Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 58 hír

Brexit: megúszhatják a kitoloncolást, akik lecsúsznak az ideiglenes tartózkodási engedélyről

Index
-
  Ma 14:51 Külföld

Habár arról volt szó, a bevándorlási szabályokat alkalmazzák majd rájuk, Verhofstadt ígéretet kapott arra, hogy nem toloncolják ki őket.

Brexit – Nem lesznek automatikus kitoloncolások

Az Európai Parlament (EP) Brexit-ügyi megbízottja, Guy Verhofstadt szerint azoknak a külföldi EU-állampolgároknak sem kell majd automatikusan távozniuk Nagy-Britanniából, akik lekésik a tartós brit letelepedési engedély benyújtásának határidejét.

Brexit – Verhofstadt: a tartózkodási engedély benyújtásának határidejét lekéső EU-állampolgárok is maradhatnak

Az Európai Parlament (EP) Brexit-ügyi megbízottja, Guy Verhofstadt szerint várhatóan azoknak a külföldi EU-állampolgároknak sem kell majd automatikusan távozniuk Nagy-Britanniából, akik lekésik a tartós brit letelepedési engedély benyújtásának határidejét. A jelenleg érvényes brit szabályozás alapján a törvényesen és életvitelszerűen…

Brexit: nem kell távozniuk automatikusan az uniós állampolgároknak Nagy-Britanniából

Az Európai Parlament (EP) Brexit-ügyi megbízottja, Guy Verhofstadt szerint várhatóan azoknak a külföldi EU-állampolgároknak sem kell majd automatikusan távozniuk Nagy-Britanniából, akik lekésik a tartós brit letelepedési engedély benyújtásának határidejét. A jelenleg érvényes brit szabályozás alapján a törvényesen és…

Brexit: a tartózkodási engedélyt későn benyújtó EU-állampolgárok is maradhatnak Nagy-Britanniában

Maszol
-
  Ma 13:54 Külföld

Az Európai Parlamenti illetékes koordinátora erre biztosítékokat kapott Londontól.

A Brexit után nem lesznek kitoloncolások

24
-
  Ma 13:38 Külföld

Pedig volt rá esély.

Fellélegezhetnek a magyarok is: nem lesz kitoloncolás a Brexit után

Az Európai Parlament Brexit-ügyi koordinátora, Guy Verhofstadt szerint azoknak a külföldi EU-állampolgároknak sem kell majd automatikusan távozniuk Nagy-Britanniából, akik lekésik a tartós brit letelepedési engedély benyújtásának határidejét.

Pl: a Brexit bevezetése a legnagyobb sztárokkal is kibabrálhat

NSO
-
  Ma 10:54 Foci

Izgalmas kérdés, milyen hatással lesz a Brexit az angol futballra, néhányan előrelépést remélnek tőle, sokak szerint viszont jelentősen gyengül majd a Premier League vonzereje.

Felértékelődik hazánk a briteknek a Brexit után

„Visszaszerezzük a szuverenitásunkat”

Nem csillapodik a magyarok rohama, már 80 ezren biztosították be magukat a Brexit ellen

Decemberben ismét több mint négyezer magyar állampolgár kért tartós letelepedési engedélyt az Egyesült Királyságban – derül ki a csütörtökön megjelent friss adatokból. Ezzel már majdnem nyolcvanezren jelentették be, hogy a Brexit után is maradnának a szigetországban, ha hinni lehet a hivatalos statisztikának, akkor tízből kilenc magyar már…

Az Egyesült Királyságban élő magyaroknak nem hoz változást a Brexit

VG
-
  Tegnap 14:48 Gazdaság

Január 31-e után Nagy-Britannia lesz Magyarország legnagyobb, az Európai Unión kívüli kereskedelmi partnere.

Mi lesz a Brexit után, ha nem fizet a cégünk külföldi üzleti partnere?

Piac és Profit
-
  Tegnap 12:03 Gazdaság

2020. január 31-én az Egyesült Királyság kilép az EU-ból és ez nem csak a kint dolgozó magyarokat, hanem a cégeket is érinti.

Brexit: a hónap vége után ez vár a kinti magyarokra

Napi
-
  Tegnap 11:39 Külföld

Az Egyesült Királyságban élő magyarok számára semmi nem változik a brexit után - mondta Iain Lindsay brit nagykövetet csütörtök reggel a köztévén az MTI szerint.

Brexit. Maradhatnak a nagy-britanniai magyarok

Az Egyesült Királyságban élő magyarok számára semmi nem változik a Brexit után - jelentette ki Iain Lindsay brit nagykövet.

Brexit – Brit nagykövet: az Egyesült Királyságban élő magyarok számára nem hoz változást a kilépés

Az Egyesült Királyságban élő magyarok számára semmi nem változik a Brexit után – mondta Iain Lindsay brit nagykövetet csütörtök reggel az M1 aktuális csatornán. Nagy-Britannia budapesti nagykövete elmondta, január 31-e, vagyis az ország Európai Unióból való kilépése után is szabadon utazhatnak a magyarok az Egyesült…