Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 9 hír

Hétfőtől hat emeletes vonat közlekedik a váci és a ceglédi vonalon

Hétfőtől hat emeletes vonat közlekedik a két legforgalmasabb elővárosi vonalon; négy a váci, kettő a ceglédi vonalon - közölte a MÁV Zrt. vasárnap az MTI-vel. (Fotó: Szokolai Attila)

Hétfőtől hat emeletes vonat közlekedik a váci és a ceglédi vonalon

Hétfőtől hat emeletes vonat közlekedik a két legforgalmasabb elővárosi vonalon; négy a váci, kettő a ceglédi vonalon – közölte a MÁV Zrt. vasárnap az MTI-vel. A közlemény szerint a hatszáz ülőhelyes, emeletes vonatok az előzetes vizsgálatok, tesztek után szerezték meg az utasforgalmi próbaüzemhez szükséges engedélyt. 2022 végéig negyven…

Hétfőtől hat emeletes vonat közlekedik a váci és a ceglédi vonalon

Hétfőtől hat emeletes vonat közlekedik a két legforgalmasabb elővárosi vonalon; négy a váci, kettő a ceglédi vonalon - közölte a MÁV Zrt. vasárnap az MTI-vel.

Hétfőtől hat emeletes vonat közlekedik a váci és a ceglédi vonalon

2022 végéig negyven emeletes vonat állhat forgalomba.

Hatra emeli az emeletes vonatok számát a MÁV a váci és a ceglédi vonalon

Hétfőtől hat új emeletes vonat közlekedik a két legforgalmasabb elővárosi vonalon; négy a váci, kettő a ceglédi vonalon – közölte a MÁV Zrt. vasárnap az MTI-vel. A közlemény szerint a hatszáz ülőhelyes, emeletes vonatok az előzetes vizsgálatok, tesztek után szerezték meg az utasforgalmi próbaüzemhez szükséges engedélyt. 2022 végéig negyven…

Árokba hajtott egy autó Ceglédnél

Árokba hajtott egy személyautó Cegléd határában, a Törteli úton. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járművet. A helyszínre várják a mentőket.

Férfi kézi NB I: kikapott a Ceglédtől a Ferencváros

NSO
-
 20.11.25 20:32Kézilabda

Az Eger házigazdaként hét góllal legyőzte a Komlót a férfi kézilabda NB I szerdai játéknapján, megszerezve első győzelmét. Az FTC a Ceglédtől, a Gyöngyös pedig hazai pályán a Veszprémi KKFT ellen kapott ki.

Árokba borult egy autó a 311-esen Ceglédnél

Árokba csúszott, majd oldalára borult egy gépkocsi a 311-es úton, Cegléd és Tápiószele között. A jármű vezetője a ceglédi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt ki tudott szállni. Az egység áramtalanította a bajba került autót. A balesethez a társhatóságok is kiérkeztek.

Ceglédi KKSE vereség a Komló ellen

CeglédInfó
-
 20.11.23 10:15Sport

Szoros mérkőzésen két gólos vereséget szenvedett férfi kézilabda csapatunk a Komló ellen. A Nemzeti Sport tudósítása: Ceglédi KKSE-Sport36-Komló 25-27 (10-17)Abony, zárt kapuk mögött. V: Hargitai, Markó Cegléd: Tamási - Pásztor Á. 5 (3), Kállai 1, Mazák 2, Juhász K. 2, Vranac 4, Szepesi 4 (1). Csere: Kránitz (kapus), Teleki, Sinkovits 3,…