Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 164 hír

Íme, ami a kedélyes “Botka László-interjúból” kimaradt az Indexen

A "teljesség igénye nélkül" mutatunk néhány hírt, tényt, ami nem fért bele a 60 perces one man show-ba, amit Szeged polgármestere lenyomott az Indexen csütörtökön.

A teljes interjú Botka Lászlóval

Miért nem tudja az ellenzék legyőzni a Fideszt? Lesz-e még valaha országos jelentőségű politikus? Beszáll-e a Momentumba? Volt-e a Fidesznek olyan döntése, amit jónak tart? Mikor lesz új híd Szegeden? Botka László, Szeged polgármestere volt a vendégünk.

Mire készül Botka László?

Volt már miniszterelnök-jelölt is, a Fidesz sehogy se tudja legyőzni, elhagyta a pártját. Lesz-e még az ellenzék vezetője? Botka Lászlót, Szeged polgármesterét kérdezzük élőben.

Hogy jutott el Botka László az MSZP-vel való szakításig?

Index
-
  20.01.16 05:24 Belföld

Délután 2-kor az MSZP-ből távozó Botka László szegedi polgármester lesz az Index Kibeszélő műsorának vendége. Rövid összefoglaló a nemrég még miniszterelnöknek is készülő Botkáról.

Amerikában lehet Botka László?

SzegedMa
-
  20.01.14 10:41 Megyei

Lánya költözésében segíthet a polgármester a tengerentúlon.

Donáth László újra a rendőrségen kötött ki

Csütörtökön újra kihallgatták a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) nyomozói az emberi méltóságot sértő szeméremsértéssel és aljas indokból elkövetett könnyű testi sértéssel gyanúsított Donáth Lászlót – tájékoztatta a BRFK

Ravasz László püspök életéről és munkásságáról nyílt kiállítás Fehérváron

Feol
-
  20.01.12 11:30 Megyei

„Ez a kiállítás emléket állít nagyapánknak, dédapánknak, aki a 20. század református egyházának – és a mi életünknek is – kiemelkedő személyisége volt.”

Juszt László zseniálisan foglalta össze, miért nem volt érdemes meghallgatni Orbán csütörtöki előadását

Zsúrpubi
-
  20.01.12 12:26 Vélemény

Az újságíró ezúttal sem fogta magát, Dajcs „Ennyi” Tamás pedig leckéket vehetne tőle, ami az ütős Facebook-bejegyzéseket illeti. Szerintünk az övé volt a hét beszólása!

Kultcsempész – Urbánszki László: Sápadtak

Scifi
-
  20.01.12 12:56 Könyv

Urbánszki László magyar szerző, aki eddig leginkább nem sci-fit írt, de most mégis, és a regénye a posztapokaliptikus Magyarországon játszódik…

Nagy László alelnök, menedzser és egy kicsit edző is a kézilabda Eb-n

Origo
-
  20.01.12 17:41 Sport

Az egykori kiváló játékos nagyon sokat tett hozzá a padról az oroszok elleni nyitómeccsen.

Férfi kézi Eb: Nincs miért izgulniuk a srácoknak – Nagy László

NSO
-
  20.01.12 18:52 Kézilabda

Nagy László csapatmenedzser szerint fontos két pontot szereztünk az oroszok ellen, de a dánok egészen más kávéház.

Melis László zeneszerző emléke előtt tisztelegnek

Koncerttel tiszteleg Melis László zeneszerző előtt a Modern Art Orchestra január 18-án az Átlátszó Hang Újzenei Fesztiválon a Budapest Music Centerben. Melis László a Modern Art Orchestrának és az együttes vezetőjének, Fekete-Kovács Kornélnak dedikálta azt a háromtételes darabot, amelyet a hrabali hős, a Sörgyári capriccio Pepin bácsija ihletett.…