Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 380 hír

Eldöntheted, hogyan nevezzék el a budapesti állatkert kistapírját!

Promotions
-
  Tegnap 22:02 Színes

Interneten lehet szavazni a Fővárosi Állat- és Növénykertben született kistapír nevére.

Lehet szavazni a budapesti állatkert kistapírjának nevére

NullHatEgy
-
  Tegnap 16:01 Film

Interneten lehet szavazni a Fővárosi Állat- és Növénykertben született kistapír nevére, a héthetes emlősről szóló kisfilmet csütörtökön mutatták be. Mti Az dél-amerikai tapír még február 20-án jött a világra. Mivel az állatkert a koronavírus-járvány miatt átmenetileg zárva tart, a nagyközönség egyelőre az interneten keresztül követheti nyomon a kic

Kistapír született a Budapesti Állatkertben

NLC
-
  Tegnap 12:51 Életmód

Hét hete született a kistapír a Budapesti Állatkertben, de a róla szóló kisfilmet most tették közzé. Vigyázat, cukiságcunami!

Kistapír született a Budapesti Állatkertben

BDPST24
-
  Tegnap 12:29 Film

A jövevény már héthetes, a róla szóló kisfilmet most mutatta be az intézmény Aranyos kistapír cseperedik a Fővárosi Állat- és Növénykertben. A jövevény kislánynak bizonyult, nevet az intézmény honlapján meghirdetett szavazás eredménye alapján fog kapni. Mivel az Állatkert a koronavírus járvány miatt átmenetileg zárva tart, a nagyközönség…

Koronás lett az állatok királya – Ez a helyzet a budapesti állatkert nagymacskáival

BorsOnline
-
  20.04.06 19:05 Külföld

Mégis terjed emberről állatra az új típusú koronavírus? A bronxi állatkert egyik dolgozója megfertőzött egy oroszlánt és négy tig­rist, Budapesten azonban már a járvány kirobbanása előtt is megfelelő óvintézkedéseket hoztak.

Karácsony lemondását követelik a budapestiek

Karácsony Gergelynek nem sikerült felnőni a feladathoz és képtelen kezelni a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetet.

180 fokos fordulatot hozott a budapesti albérletpiacon a koronavírus

Sokkal több lakást hirdetnek hosszútávra, és az árak is csökkentek. Ráadásul most nem a bérlőknek kell egymással versenyezniük, hanem a bérbeadóknak.

Vicces ötlettel próbálkozik egy állatkert a karantén miatt

Ragazze
-
  20.04.03 16:36 Bulvár

A lajhárok beköszönnek a többi lakóhoz . Na jó, az oroszlánokhoz azért nem.

Karácsony Gergely: egy budapesti idősotthonban 18 ember kaphatta el a koronavírust

Sajnos megtörtént az, amitől mindannyian tartottunk: 5 idősotthonban élő embert fertőzött meg a koronavírus, további 13 lakó mutat a betegségre utaló tüneteket – közölte Facebook-oldalán Budapest főpolgármestere. Karácsony Gergely azt is elmondta, mindannyian kórházi kezelés alatt állnak, a Pesti Úti Idősek Otthonában pedig újabb…

Továbbra sem sikerült megoldani a biztonságos budapesti közlekedést

HírTV
-
  20.04.03 16:48 Vélemény

A Bkk szerdán szombati menetrendet vezetett be a járatain, így a megállókban káosz alakult ki, amiről az utasok a Bkk közösségi oldalán is beszámoltak.

10 ezer könyvet adományoz a Libri 13 budapesti kórháznak

A vállalat segíteni szeretné azokat a nehéz helyzetbe került betegeket és kórházi dolgozókat, akik a rendkívüli napokban a kórházban betegeskednek, illetve éjt nappallá téve dolgoznak.

Budapesti idősotthonban is megjelent a koronavírus

Öten fertőződtek meg, és további 13 ember mutat a betegségre utaló tüneteket - közölte Karácsony Gergely.