Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 55 hír

Civil szervezetek tiltakoznak a transzneműekre vonatkozó javaslat ellen

Index
-
  Ma 13:56 Belföld

A kedden beadott törvényjavaslat vonatkozó részeinek törlését követelő 15 szervezet között van az Amnesty International, a a Magyar Helsinki Bizottság és a TASZ is .

110 debreceni gyerek otthoni tanulását segítik a civil szervezetek

Debreceni Nap
-
  20.03.31 18:44 Megyei

A Debreceni Karitatív Testület és a Roteka nevű civil szervezet közösen segítenek azoknak a családoknak, amelyek saját erőből nem tudják biztosítani az otthoni digitális oktatás feltételeit. Március 20-án jött létre a segélyalap Debrecenben, mellyel a koronavírus-járvány miatt debreceni, nehéz helyzetbe került családokon szeretnénk segíteni. A kezd

Felhívás: lépjenek vissza a civil szervezetek a pályázástól a kórház megsegítése érdekében

Székelyhon
-
  20.03.30 18:30 Határtalan

A pályázástól való visszalépésre buzdít a székelyudvarhelyi Civilek az Örökségért Mozgalom, amelynek tagjai azt szeretnék, ha az önkormányzat a városi kórház megsegítésére fordítaná a különböző szervezetek számára szánt keretösszeget. A jegyző szerint ugyanakkor ez nem ennyire egyszerű.

Európa a polgárokért - Civil szervezetek projektjei

Pafi
-
  20.03.30 17:37 Gazdaság

A program célja: A projektek a program helyi és uniós szintű prioritási témáival kapcsolatos közös intézkedésre vagy vitára hívják fel a polgárokat.

Civilek a mentőkért – Szárítógép a biztonság érdekében

Vaol
-
  20.03.27 07:00 Megyei

Civil össze­fogásnak köszönhetően kapott a Celldömölki Mentőállomás új szárítógépet.

Sokan csatlakoztak a tapolcai civil kezdeményezéshez

Veol
-
  20.03.27 07:00 Megyei

Töreky Ferenc felvállalta a környéken élő idősek segítését az élelmiszer-beszerzéssel kapcsolatban.

A média ellenőrző szerepére nagyobb szükség van, mint valaha – Orbán felhatalmazási törvényét bírálták nemzetközi s…

Népszava
-
  20.03.27 12:55 Belföld

Kilenc nemzetközi civil szervezet levélben szólítja fel az EU három intézményét, hogy tegyék világossá: elfogadhatatlannak ítélik az alapvető jogokat és a médiaszabadságot aláásó magyar felhatalmazási törvényjavaslatot.

Településvezetők és civilek fogtak össze az Őrségben

Vaol
-
  20.03.28 07:00 Megyei

A koronavírus-járvány együttműködésre ösztönzi az embereket szerte a világon, nincs ez másként Magyarországon és szűkebb környezetünkben sem. Az Őrségben élőket is cselekvésre ösztönözte: településvezetők és civilek fogtak össze a térségben.

Ötven civil szervezet is bevetésre készen

Vaol
-
  20.03.28 14:00 Megyei

A Vas Megyei Kormányhivatal népegészségügyi főosztálya felhívással fordult a megye civil szervezeteihez, hogy szükség esetén segítsenek szállítási kapacitással a koronavírus-járvány kapcsán vett minták szállításában. A felhívásra két nap alatt több mint ötven civil szervezet jelentkezett.

Civilek: Legyen ingyenes a debreceni tömegközlekedés a közfeladatot ellátó személyeknek!

Debreceni Nap
-
  20.03.28 15:55 Megyei

Több debreceni polgár javaslata alapján ingyenes tömegközlekedés bevezetését szorgalmazza a Civil Fórum Debrecen Egyesület. Mint írják, azoknak biztosítanák a kedvezményt, akik közfeladatot látnak el, a tűzvonalban harcolnak és életben tartják a várost. avasolt személyek döntő többsége rendelkezik a munkáltatójuk  által kiadott…

Civil kezdeményezés indult egymás megsegítésére

HírTV
-
  20.03.28 17:08 Vélemény

Elkészült az ország valamennyi megyei jogú városának és huszonhárom budapesti kerületének hivatalos koronavírus-segítő csoportja.

Csak előre: civil összefogás a Rómain (is)!

Dunaújváros
-
  20.03.29 19:37 Megyei

Segítenek, ha kell, minden este zenés megmozdulással egészítik ki a hálataps programját, csatlakozásra buzdítanak és minden együttműködés előtt nyitottak – így is lehet, csak így lehet!

Segélykiáltás érkezett a nyugdíjas szervezetektől

A miniszterelnöknek írt nyílt levélben kérnek pénzügyi segítséget a nyugdíjas szervezetek az alacsony összegből élő idős embereknek - derül ki a Magyar Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas tagozata (MASZSZ) és a Nyugdíjas Szervezetek Egyeztető Tanácsa (NYUSZET) közleményéből.

A SPAR segíti a járványügyi dolgozók étkezését az Etesd a Dokit! civil kezdeményezés keretében

Trademagazin
-
  20.03.30 10:34 Gazdaság

Az áruházlánc szendvicsekkel és 1,5 millió forint adománnyal támogatja az Etesd a Dokit! civil kezdeményezést, amely naponta több mint 100 egészségügyi dolgozó meleg ebédjéről gondoskodik – ellenszolgáltatás nélkül. Keve Márton