Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 13 hír

Friss: Miskolc nem vesz részt a cannes-i kiállításon

Boon
-
  Tegnap 16:24 Belföld

A város szerint nem volt akkora hozadéka a részvételnek, mint amennyibe került.

Az Avas szálló megy Cannes-ba

Boon
-
  Tegnap 14:00 Belföld

Harmadszor vehet részt Miskolc a világ egyik legnagyobb ingatlanfejlesztési kiállításán és vásárán.

Több mint 5 milliárd eurónyi magyar ingatlanfejlesztést mutatnak be Cannes-ban

Több mint 5 milliárd eurónyi magyarországi fejlesztést mutatnak be a Magyarország-Budapest-standon, Cannes-ban, a világ első számú ingatlanszakmai kiállításán a MIPIM-en, ahol az érdeklődők az állami és a magán beruházásokat is megismerhetik.

Cannes-ban mutatkoznak be Magyarország ingatlanfejlesztései

Duol
-
  20.02.17 17:02 Gazdaság

A szervezők bíznak abban, hogy az elmúlt évek ingatlanpiaci teljesítménye meggyőzi a befektetőket, hogy Magyarország és Budapest jó úton jár.

Cannes-ban mutatkoznak be Magyarország ingatlanfejlesztései

A szervezők bíznak abban, hogy az elmúlt évek ingatlanpiaci teljesítménye meggyőzi a befektetőket, hogy Magyarország és Budapest jó úton jár.

Debreceni beruházásokat is visznek a cannes-i ingatlanszakmai kiállításra

Haon
-
  20.02.17 13:21 GazdaságIngatlanBefektető

Több mint 5 milliárd eurónyi magyarországi fejlesztést mutatnak be a Magyarország-Budapest-standon, Cannes-ban, a világ első számú ingatlanszakmai kiállításán a MIPIM-en, ahol az érdeklődők az állami és a magán beruházásokat is megismerhetik – jelentette be az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IFK) elnöke hétfőn…

Több mint 5 milliárd euró értékű magyarországi fejlesztést mutatnak be Cannes-ban az ingatlanszakmai kiállításon

Több mint 5 milliárd eurónyi magyarországi fejlesztést mutatnak be a Magyarország-Budapest-standon, Cannes-ban, a világ első számú ingatlanszakmai kiállításán a Mipim-en, ahol az érdeklődők az állami és a magán beruházásokat is megismerhetik – jelentette be az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IFK) elnöke hétfőn…

Ötmilliárd eurónyi magyarországi fejlesztést mutatnak be a cannesi ingatlanszakmai kiállításon

Több mint 5 milliárd eurónyi magyarországi fejlesztést mutatnak be a Magyarország-Budapest-standon, Cannes-ban, a világ első számú ingatlanszakmai kiállításán a Mipim-en, ahol az érdeklődők az állami és a magán beruházásokat is megismerhetik - jelentette be az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (Ifk) elnöke hétfőn Budapesten…

Debrecen is bemutatkozik Cannes-ban, az ingatlanszakmai kiállításon

Dehir
-
  20.02.17 12:00 MegyeiIngatlanBefektető

Debrecen - A szakkiállításon a főváros mellett a vidéki nagyvárosok, így például Debrecen, Szeged és Miskolc is bemutathatják beruházási projektjeiket.

Ötmilliárd eurónyi fejlesztés vonz Magyarországra még több befektetőt a Cannes-i ingatlankiállításon

Az ingatlanszakma legnagyobb nemzetközi találkozóján Magyarország-Budapest standján az országot többek között a Déli Városkapu Program, a Liget Budapest és rengeteg óriás-magánberuházás képviseli.

Ötmilliárd eurós magyarországi fejlesztést mutatnak be Cannes-ban

hirado.hu
-
  20.02.17 11:18 GazdaságLondon

A Magyarország-Budapest stand szervezésében az IFK mellett a HIPA, a BFK, és a Liget Budapest Projekt is részt vett.

Magyar ingatlanfejlesztések mutatkoznak be Cannes-ban

Több mint 5 milliárd eurónyi magyarországi fejlesztést mutatnak be a Magyarország-Budapest-standon, Cannes-ban, a világ első számú ingatlanszakmai kiállításán a MIPIM-en, ahol az érdeklődők állami és a magán beruházásokat is megismerhetik.