabály

A civil szervezetek külföldi támogatását érintő magyar jogszabály a tőke szabad mozgása korlátozásának minősül, valamint az Európai Unió Alapjogi Chartájának több rendelkezését is sérti, ezért nem egyeztethető össze az uniós joggal – ismertette az európai uniós bíróság elé került ügyek előzetes megvizsgálásával megbízott főtanácsnok…

Főtanácsnok: uniós jogot sért a civil szervezetek külföldi támogatását érintő magyar jogszabály

A civil szervezetek külföldi támogatását érintő magyar jogszabály a tőke szabad mozgása korlátozásának minősül, valamint az Európai Unió Alapjogi Chartájának több rendelkezését is sérti, ezért nem egyeztethető össze az uniós joggal - ismertette az európai uniós bíróság elé került ügyek előzetes megvizsgálásával megbízott főtanácsnok…

Uniós jogot sért a civil szervezetek vegzálása

Az EU-bírósági főtanácsnok szerint sérül a tőke szabad mozgása

Uniós jogot sért a civil szervezetek külföldi támogatását érintő magyar jogszabály

A civil szervezetek külföldi támogatását érintő magyar jogszabály a tőke szabad mozgása korlátozásának minősül, valamint az Európai Unió Alapjogi Chartájának több rendelkezését is sérti, ezért nem egyeztethető össze az uniós joggal - ismertette az európai uniós bíróság elé került ügyek előzetes megvizsgálásával megbízott főtanácsnok…

Eu-bírósági főtanácsnok: uniós jogot sért a civil szervezetek külföldi támogatását érintő magyar jogszabály

A főtanácsnoki indítvány nem köti a bíróságot, a testület csak most kezdi meg az ügy tárgyalását.

A civilek és az ellenzék is abszurdnak tartja Orbán Viktor jogértelmezését

ATV
-
  20.01.10 18:44 Belföld

A civil szervezetek abszurdnak tartják Orbán Viktor csütörtöki szavait, amelyekkel a kormányfő a bíróságok döntéseit bírálta. Dobrev Klára sokkolónak nevezte, hogy a miniszterelnök akarja eldönteni, mely ítéleteket hajtja végre és melyeket nem. A kormánypártok viszont kiálltak a miniszterelnök mellett.

Politikai okokból távozik a Mission Lifeline német civil szervezet hajóskapitánya

Politikai okokból nem vállalja többé a kapitányi feladatokat a Mission Lifeline (Mentőkötél Küldetés) nevű német civil szervezet hajóin a legénység eddigi vezetője, Claus-Peter Reisch. A hajózási szakember erről egy pénteki interjúban beszélt.

Az egész országra kiterjeszti a civil autós ellenőrzést a rendőrség

KadarkaNet
-
  20.01.11 02:36 Megyei

2020.10.11. Az egész országra kiterjeszti a tavaly decemberben Budapesten elindított civil autós ellenőrzési rendszert a rendőrség – mondta az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) balesetmegelőzési osztályának vezetője. Berzai Zsolt alezredes az új ellenőrzési mód kiterjesztését azzal magyarázta, hogy a gépjárműsofőrök…

Figyelem! A rendőrség civil autókkal figyeli a szabálytalankodókat országszerte

ATV
-
  20.01.11 05:10 Baleset-bűnügy

Civil rendőrautó kapcsolt le egy szabálytalanul előző kamiont aki olyan nagy sebességgel közlekedett Debrecenben hogy az akár súlyos balesetet is okozhatott volna, ha valaki nem veszi észre. A rendőrség a jövőben civil autókkal figyeli a szabálytalankodókat országszerte.

Civil autókkal figyeli a szabálytalankodókat a rendőrség

A rendőrség civil autókkal vadászik a renitens szabálysértőkre. Már több helyen is bevetette a a felderítő autót, amely – két fedélzeti kamerája miatt – speciális feladatokra is alkalmas.

Civil autókból ellenőriznek

Boon
-
  20.01.11 15:30 Belföld

Megyénkben egyébként is nagy szerepe van a civil autós ellenőrzésnek.