Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 55 hír

Vereczkey Attila: Joguk van életben maradni!

Mandiner
-
  Tegnap 17:26 Vélemény

A terhesség megszakítása nemcsak egy apró orvosi beavatkozás, hanem véres és kegyetlen megsemmisítése egy emberi életnek. Ennek elvégzését nem igazolhatja semmilyen szociális vagy egyéb indok. 

Vérmérgezést kapott és percekre leállt a szíve a kis Attilának – egy 12 millió forintos kezelés gyógyíthatja meg

A kisfiú napi 30-40 epilepsziás rohammal kénytelen élni, de lenne egy megoldás. Erre is gyűjtenek a CsodaCsoport adventi vásárában.

Visszapillantó tükör – 90 éve született Gérecz Attila költő, 1956 hősi halottja

NullHatEgy
-
  Tegnap 16:09 Film

A kiemelkedően tehetséges költő, válogatott öttusázó, a Fő utcai gyűjtő, a váci és a márianosztrai börtön foglya kilencven éve, 1929. november 20-án született Dunakeszin. Gérecz Attila, akinek a nevét a rendszerváltozásig ki sem lehetett mondani, mindössze 27 évesen esett el az 1956-os szabadságharcban Budapesten, a Klauzál tér mellett.…

Császár Attila (is) otthagyta az EMMI-t

Media1
-
  Tegnap 15:45 Karrier

Még november elején távozott az Emberi Erőforrások Minisztériumából a Hír TV egykori, a 2006-os zavargások idején forradalmat kiáltó riporter-műsorvezetője. Ő már a negyedik sajtófőnök volt. Az utódja is volt Echo TV-s.

Vári Attila keresi a legtöbbet a kormánypárti képviselők közül

PécsiStop
-
  Tegnap 13:17 Megyei

Kikerült szinte az összes képviselő vagyonnyilatkozata a pécsi önkormányzathoz tartozó honlapra, első körben a Fidesz-KDNP és az ÖPE képviselőinek vagyoni helyzetét böngésztük át. Kővári János ugyanakkor nem járult hozzá, hogy online módon is elérhető legyen a vagyonnyilatkozata, így ezt, mivel közérdekből nyilvános adat, kikérjük a…

Fülöp Attila: Szociális gondoskodás – a közösségépítés első téglája

Mandiner
-
  Tegnap 09:17 Vélemény

A szociális gondoskodás ott kezdődik, ahol az ember a saját világából képes kilépni és ráébred: a közösség, amelyben ő él, nem létezhet tőle függetlenül.

Már csak szeretetre és békességre vágyik Dobos Attila

Örökre elvették a népszerű zeneszerző és előadó fogorvosi diplomáját.

Már csak szeretetre és békességre vágyik Dobos Attila

Örökre elvették a népszerű zeneszerző és előadó fogorvosi diplomáját.

A legjobb férfi mellékszereplő díját nyerte el Bellus Attila Bariban

A legjobb férfi mellékszereplő díját nyerte el Bellus Attila, a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház tagja az olaszországi Bariban megrendezett fesztiválon, Lendvai Kristóf Félúton című kisjátékfilmjében nyújtott alakításáért.

Zene és versek a Literaturista legutóbbi estjén Gyukics Gáborral, Dóra Attilával

Zaol
-
  19.11.19 19:30 Kultúra

A költészet vagányság, extázis, merészség, örök fiatalság, bohém életigenlés, magas hőfok. A vers zene, világot átfogó ritmus, nyelvi lelemény. Legalábbis, ha Gyukics Gábort hallgatjuk.

Első találkozásuk alkalmával fejbe rúgta feleségét Müller Attila

Life
-
  19.11.19 16:20 Bulvár

Első találkozásuk alkalmával fejbe rúgta feleségét Müller Attila

Mao Plays Attila Korb: Swinging On The Danube

BDPST24
-
  19.11.19 16:12 Zene

Szerzői Est (november 25., hétfő 19:30 – Bmc) Korb Attila a Modern Art Orchestra alapító tagja, zenésze és zeneszerzője. Harsonajátéka az összes Mao lemezről és a koncertekről is ismerős lehet. Egy korábbi szerzői est alkalmával több saját szerzeményét és hangszerelését is volt szerencsénk bemutatni. Most azonban egy teljesen új…

Kustán Magyari Attila: Magyarságverseny

Maszol
-
  19.11.19 15:59 Határtalan

Nem kell mérőműszer ahhoz, hogy szolidárisak legyünk, elég rájönni arra, hogy egyikünk sem a világ közepe, egyikünk sem kell versengjen magyarságtudat-olimpián.

Antal Attila: Merjünk radikális baloldaliak lenni!

Mandiner
-
  19.11.19 15:27 Vélemény

A liberálisok árgus tekintete miatt a baloldal nem volt képes egy középpártot kialakítani, amely képes lett volna a munkásosztályt képviselni, és azt védelmező politikai irányvonalat vinni.