Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 8 hír

Futsal-vb: hibátlan mérleggel csoportgyőztes Brazília

NSO
-
 21.09.19 19:23Foci

Nagyon sima, 5–1-es győzelemmel zárta a csoportkört Brazília Panama ellen a futsal világbajnokságon, míg Csehország nagy meglepetésre csak döntetlent játszott Vietnámmal.

Brazília: Pelé lánya szerint édesapja szépen gyógyul

A brazilok legendás labdarúgójának, Pelének lánya elárulta, hogy az intenzív osztályra visszakerülő édesapja szépen gyógyul – közölte az MTI.

Brazília: Pelé visszakerült az intenzív osztályra

Visszakerült az intenzív osztályra a háromszoros világbajnok brazil labdarúgó, Pelé, akit két héttel ezelőtt daganatos megbetegedés miatt operáltak meg egy Sao Pauló-i kórházban.

Brazília a jövő olajhatalma?

Magyar Szó
-
 21.09.16 08:27Gazdaság

Az elmúlt időszakban folyamatosan emelkedik Brazília kőolaj-kitermelése, így az ország a jövőben a világ ötödik legnagyobb olajtermelőjévé válhat.

Brazíliában már a hatszázezret közelíti a koronavírus halottainak száma

Baltimore - Csütörtöki összegzés szerint a nagyvilágban 226,3 millió fertőzöttet regisztráltak, s 4,6 millió áldozata van a Covidnak.

Brazília: Pelé nagy gyűjteményt ajánlott fel jótékony célra

A koronavírus-járvány brazil áldozatainak megsegítése céljával rendeznek a jövő hét elején árverést Londonban Pelének, a brazil futball élő legendájának relikviáiból – írja a Magyar Távirati Iroda.

Brazília első transznemű lelkészének története

Elle
-
 21.09.15 08:51Életmód

Alexya Salvador hite és tranzíciója fontos hivatkozási pontot jelent minden Dél-Amerikában élő LMBTQ-személy számára.

Brazília: Pelé egy-két napon belül elhagyhatja az intenzív osztályt

NSO
-
 21.09.14 08:59Foci

Egy-két napon belül elhagyhatja az intenzív osztályt a háromszoros világbajnok brazil labdarúgó, Pelé, akit másfél héttel ezelőtt daganatos megbetegedés miatt operáltak meg egy Sao Pauló-i kórházban.