Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 149 hír

Újabb helyreigazítást közölt Botka László házi lapja

SzegedMa
-
  20.03.27 10:44 Belföld

Ezúttal Nemesi Pálról híreszteltek valótlanságot.

Botka László a családok mellett áll: támogatásokról döntött

Botka László polgármester újabb intézkedést hozott a rendkívüli járványügyi helyzet miatt.

Új programot jelentett be Palkovics László

Napi
-
  20.03.24 22:58 Belföld

Digitális Összefogás elnevezéssel akciót indított az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM), a kezdeményezés célja, hogy a szektor szereplői által felajánlott digitális megoldások, eszközök és szolgáltatások minden érintetthez eljussanak ebben a rendkívüli helyzetben - jelentette be Palkovics László innovációs és technológiai miniszter…

94 éve született a legendás Papp László

Box TV
-
  20.03.25 05:28 Boksz

Papp László 1926. március 25-én született Budapesten. Az iskola elvégzése után a MOM-ba (Magyar Optikai Művek) ment dolgozni, ahol be is lépett az ottani focicsapatba.

Üzenet Kövér Lászlónak

Hírklikk
-
  20.03.25 06:37 Vélemény

Házelnök úr!

Össze-vissza hazudozik, ködösít és halandzsál a koronavírus fetrőzött gyanús B. Nagy László aParlamentben

OLKT
-
  20.03.25 07:03 BelföldJárványKarantén

Kedden is elhagyta az otthoni házi karantént B. Nagy László, a Fidesz politikusa, és bement a Parlamentbe, vette észre a hvg.hu. Hétfőn sokak felháborodását kiváltotta, hogy B. Nagy László fideszes országgyűlési képviselő elhagyta a karantént és maszkban beült a Parlamentbe. Ő az, aki korábban együtt koszorúzott a koronavírusos szegedi rektorral,…

Lovász László: Fel kell készülni a szigorú intézkedések fellazítására is

Librarius
-
  20.03.25 07:59 Kultúra

Eddig az itthon tartózkodást úgy tekintettem, mint egyfajta kényszerpihenőt. Ha nem sok is a pihenés, azáltal például, hogy nem kell közlekedni, az ember nyer némi többletidőt. Most már kezdem egy kicsit nehezen viselni - meséli Lovász László.  

Maradj Otthon! – Borsodi László videóüzenete

A koronavírus-járvány megfékezésére érdekében csökkenteni kell a személyes találkozókat, vagyis a legjobb megoldás, hogy otthon maradunk. Ennek, a legfontosabb üzenetnek a tolmácsolására kérünk fel Békés megyei közismert embereket. Mai üzenőnk Borsodi László országszerte ismert bluesgitáros.

Vigh László szerint a széthúzás helyett elérkezett az összefogás ideje

Zaol
-
  20.03.25 08:00 Megyei

Mint arról beszámoltunk, nem járult hozzá az ellenzék, így az Országgyűlés elutasította a koronavírus elleni védekezésről szóló törvényjavaslat házszabálytól eltérő tárgyalását hétfőn. Erről, valamint a hétfői ülésnap egyéb fontos részleteiről nyilatkozott lapunknak Vigh László országgyűlési képviselő, miniszteri biztos.

Tábori kórházat húztak fel a Szent László Kórház udvarán

Egy nap alatt állítottak fel tábori kórházat, sátorrendszert a katonák a budapesti Szent László Kórház udvarán – írta a honvedelem.hu. Korom Ferenc, a Magyar Honvédség parancsnoka az M1 aktuális csatorna kedd esti műsorában beszélt arról, hogy a katonák a kórház udvarán segítettek egy egészségügyi létesítményt felépíteni. Fotó,…

Tábori sátorrendszert állítottak fel a Szent László Kórház udvarán

Egy nap alatt állítottak fel tábori kórházat, sátorrendszert a katonák a budapesti Szent László Kórház udvarán - írta a honvedelem.hu.

Katonák húztak fel tábori kórházat a Szent László Kórház udvarán

A bővíthető sátorrendszer segíthet a betegek előszűrésében.

Mindenre felkészülnek: tábori kórházat állított fel honvédség a Szent László Kórház udvarán

Egy nap alatt állítottak fel tábori kórházat, sátorrendszert a katonák a budapesti Szent László Kórház udvarán - írja a honvedelem.hu. Korom Ferenc, a Magyar Honvédség parancsnoka az M1 aktuális csatorna kedd esti műsorában beszélt arról, hogy a katonák a kórház udvarán segítettek egy egészségügyi létesítményt felépíteni. A…

Tábori kórházat állítottak fel a katonák a Szent László Kórház udvarán

Index
-
  20.03.25 08:52 Belföld

A Role-1 sátorrendszer jól használható a betegek előosztályozására, hűtés és fűtés is van benne.