Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 193 hír

Erdő Péter megnyitotta a Boldog Özséb-emlékévet

Boldog Özséb művének, lelkiségének eleven hordozója a pálos rend, amely többszöri megszakítás után ma ismét működik Magyarországon – hangsúlyozta a bíboros.

Erdő Péter megnyitotta a Boldog Özséb-emlékévet

A szentmisén részt vett Kövér László, az Országgyűlés elnöke is.

Márki-Zay Péter visszaélt Bessenyei Ferenc nevével

Szigorú döntést hozott a színészóriás özvegye.

Márki-Zay Péter visszaélt Bessenyei Ferenc nevével

Szigorú döntést hozott a színészóriás özvegye.

Márki-Zay Péter: Ki és kit alázott meg tegnap?

Jelek utaltak arra, hogy nem spontán, hanem nagyon is megszervezett és nagyon is politikai támadásról van szó, de nem Bessenyei özvegye részéről.

Kórházba került Péter Szabó Szilvia

Lokál
-
  Ma 11:30 Bulvár

Az énekesnő a közösségi oldalán számolt be arról, hogy már túl van a nehezén, mehet haza. 

Ki váltja le Polt Pétert?

Hírklikk
-
  Ma 11:25 Vélemény

Egy normális világban – Istenem, de sokszor leírtam már ezt az elmúlt tíz évben – az egész magyar belpolitikai életet, a hatalmi struktúrát megrengetne egy olyan nyilatkozat, mint amit Ihász Sándor adott a Hírklikknek. Ihász az ügyészi hierarchia talán harmadik lépcsőfokán állt fellebbviteli főügyészként, korábban majd egy évtizedig fővárosi főügyé

Keményen beszólt Márki-Zay Péternek Bessenyei Ferenc özvegye

HVG
-
  Ma 11:16 Kultúra

Kitört a kultúrharc Hódmezővásárhelyen: Bessenyei Ferenc özvegye visszavonta férje névhasználatának jogát a tizenegy évvel ezelőtt alapított önkormányzati díjtól.

A cirkuszművészet nemzetközi nagykövetévé választották Fekete Pétert

A cirkuszművészet nemzetközi nagykövete címmel tüntették ki Fekete Pétert vasárnap a Monte-carlói Nemzetközi Cirkuszfesztiválon. Az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős államtitkára Stéphanie monacói hercegnőtől vette át az elismerést. A Fédération Mondiale du Cirque (Világ Cirkuszművészeti Szövetsége) által adományozott…

Bessenyei Ferenc özvegye kiosztotta Márki-Zay Pétert

B. Élthes Eszter szerint Bessenyei Ferenc élete során mindig az egyetemes magyarságért dolgozott, nevét egyetlen politikai erő sem használhatja föl saját céljaira.

Máris itt van Márki-Zay Péter válasza a botrányos ügyben - ez áll valójában Bessenyei Ferenc özvegyének szavai mögött

Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere hosszú Facebook-posztban reagált a tegnap esti művészeti díjátadón történt botrányos esetre.

Botrány a díjátadón: Bessenyei Ferenc özvegye az ünnepségen keményen beszólt Márki-Zay Péternek és visszavonta a …

Politikai reklámról beszélt, pedig a díjazottak helyi zenészek. A polgármester szerint az volt a baj, hogy nem az nyert, akit az özvegy szeretett volna.

Óriási botrány a hódmezővásárhelyi díjátadón - ezt mondta Bessenyei Ferenc özvegye Márki-Zay Péternek

Botrányba fulladt a Márki-Zay Péter polgármester vezette hódmezővásárhelyi önkormányzat díjátadója. A Bessenyei Ferencről elnevezett Művészeti Díj átadóünnepségén ugyanis felszólalt az elhunyt művész özvegye, és bejelentette: visszavonja hozzájárulását Bessenyei Péter nevének használatához.

A cirkuszművészet nemzetközi nagykövete lett Fekete Péter

A cirkuszművészet nemzetközi nagykövete címmel tüntették ki Fekete Pétert vasárnap a Monte-carlói Nemzetközi Cirkuszfesztiválon. Az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős államtitkára Stéphanie monacói hercegnőtől vette át az elismerést.