Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 324 hír

Állítják a kutatók: a koronavírus hazai második hulláma független az itthoni első hullámtól

Négy magyar kutatóintézet és klinika vizsgálja a COVID-19 megbetegedést okozó SARS-CoV-2 vírus változatait.

Több mint 16 millió forint értékű adományt gyűjtöttek a hazai rádiók a kórházakban lévő gyermekeknek

Budapest - Húsz kórház vásárolhat okoseszközöket intézményük gyermek fekvőbeteg ellátásában részesülő kis ápoltjainak 68 hazai rádió példátlan összefogásának köszönhetően.

Hivatalosan is megölte a hazai Airbnb-t a járványhelyzet

Totális lakáskiadási mélypont Magyarországon. Bezuhantak a budapesti albérletárak a koronavírus-járvány második hullámának hatására, november elejétől, a vészhelyzet kihirdetését követően tömegesen jelentek meg a havi százezer forint körüli összegtől bérelhető lakások – ...

Egyre zűrzavarosabbak a hazai koronavírus-halálozási adatok

Európa egyik legmagasabb koronavírus halálozási rátáját produkálja Magyarország, de szakértők szerint az áldozatokról szóló adatokat vagy kozmetikázzák, vagy hiba van az adatszolgáltatási rendszerben.

Százszázalékos mérleggel zárta a Sopron a hazai Euroliga-buborékot

Gáspár Dávid együttese pénteken is francia csapatot győzött le és vezet a csoportját.

Operatív Törzs sajtótájékoztató:a legfrissebb adatok a hazai járványhelyzetről

Life
-
 Ma 18:03Életmód

Pénteken újra megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját az Operatív Törzs.

Járványhatás: öt évet ugrott előre a hazai digitalizáció

A digitális oktatásban a járvány hatására ott tartunk, mintha 2025 lenne - mondta Gál András Levente, a Digitális Jólét Program szakmai vezetője, a Nemzeti Adatvagyon Ügynökség ügyvezetője a Trend FM: A nap vendége című műsorában.

Védjük meg a hazait!

Nyíltan protekcionista politikát hirdetett meg Lázár János a magyar élelmiszeripar megmentése és feltámasztása érdekében. A kormánybiztos szerint az elkövetkező 10 év az utolsó esélyünk arra, hogy Magyarországon létrejöjjön az erős, önellátásra képes mezőgazdaság, a korszerű feldolgozóipar és élelmiszer-termelés. A kormány a jövőben…

Keszthelyi Erikék csapata fuvarozóknak fejlesztett innovatív biztosítási terméket

Budapest, 2020. december 4. – Speciális garancia biztosítási termékkel lép piacra a Hungarikum Alkusz Cégcsoport legújabb tagvállalata, a Huninsolex Biztosítási Vezérügynökség Kft., melyet az utólagos útdíjfizetési lehetőséget választó fuvarozó és szállítmányozó cégek részére ajánlja.  The post Keszthelyi Erikék csapata…

Csapj le hazai tervezők meglepetéseire!

Glamour
-
 Ma 15:15Divat

Egyedi tervezések, amivel ráadásul a magyar dizájnereket támogatod

Több, mint 16 millió forint értékű adományt gyűjtöttek a hazai rádiók a kórházakban lévő gyermekeknek

Médiapiac
-
 Ma 15:00Média

Húsz kórház vásárolhat okoseszközöket intézményük gyermek fekvőbeteg ellátásában részesülő kis ápoltjainak 68 hazai rádió példátlan összefogásának köszönhetően.

Koronavírus: erre jöttek rá a hazai terjedést vizsgálva a magyar kutatók

Amíg a hatékony korlátozások következtében a tavaszi első fertőzéshullám lokális maradt, addig az őszi szakaszban már országos kiterjedésű láncolat is létrejött.

Hazai internetezési szokások

A koronavírus-járvány idején 63 százalékról 67 százalékra nőtt a telefonos mobilinternetes előfizetések aránya, de a fogyasztók otthon továbbra is a vezetékes hozzáférést részesítik előnyben.

10 befolyásos hazai szereplő, akik a döntéseikkel megrángathatják az ingatlanpiacot

Az ingatlanpiacra a gazdasági folyamatok mellett, az azokkal gyakran összefüggésben álló állami, önkormányzati szabályozók és a szakmai lobbi szervezetek döntései is erős hatást gyakorolnak. A bejelentett célzott támogatások, az infrastrukturális fejlesztések irányai, a lakossági és vállalati hitelfeltételek végső soron mind megjelennek az ingatlan