Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 85 hír

11. Alterába Fesztivál: Ők lesznek jövőre a nagyszínpadon!

Vaskarika
-
  Ma 19:00 Kultúra

2020-ban, újra vár mindenkit a 11. Alterába Fesztivál, ugyanis ismét remek fellépőket rakott össze Vas megye meghatározó fesztiválja! Mutatjuk!

Eldugott parkban vett fel videoklipet a magyar zenekar, utána a világ egyik legmenőbb fesztiválján játszottak

Noizz
-
  Ma 18:36 Zene

A Belau körülbelül három éve tűnt fel a magyar zenei palettán könnyed, electronica-val átitatott dalaival.  Az “Essence” című, korábban neves nemzetközi magazinokban és rádiókban debütált dalt egy barcelonai botanikus kertben, a Mossèn Costa i Llobera-ban rögzítették.

Húszévesen már fesztivált alapított: Balog Alexandra

Fidelio
-
  Ma 16:20 Zene

November 16-án szombaton mutatkozik be a Budapest Music Centerben szólistaként a Londonban diplomázó Balog Alexandra, aki alig 20 évesen alapította meg a Bozsoki Zenei Fesztivált és nemzetközi Nyári Akadémiát. Beethoven, Schubert és Kecskés D. Balázs művei hangoznak fel.

Japán pingvinek és eltévedt majomhercegek az Anilogue fesztiválon

A november 27. és december 1. között az Uránia Filmszínházban megrendezendő budapesti Anilogue Nemzetközi Animációs Fesztivál idei újdonsága, hogy immár három versenykategóriában osztanak majd ki díjakat.

Japán Pingvinek És Eltévedt Majomhercegek Az Anilogue Fesztiválon

Idén először önálló szekcióban versenyeznek a kifejezetten gyerekeknek készült animációk  A november 27. és december 1. között megrendezendő budapesti Anilogue Nemzetközi Animációs Fesztivál idei újdonsága, hogy immár három versenykategóriában osztanak majd ki díjakat. Idén először 20, kifejezetten gyerekeknek készült animáció…

Márton-napi libalakoma a Vörösmarty téri Téli Fesztiválon

A november 8-án nyitott Budapesti Téli Fesztivál és Vásár minden héten más-más tematikus gasztronómiai kínálattal várja a látogatókat. Ez a hét libaételekkel és újborral hívogat a Vörösmarty térre.

Márton napi libalakoma a Vörösmarty téri Téli Fesztiválon és Vásárban

Gazdag gasztronómiai kínálattal, zsűrizett kézműves és iparművészeti termékekkel, ünnepi műsorokkal várja a Budapesti Téli Fesztivál és Vásár a látogatókat 2019. november 8. és 2020. január 1. között a főváros egyik legszebb főterén, a most megújult Vörösmarty téren, valamint a Deák és a Fővám téren is.  A programot szervező Budapesti…

Márton-napi libalakoma a Vörösmarty téri Téli Fesztiválon és Vásárban

Szent Márton hetén libaételek szerepelnek a kínálatban a Vörösmarty téri Téli Fesztiválon és Vásárban, ahol több mint 120 kézműves kínálja termékeit – áll a szervezők MTI-hez kedden eljuttatott közleményében. Mint

Görög mitológia az őszi fesztiválon

Haon
-
  Ma 08:44 Kultúra

Síp és lant – tisztelet Arisztotelésznek címmel láthatta a közönség Berecz András és barátai műsorát hétfő este a Kölcsey Központ nagytermében.

Új helyszín fogadta a Héttorony fesztivált

Zaol
-
  Ma 08:00 Megyei

Új helyszínként Zalaszentlászló is bekapcsolódott a Kárpát-medencei kitekintésű Héttorony Fesztivál programjába, amit idén már 8. alkalommal szerveztek meg a Makovecz Imre által tervezett épületekben.

Bejelentették a jövő évi Deja Vu Fesztivál első fellépőit

SzegedMa
-
  Ma 06:55 Megyei

Már biztosan Szegeden lép fel a dán Whigfield, a Cascada, az Animal Cannibals és az UFO.

Jubileumot ünnepelhet a Videoton BK fesztiválja

Feol
-
  Tegnap 21:31 Sport

December 27-én, pénteken reggel 8 órakor kezdődik a XX. Videoton Baráti Kör Egyesület Fehérvári Kispályás Ünnepi Futballfesztivál Családi Sport- és Egészségnapok Határok Nélkül nevet viselő hagyományos év végi eseménye.

Cottbusban fesztiváldíjat kapott Szőcs Petra filmje, a Déva

A Cottbusi Filmfesztivál Dialog-díját nyerte el Szőcs Petra Déva című filmje a hétvégén.

Tizenkét zenekar mutatkozott be a paksi fesztiválon

TelePaks
-
  Tegnap 19:06 Belföld

A G.R.B. Nomád Blues Band nyerte meg a XXII. Országos Pop-Rock-Jazz Fesztivált. Idén tizenkét zenekar mutatkozott be a megmérettetésen. Délelőtt Tóth Viktor tartott workshopot, majd 13 órakor Szabó Péter polgármester nyitotta meg a rendezvényt. A produkciók meghallgatása után a Peet Projekt lépett a színpadra.