Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 167 hír

100 km/h-ra csökkentené a maximális sebességet Hollandia

Napi
-
  Ma 21:18 Külföld

Holland sajtóértesülések szerint a kormány a sebességhatárok csökkentésére készül elsősorban az autópályákon, hogy mérsékeljék a károsanyag-kibocsátást - írja a BBC.

Csökkent a kereslet az ingatlanpiacon

VG
-
  Ma 17:22 Gazdaság

Budapesten árnyaltabb a helyzet, az árak még a növekedésről árulkodnak, de Szegeden, sőt, még Győrben is megjelentek a stagnálás jelei.

Nem mondhatunk le az atomenergiáról a klímaváltozás csökkentése érdekében

Áder János köztársasági elnök paksi előadásában többek között kiemelte az energiaigényes iparágak technológiaváltásának szükségességét.  

Forró csokit idéző hajpakolás

marie claire
-
  Ma 14:00 Életmód

A szezon egyig legforróbb újdonságával rukkolt elő a Lush, mégpedig egészen kreatív kivitelezésben. A meleg olajos hajpakolásuk a legerősebben igénybevett hajba is életet lehel.

Csökkent a 3 hónapos diszkont kincstárjegy aukciós átlaghozama

Budapest - Hozamcsökkenéssel értékesített 3 hónapos diszkont kincstárjegyet (dkj) keddi aukcióján az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK).

Eredményromlás miatt csökkentette éves előrejelzését a Nissan

Romlott a Nissan japán autóipari konszern eredménye az év első felében a világpiaci autóforgalom csökkenése, a jen árfolyamának az erősödése és a nyersanyagárak emelkedés miatt. Az autógyár emiatt éves nyereség-előrejelzését is lefelé korrigálta, tíz éve a legalacsonyabbra. A 2020 márciusával záró folyó pénzügyi éve első felében,…

Tovább csökkent Romániában az éves infláció

Tovább csökkent Romániában az éves infláció, októberben a fogyasztói árak 3,4 százalékkal voltak magasabbak az egy évvel korábbinál - közölte kedden a román országos statisztikai intézet.

F1: nullára csökkentenék a szénkibocsátást

A cél: létrehozni a világ első szénkibocsátás nélkül működő hibrid belső égésű motorját.

Növekvő külföldi, csökkenő belföldi vendégéjszaka-szám szeptemberben

Turizmus Online
-
  Ma 11:24 Utazás

Közel 7 százalékos árbevétel-növekedés mellett.

A terápiás malac bizonyítottan csökkenti a stresszt

Julianna köszönésként röfög és jól tűri a szelfiket is.

Úgy csökkent a bürokrácia, hogy nőtt

Klubrádió
-
  Ma 10:45 Vélemény

Háttérintézményeket nem azért hoz létre a Fidesz a minisztériumok mellett, hogy ésszerűsítse a munkát, hanem azért, hogy ilyen módon is közpénzhez jussanak a haverok.

Októberban tovább csökkent az infláció, igaz, nem sokkal

Tovább csökkent Romániában az éves infláció, októberben a fogyasztói árak 3,4 százalékkal voltak magasabbak az egy évvel korábbinál - közölte kedden az országos statisztikai intézet.

Terápiás malac csökkenti a stresszt San Francisco nemzetközi repülőterén

E hét elejétől terápiás malac fogadja az utazókat San Francisco nemzetközi repülőterén - idéz több amerikai médiumot az MTI.