Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 135 hír

Vidnyánszky Attila a színművészeti-botrányról: ezt üzeni minden ellene tiltakozónak

Tudomásom szerint az Emberi Erőforrások Minisztériuma találkozót szervez a Színház- és Filmművészeti Egyetem vezetése és a kuratórium között. Ezen a beszélgetésen a józanság hangjának kell eljönnie – mondta Vidnyánszky Attila csütörtökön a Kossuth Rádió A nap kérdése című műsorában.

Vidnyánszky Attila: ilyen szintű gyűlöletre, nyílt fenyegetésre nem számítottam

El kell kezdeni tárgyalni, egyeztetni. Nem az a szándék, hogy elpusztítsuk, ami van - mondta a Színház- és Filmművészeti Egyetemet fenntartó alapítvány kuratóriumi elnökének nemrég kinevezett színházigazgató, rendező.

Háttérhatalom, kommunizmus, gyűlölet, nyilt fenyegetés – Vidnyánszky Attila ismét komolyan nekiment az SZFE-nek

Erős szavak. Tudomásom szerint az Emberi Erőforrások Minisztériuma találkozót szervez a Színház- és Filmművészeti Egyetem vezetése és a kuratórium között. Ezen a beszélgetésen józanság hangjának kell eljönnie – mondta Vidnyánszky Attila csütörtökön a Kossuth Rádió A nap kérdése című műsorában. A Nemzeti Színház főigazgatóját…

Ismételten beperelte Péterffy Attila a pécsi civil szóvivőt

Bama
-
  Tegnap 20:00 Belföld

Félmillió forintot követel Vicze Csillától.

Vidnyánszky Attila: a józanság hangjának kell eljönnie

Nagyon komoly nemzetközi háttérhatalom és hálózat szervezkedik, egy liberális kör. A szakma tele van történetekkel, hogyan lehetetlenítettek el embereket – mondta Vidnyánszky Attila a Kossuth Rádióban.

Vidnyánszky Attila: A józanság hangjának kell eljönnie

Méltatlan, ahogy az oktatás zajlik a Színház- és Filmművészeti Egyetemen - mondta a kuratórium elnöke, a Nemzeti Színház főigazgatója.

Vidnyánszky Attila: a józanság hangjának kell eljönnie

Plusz osztályok indulhatnak és egy új campus tervezése is megkezdődhet a Színművészeti Egyetem számára – jelentette ki a Nemzeti Színház igazgatója.

Vidnyánszky Attila: a józanság hangjának kell eljönnie

Plusz osztályok indulhatnak és egy új campus tervezése is megkezdődhet a Színművészeti Egyetem számára – jelentette ki a Nemzeti Színház igazgatója.

Vidnyánszky Attila: A józanság hangjának kell eljönnie

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma találkozót szervez a Színház- és Filmművészeti Egyetem vezetése és a kuratórium között, melyről Vidnyánszky Attila is megosztotta véleményét.

Péterfalvi Attila szerint a posztok törlése beavatkozás egy ország alkotmányos gyakorlatába

Magyar Narancs
-
  Tegnap 19:03 Vélemény

A NAIH elnöke nem tud arról, hogy a kormány nekiállt volna a témában törvényt alkotni.

Vidnyánszky Attila: A józanság hangjának kell eljönnie

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma találkozót szervez a Színház- és Filmművészeti Egyetem vezetése és a kuratórium között.

275 millió forintra bírságolt az MNB egy U. Attila nevű férfit

HVG
-
  Tegnap 13:54 Gazdaság

A Magyar Nemzeti Bank jogosulatlan pénzgyűjtés miatt szabott ki bírságot a férfira, megtiltotta a tevékenység folytatását, és 500 millió forint befektetői pénzt zárolt.

Dolhai Attila: Kicsit érettebbek lettünk, és bátrabban merünk éretlenebbnek lenni

Origo
-
  Tegnap 13:35 Kultúra

Különleges találkozásokkal folytatódik augusztusban a Budapesti Operettszínház szabadtéri sikersorozata. Interjú az Operettszínház művészeivel.

Csankót újra Kaszás Attila-díjra jelölték

Győr Plusz
-
  Tegnap 12:40 Megyei

A kitüntető cím odaítélésének egyik fő kritériumaként a kiemelkedő mesterségbeli tudás és művészeti teljesítmény mellett, az adott társulatban vállalt tudatos, közösségépítő magatartást jelölték meg az alapítók, Pokorni Zoltán és Szűcs Gábor, még 2008-ban. A jelölt a tavalyi évadban Vi. György királyt alakította nagy sikerrel, míg az idei évadban a