Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 11 hír

Miben tud együttműködni a magyar, a ciprusi és a zöld-foki agrárium?

Magro
-
  Tegnap 09:00 Gazdaság

Nagy István agrárminiszter és Kosztasz Kadisz ciprusi földművelésügyi, vidékfejlesztési és környezetvédelmi miniszter szerdán együttműködési megállapodást írt alá, amely fontos alapot szolgáltat a két ország közti mezőgazdasági és környezetvédelemi együttműködéshez.

Együttműködési megállapodást írt alá a magyar és a ciprusi agrárminiszter

Nagy István agrárminiszter és Kosztasz Kadisz ciprusi földművelésügyi, vidékfejlesztési és környezetvédelmi miniszter szerdán együttműködési megállapodást írt alá, amely fontos alapot szolgáltat a két ország közti mezőgazdasági és környezetvédelmi együttműködéshez.

Mezőgazdasági együttműködés Magyarország és Ciprus között

A megállapodás keretében Cipruson modern webalapú magyar szoftveres megoldást alkalmaznak majd mezőgazdasági adatszolgáltatásra.

Együttműködési megállapodást írt alá Magyarország és Ciprus

Nagy István agrárminiszter és Kosztasz Kadisz ciprusi földművelésügyi, vidékfejlesztési és környezetvédelmi miniszter együttműködési megállapodást írt alá szerdán délután az Agrárminisztériumban. A megállapodás fontos alapot szolgálhat a két ország közti kölcsönös mezőgazdasági és környezetvédelemi kölcsönös együttműködéséhez.

Megállapodást írt alá Magyarország és Ciprus agrárminisztere

VG
-
  19.10.17 12:21 Gazdaság

Az egyezmény érinti az öntözéssel kapcsolatos intézkedéseket, az éghajlatváltozás elleni küzdelem stratégiáit is.

Együttműködést írt alá az agrárminiszter Magyarország és Ciprus között

Nagy István agrárminiszter és Kosztasz Kadisz ciprusi földművelésügyi, vidékfejlesztési és környezetvédelmi miniszter együttműködési megállapodást írt alá szerdán délután az Agrárminisztériumban.

Mezőgazdasági együttműködés Ciprussal

Store Insider
-
  19.10.17 08:00 Mezőgazdaság

Az egyezmény egyebek mellett öntözéssel kapcsolatos intézkedéseket is érint.

Együttműködési megállapodást írt alá a magyar és a ciprusi agrárminiszter

A megállapodás fontos alapot szolgáltat a két ország közti mezőgazdasági és környezetvédelemi együttműködéshez - közölte az Agrárminisztérium szerdán az MTI-vel.

Közeledik a ciprusi és a magyar mezőgazdaság

Nagy István agrárminiszter és Kosztasz Kadisz ciprusi földművelésügyi, vidékfejlesztési és környezetvédelmi miniszter szerdán együttműködési megállapodást írt alá, amely fontos alapot szolgáltat a két ország közti mezőgazdasági és környezetvédelemi együttműködéshez - közölte az Agrárminisztérium (AM) szerdán az MTI-vel.

Együttműködési megállapodást írt alá a magyar és a ciprusi agrárminiszter

Az együttműködés keretében Cipruson korszerű, webalapú magyar szoftveres megoldást vesznek át a mezőgazdasági adatszolgáltatásra.

Együttműködési megállapodást írt alá a magyar és a ciprusi agrárminiszter

Az egyezmény fontos alapot szolgáltat a két ország közti mezőgazdasági és környezetvédelmi együttműködéshez.