Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 26 hír

Spekulánsok kezébe kerülhet a Várnegyed, akár teljes lakosságcsere is történhet – állítja a kerület polgármestere

BudaPestkörnyéke
-
 21.05.10 19:28Megyei

Április végén az elsők között számoltunk be arról itt a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon, hogy egy új törvény alapján megvásárolhatóak lesznek a Várban az önkormányzati bérlakások. Nem kizárt, hogy egy 100 milliós lakást már 15 millióért is meg lehet szerezni. V. Naszály Márta, a kerület polgármestere spekulánsokról beszélt és arról, hogy…

Rogán Antal-féle módszerrel árusítanák ki a budai Várat

A budapesti Belvárosban korábban kitalált kedvezményrendszert vezetné be egy fideszes országgyűlési képviselő a budai Várban, ami lehetővé teszi a műemléki védettségű lakások megvásárlását fillérekért.

Hatalmas kedvezménnyel vásárolhatnák meg lakásaikat a Várnegyed szerencsés bérlői

15-20 százalékért vehetnek lakást hamarosan a Várnegyed szerencsés bérlői - írja a 24.hu. A műemlékvédelem alatt álló ingatlanok eladását előkészítő törvényjavaslat Böröcz László tájékoztatása alapján hasonló kedvezményt adna a bérlőknek, mint amit azok kaptak, akik a rendszerváltás után megvásárolhatták bérleményüket.

Hatalmas kedvezménnyel vásárolhatnák meg lakásaikat a Várnegyed szerencsés bérlői

15-20 százalékért vehetnek lakást hamarosan a Várnegyed szerencsés bérlői - írja a 24.hu. A műemlékvédelem alatt álló ingatlanok eladását előkészítő törvényjavaslat Böröcz László tájékoztatása alapján hasonló kedvezményt adna a bérlőknek, mint amit azok kaptak, akik a rendszerváltás után megvásárolhatták bérleményüket.

V. Naszályi: egy spekuláns kör kezébe kerülhetnek a várnegyed lakásai

A Fidesz törvénymódosítása miatt, egy nagy szállásszolgáltató központ lehet a Budai Várból.

Tizenöt-húsz százalékos áron árusítanák ki a várnegyed bérlakásait

168.hu
-
 21.05.11 13:09BelföldIngatlanBKK

A javaslat a 2006 óta fideszes vezetésű Belváros lakásértékesítési módszerére emlékeztet, ott 2010 és 2014 között tették lehetővé, hogy a műemlékvédelem alatt álló házak lakásait felújítás nélkül adja el az önkormányzat, és a módosítást sok tucatnyi eladás követte.

A MoszkvaTéЯ legjava egy árnyas budai udvarba költözött

Dining Guide
-
 21.05.11 17:36Életmód

Nem kell lemondanunk az Arany Kaviár, és a MoszkvaTéЯ Bisztró ételeiről sem, hiszen a cégcsoport háza táján elindult a mozgolódás. Az Ostrom utcai nagymúltú étterem május 13-án nyit újra, hogy még szélesebb körben bemutathassák az elmúlt csaknem másfél év alatt tökéletesített koncepciójukat, míg a Belvárosi Piacról kiköltözött orosz…

Benyújtották a törvényjavaslatot: ennyiért értékesíthetik a budai Vár önkormányzati lakásait

Benyújtotta a törvényjavaslatot Böröcz László, melynek értelmében az állami és önkormányzati tulajdonú bérlakások bérlői részére – amennyiben a vételi jog szempontjából alapul vett bérleti jogviszony 2020. december 31-én már fennállt – az évekkel korábbi szabályozásnak megfelelően ismételten vételi jogot biztosítanak. A döntés, többek között…

Tosics: Felfoghatatlan, hogy megengedték a budai felhőkarcolót

Klubrádió
-
 21.05.12 12:31Vélemény

Budapest egyre kevesebbet szólhat bele, ami a saját területén történik, mondta a Reggeli személyben Tosics Iván, a Városkutatás Kft. vezetője.

A Fidesz lakástörvény-módosítása után egy bérlő az önkormányzattól akár a piaci ár 10,5 százalékért is megveheti a lak…

Pikó András szerint „elindul egy új rablóprivatizáció, amelynek eredményeképpen végül nyomott áron belvárosi és más értékes lakásokhoz juthat a NER-közeli csókosok hada”.

Brutális magasságban dolgozik a budai felhőkarcoló toronydarusa

A Mol Campus tornya mellett egy annál is magasabb daru dolgozik, a látvány eléggé észvesztő.

Fordulat a heves vitákat kiváltó budai parkolóügyben

A Budavári Önkormányzat határozatlan időre felfüggeszti a Mészáros utcai buszparkolóval kapcsolatos előkészítési munkákat - közölte az I. kerület polgármestere a Facebook-oldalán.

Ilyen a kilátás a budai felhőkarcoló toronydarujából

Valószínűleg a Mol Campus építkezésén dolgozó toronydarusnak van a legjobb munkahelyi kilátása Budapesten.