Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

„Sosem veszítettem, így hát most sem fogok" - Berki Krisztián akar Budapest új főpolgármestere lenni

Velvet
-
  Ma 14:52 Színes

Berki Krisztián szerint Budapestnek új főpolgármesterre van szüksége, a pozícióra pedig ő a legalkalmasabb.

Négyes karambol Budapest XIV. kerületében.

A Kerepesi úton akadályozza a forgalmat a baleset. Összeütközött négy személygépkocsi Budapest XIV. kerületében, a Kerepesi úton, a Róna utca és az Örs vezér tere közötti szakaszon. A járművek akadályozzák a forgalmat. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltók érkeztek ki. Az egység áramtalanítja az autókat. A mentőket is a helyszínre…

A budapesti éjszaka hőseit mutatja be a Huawei

Az éjjel láthatatlan hősei előtt tiszteleg a Huawei legújabb kampányában. A gyártó új okostelefon-családja, a P30 széria kiemelkedő kameraképességei ihlették azt a rövidfilmet, amelyet tegnap este mutattak be a Toldi Moziban.

Budapesten egyre nagyobb teret nyer magának a távhő

Új vezetékszakaszok telepítésével folytatja az egységes budapesti távhőhálózat kiépítését a Főtáv, így további lakó-, kereskedelmi és középületek csatlakozhatnak a szolgáltatáshoz. A projekt azért is fontos, hogy a hőgyűrű megépülése érdemben javíthatja a fővárosi levegőminőséget.

Berki Krisztián vizes ruhában kisétált a medencéből, majd bejelentette, hogy indul Budapest főpolgármesteri posztjáért

Fokozódik a verseny a főpolgármesteri címért. Berki Krisztián médiaszemélyiség ugyanis ma azt jelentette be, hogy elindul az őszi önkormányzati választásokon, és októberben ő lesz Budapest főpolgármestere.

Megdöbbentő bejelentés az este Budapestre szállított vajdasági bérgyilkosról

Egyelőre két gyanúsítást közöltek a szerb-magyar kettős állampolgárral, de sok más emberölési ügyet is meg fognak vizsgálni - közölte a rendőrség.

Áramot vezettek a zárkaajtóba a rabok Budapesten

Origo
-
  Ma 13:21 Belföld

Csak a szerencsének köszönhető, hogy nem halt meg senki.

Hűha! Olyan film készült a budapesti éjszakáról, amilyen még soha

Az éjjel láthatatlan hősei előtt tiszteleg a Huawei legújabb kampányában. A gyártó új okostelefon-családja, a P30 széria kiemelkedő kameraképességei ihlették azt a rövidfilmet, amelyet tegnap este mutattak be a nagyközönségnek a Toldi Moziban.

Négyes karambol Budapest XIV. kerületében.

A Kerepesi úton akadályozza a forgalmat a baleset. Összeütközött négy személygépkocsi Budapest XIV. kerületében, a Kerepesi úton, a Róna utca és az Örs vezér tere közötti szakaszon. A járművek akadályozzák a forgalmat. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltók érkeztek ki. Az egység áramtalanítja az autókat. A mentőket is a helyszínre…

Historia de un Amor – Festetics-kastély, Keszthely

Latin-Amerika és Spanyolország legszebb dalai csendülnek fel az impozáns keszthelyi Festetics-kastélyban 2019. augusztus 11-én.

2020-ban Budapesten lép fel a Slipknot

Shockmagazin
-
  Ma 12:33 Zene

We Are Not Your Kind lesz a Slipknot új lemezének címe, amely augusztus 9-én jelenik meg a Roadrunnernél. A zenekar a lemezbemutató turnén Budapesten is fellép.

Balerinák millenniumi budapesti helyszíneken

Magyar Nemzet
-
  Ma 12:04 Kultúra

A Ballerina Project Hungaryval együttműködve több művészeti ág összekapcsolásával ismét a millenniumi Budapestet mutatja be a Hőskor névre keresztelt projekttel.

Kvíz: Felismered a budapesti kerületeket?

A budapesti kerületeket hellyel közzel ismerjük játszottunk is már a kerületek neveivel Akkor többen mondtátok hogy túl könnyű a játék...

Kiderült: idén elégedettebbek az utasok a budapesti repülőtérrel

Blikk
-
  Ma 11:52 Belföld

Jelentős mértékben javult a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér értékelése az utasok körében 2019 első félévében – derült ki a Budapest Airporttól független nemzetközi utaselégedettségi felmérésből (ASQ), amelynek keretében az utasok 36 különböző szempont alapján értékelik az őket leginkább érintő repülőtéri szolgáltatásokat.