Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 197 hír

Itt járt „Európa” a budapesti kampányban

Több magyar ellenzéki politikus is részt vett egy találkozón a romkocsmák környékén, amelyet többek között a Vote4Budapest, illetve a Night Embassy of Budapest szervezett.

Semmit nem tanultak: ordas nagy hazugsággal magyarázza a budapesti bukást a Fidesz főokosa

Kósa Lajos, aki most mint a Fidesz kampányfőnöke tűnt fel máris elkezdte megmagyarázni, hogy miért kergették el őket igen csúnyán a választók Budapesten. A külföldiek miatt. A burkolt migránsozás azon túl, hogy ordas nagy hazugság, arról is árulkodik ezek semmiből sem tanultak. A Fidesz kampányfőnöke elmagyarázta, hogy él Budapesten 90…

Csúcson a budapesti szálláshelyek árbevétele augusztusban

A külföldi vendégéjszakák száma is tovább nőtt tavalyhoz képest. 

BWS Live – online közvetítés a Budapesti Víz Világtalálkozóról

Élő bolygónk
-
  Tegnap 21:03 Életmód

A korábbi hagyományoknak megfelelően 2019-ben is nyomon követhetők lesznek élőben a Budapesti Víz Világtalálkozó eseményei. Az év legfontosabb diplomáciai találkozójának online közvetítését a Budapesti Víz Világtalálkozó honlapján, a www.budapestwatersummit.hu portálon lehet megtalálni. 

Kedden kezdődik a Budapesti Víz Világtalálkozó

Szerdán kezdődik a Budapesti Víz Világtalálkozó, melynek a Millenáris ad otthont. Az év legfontosabb diplomáciai eseményére több mint 2300-an regisztráltak a világ 118 országából; ez minden korábbinál nagyobb érdeklődést jelent. 

Súlyos fejsérülést szenvedett egy férfi a budapesti lőtéren

Blikk
-
  Tegnap 20:54 Belföld

– Rendőrök lepték el hétfőn a VI. kerületi Nagymező utcában működő fedett lőteret.

Négy budapesti önkormányzatba is bejutott a Magyar Kétfarkú Kutya Párt

Budapest négy kerületének képviselő-testületébe is küldhet 1-1 képviselőt a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP), írja honlapján a Vajdasági RTV. A Nemzeti Választási Iroda adatai szerint Juhász Veronika Anna (II. kerület), Kovács Gergely (XII. kerület), a párt elnöke, valamint Victora Zsolt (XIV. kerület) és Pálmai Attila (XV. kerület) is önkormányza

118 országból érkeznek vendégek a Budapesti Víz Világtalálkozóra

A két korábbi rendezvényhez képest többen, 118 országból több mint 2300-an jelentkeztek a kedden kezdődő Budapesti Víz Világtalálkozóra – közölte az eseményt előkészítő tárcaközi bizottság elnöke, a Külgazdasági és Külügyminisztérium export növeléséért felelős helyettes államtitkára.

Az Európai Bizottság energiapiaci szakértőjével erősít a Baker McKenzie budapesti irodája

ProfitLine
-
  Tegnap 19:30 Gazdaság

Kovács Kristóf másfél évtizedes EU Bizottsági tapasztalattal csatlakozik a Baker McKenzie Energia és Infrastruktúra csapatához, ahol energiapiaci tanácsadóként segíti a jövőben a nemzetközi ügyvédi iroda energetikai jogi szolgáltatásait.

Fejbelőtte magát a budapesti élménylövészeten

Ripost
-
  Tegnap 18:35 Belföld

Sokkoló és felfoghatatlan – a Ripost értesülései szerint szó szerint kivégezte magát egy 30 év körüli férfi egy budapesti lőtéren.

Nem érte meglepetésként a budapestiek döntése Karácsonyt

Nem érte meglepetésként a budapestiek döntése - ezt mondta Karácsony Gergely az RTL Híradónak, miután Budapest új főpolgármesterének választották. Az ellenzéki összefogás jelöltjeként csaknem 50 ezer szavazattal kapott többet, mint a Budapestet 9 éve vezető, fideszes Tarlós István. Karácsony Gergely szerint történelmi győzelmet…

A Publicus budapesti kutatása volt a legpontosabb

Népszava
-
  Tegnap 18:03 Belföld

Az összes politikus eredményét és a részvételt is a +/-4 százalékpontos hibahatáron belül mérték.

Halottnak hitt kamaszlányt láttak a budapesti éjszakában

Rokonai szerint titok lappang a történetben.

Útszűkületre számítsatok a Budapesti úton

Ittlakunk
-
  Tegnap 16:51 Budapest 16. ker

A Budapesti úton az Olga utca és a Futórózsa utca között útszűkületre számítsatok várhatóan november 30-ig gázvezeték-építés miatt - írja a BKK.