Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 311 hír

Részleges nyitás a kamara irodáiban

Duol
-
  Ma 09:00 Gazdaság

A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara a honlapján található tájékoztatás szerint az ügyfeleket előzetes telefonos egyeztetés alapján fogadják.

7 bizarr ősi orvosi technika

Múlt-kor
-
  Ma 08:54 Kultúra

Az orvostudomány az évezredek során számos képtelen, sokszor fájdalmas és nemritkán bizarr kezeléssel hökkentette meg a gyógyulni vágyókat. Az epilepsziára emberi vért, a fogfájásra döglött egeret, a túlsúlyra köpölyözést, a migrénre koponyalékelést, a hisztériára kenőcsöket és szexet, a szifiliszre pedig halálos veszedelmekkel fenyegető higanyt…

A Magyar Orvosi Kamara a teljes orvostársadalom nevében visszautasítja Kásler nyilatkozatát

Reagált a Magyar Orvosi Kamara (MOK) Kásler Miklós azon kijelentésére, amelyben az orvosokra hárítja az ágyak felszabadítására hozott utasításának következményeit.

Eltűnt egy férfi egy budapesti kórházból, segítsen megtalálni!

Eltűnt egy mezőkeresztesi férfi, a 25 éves Molnár Árpád.

Senkit nem rakhatna utcára a budapesti önkormányzat, ha nincs hová mennie

Index
-
  Ma 06:50 Belföld

Módosítanák a fővárosi lakásrendeletet.

Magyar Orvosi Kamara: a döntéshozók vállalják fel döntéseik következményeit

Visszautasítja a MOK Kásler Miklós kijelentését, mellyel egy az egyben az orvosokra hárította a kórházi ágyak kiürítésének szakmai-etikai felelősségét.

Visszautasítja a kamara Kásler nyilatkozatát

A teljes orvostársadalom nevében utasítja vissza a Magyar Orvosi Kamara, hogy a miniszter az orvosokra hárítja utasítása következményeit.

Az orvosi kamara meghökkent és arra kéri a szakminisztert vállalja fel a döntései következményeit

Reagált a Magyar Orvosi Kamara Kásler kijelentésére: a miniszter vállalja fel döntései következményeit. A kamarát meghökkentette az EMMI vezetőjének egyik nyilatkozata, miszerint az orvosok felelőssége volt, hogy a kórházi ágyak felszabadításakor mely betegeket küldték haza.   A nemzet érdeke, hogy egy tiszta, korrupció nélküli, a hibákat…

A Magyar Orvosi Kamara visszautasítja Kásler Miklós nyilatkozatát

A miniszter megismételte: nem hangzott el olyan utasítás, melynek értelmében a kórházi ágyak felszabadítását rendelte volna el.

Visszautasítja az orvosi kamara Káslert, és azt szeretné, ha a miniszterek végre vállalnák a felelősséget

Egy tiszta, korrupció nélküli, a hibákat transzparensen feltáró egészségügy a nemzet érdeke.

Reagált az orvosi kamara Kásler Miklós szavaira

Nyilatkozatban reagált a Magyar Orvosi Kamara Kásler Miklós mai kijelentéseire, amelyben az orvosokra hárítja az ágyak felszabadítására hozott utasításának következményeit.

Reagált a Magyar Orvosi Kamara Kásler kijelentésére: a miniszter vállalja fel döntései következményeit

„A nemzet érdeke, hogy egy tiszta, korrupció nélküli, a hibákat transzparensen feltáró és azokból folyamatosan tanuló, a betegeket középpontba helyező egészségügyünk legyen” - írják állásfoglalásukban.

Az orvosi kamara azt várja Kásleréktől, hogy vállalják döntéseik következményeit

A teljes orvostársadalom nevében visszautasítják a miniszter nyilatkozatát, melyben az orvosokra hárította az ágyak felszabadításáról hozott utasításának következményeit.

Kőkeményen visszavágott Káslernek az orvosi kamara

ATV
-
  Tegnap 20:50 Belföld

Az Orvosi Kamara felszólította a döntéshozókat és minisztereket – „akik az egész nemzet szolgálatára kaptak felhatalmazást” –: vállalják fel döntéseik következményeit.