Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 19 hír

Budapest Bár koncert Cegléden

CeglédInfó
-
  Ma 12:48 Zene

2019. május 24. péntek 19:00 - Kossuth Művelődési Központ, Színházterem - A Budapest Bár zenekar: Farkas Róbert (hegedű, gitár), Farkas Mihály (cimbalom), Ökrös Károly (harmonika, zongora), Farkas Richárd (bőgő), Kisvári Ferenc (dob)

Megvariálja a MÁV a ceglédi vasútvonal menetrendjét

A távolsági vonatok megállási helyeinek módosításával, a menetidők csökkentésével javul a menetrend az érintett vonalakon, de több vonatot is forgalomba állítanak, így az utasok kényelmesebben utazhatnak, több szabad ülőhelyet találnak. A menetrendi fejlesztés eredményeként Budapest felé jelentősen javul a reggeli eljutási lehetőség – írta…

Új menetrendet vezet be a ceglédi vonalon a MÁV-Start

IHO
-
  Tegnap 19:00 BelföldPestCegléd

Gyakrabban járnak a vonatok és rövidül a menetidő is május 27-étől Ceglédről, Szolnokról és Kecskemétről a főváros felé.

Gyakrabban járnak a vonatok Ceglédről, Szolnokról és Kecskemétről Budapestre

Sűríti hétfőtől a reggeli vonatok menetrendjét a legnagyobb utasforgalmú Budapest-Nyugati pályaudvar-Cegléd-Szolnok és Budapest-Cegléd-Kecskemét elővárosi vonalakon a MÁV-Start. A vasúttársaság szerdai, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint Szolnok, Kecskemét, Cegléd, Monor és Üllő lakosai gyakrabban, rövidebb menetidőkkel utazhatnak…

Június végén átadják az M4-es gyorsforgalmi út egy szakaszát Abony és Cegléd között

CeglédInfó
-
  Tegnap 13:37 Belföld

Június végén átadják az M4-es gyorsforgalmi út egy szakaszát Abony és Cegléd között, az átadandó út 10,8 kilométeres - jelentette be Kállai Mária, a térség fideszes országgyűlési képviselője hétfőn, a beruházás helyszínén tartott sajtótájékoztatón, aki elmondta, a ceglédi körforgalom felújítása nyáron kezdődik, és idén őszre készül el.

Szívszorító: így búcsúztak a ceglédi elgázolt tinitől

Egy igazi csoda volt Emese – így búcsúztatta hétfő délután Bereczki Örs református pap Cegléden a tragikus balesetben elhunyt fiatal lányt, akit húsvétkor gázoltak halálra.

Üdvözlet Ceglédről

CeglédInfó
-
  19.05.21 14:21 Kultúra

Ez a címe annak a legújabb kiállításnak, amely a Kossuth Múzeum képeslapgyűjteményéből mutatja be a jellegzetes darabokat. A legrégebbi ceglédi képeslapokat 1898-ban adta ki Sebők Béla papírkereskedő; a legfrissebbek 2019-ben jelentek meg a Kossuth Múzeum kiadásában.

Mursits két és fél év után távozik Ceglédről

Rangadó
-
  19.05.21 12:40 Foci

A 28 éves hálóőr a harmadosztály helyett olyan csapatba vágyik, amellyel az NB I-be jutásért harcolhat.

Ceglédi Zoltán: Harangokat kongatni

168 Óra Online
-
  19.05.21 06:04 Vélemény

Azzal, hogy a kormánypárt az utóbbi évtizedben nagyságrendi belföldi ellenfél nélkül maradt, logikus továbblépési igénye lett Orbán Viktornak, hogy geopolitikai súlyát növelje.

Június végén átadják az M4-es gyorsforgalmi út egy szakaszát Abony és Cegléd között

Debreceni Nap
-
  19.05.21 01:48 BelföldFideszPest

Június végén átadják az M4-es gyorsforgalmi út egy szakaszát Abony és Cegléd között, az átadandó út 10,8 kilométeres – jelentette be Kállai Mária, a térség fideszes országgyűlési képviselője hétfőn, a beruházás helyszínén tartott sajtótájékoztatón, aki elmondta, a ceglédi körforgalom felújítása nyáron kezdődik, és idén őszre készül el.…

Ceglédi: Belebukna-e a Fidesz-kormány egy Strache-botrányba?

HVG
-
  19.05.20 12:59 BelföldCeglédFidesz

Szerintem ma még nem, de Orbán Viktor egyeduralmát ilyen botrányok fogják lezárni. Majd.

Nyílt nap a ceglédi kapitányságon

CeglédInfó
-
  19.05.20 11:36 Belföld

Óvodások és általános iskolás diákok látogattak el a Ceglédi Rendőrkapitányságra. A Ceglédi Rendőrkapitányság 2019. május 17-én nyílt napot tartott, ahol a rendőrök látványos és tartalmas programokkal várták a látogatókat.  

Dől a lé a ceglédi sportra, két csapat is kizúgott

24
-
  19.05.20 06:26 GazdaságPestCegléd

A férfi kézicsapat edzője havi 1 milliót, a szakmai igazgató 1,2 milliót keres, öt idegenlégiós is van, mégis kiestek az NB I-ből. Kaptak pénzt a kormánytól, az önkormányzattól, meg cégektől. A focicsapat az NB II-től búcsúzik.

Cegléd-veréssel zárta a szezont a Siófok

Sonline
-
  19.05.19 17:34 Sport

Megnyerte az idényzárót a Merkantil Bank Liga NB II.-ben a BFC Siófok, mely tizenkettedikként zárta a szezont, ami némi előrelépés a legutóbbi tizennegyedik hely után.