Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 13 hír

Bőrápolási, kozmetikai inspirációk – Az igen látványos mezoterápiás eljárások

Carrie
-
  Ma 06:40 Divat

Ősszel, amikor a hőmérséklet nagymértékben leesik, a

Benne van egy nagy évjárat ígérete – 5 borász a 2019-es balatoni szüretről

WeLoveBalaton
-
  Tegnap 13:09 Recept

A szüret nem csak a borászok életében izgalmas időszak, ilyenkor a borkedvelők pulzusa is megemelkedik, ha mustfokról, savról vagy töppedésről esik szó. Nem bírtunk a kíváncsiságunkkal, ezért megkértünk öt Balaton körüli borászt, hogy meséljen az idei évjáratról, szüretről és a várható borokról.

5 fantasztikus bőrápoló 5000 Ft alatt, amit neked is be kell szerezned!

Joy
-
  Tegnap 11:21 Divat

A hideg időben a bőr különleges törődést igényel. A Joy-napok alatt azokat a fantasztikus arckrémeket is beszerezheted, melyek segítenek bőrödnek átvészelni a hideg telet.

Villányi borászat lett Az Év Pincészete Magyarországon

Magro
-
  Tegnap 09:03 Gazdaság

A magyar borászatban irány- és mértékadó pincészetek munkájának értékelésére és elismerésére a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa, a Magyar Bor Akadémia és a Magyar Szőlő- és Bortermelők Szövetsége 2002-ben alapította meg Az Év Pincészete Magyarországon címet. A szakmai körök szavazatai alapján a díj egy olyan bortermelő gazdasági…

Évente félmillió palack bort értékesít Günzer Tamás borászata

ProfitLine
-
  19.10.13 03:00 GazdaságBor

Évente mintegy félmillió palack bort értékesít Az Év Pincészete Magyarországon díj győztese, Günzer Tamás borászata - mondta a borász az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában.

Évente félmillió palack bort értékesít Günzer Tamás borászata

hirado.hu
-
  19.10.12 20:18 Gazdaság

Günzer Tamás borászata nyerte el a Az Év Pincészete Magyarországon díjat.

Egy lista, ami szerint egyetlen borvidékről érkezett Magyarország 10 legjobb bora

Magro
-
  19.10.12 13:00 Gazdaság

Kizárólag tokaji borok vannak a 100 legjobb magyar bor 2019-es listájának első 10 helyén. Az idei 100-as listába 11 borvidék, 18 szőlőfajta, 10 bortípus és 13 évjárat került be. A listán szereplő első 10 bor mindegyike a tokaji borvidék valamelyik borászatától érkezett. Az első 5 helyezett bor ára 10 ezer forint felett van, de a legjobbak között va

Villányi borászat kapta az Év Pincészete díjat

Agrotrend
-
  19.10.12 11:18 Gazdaság

A díj a Magyar Bor Akadémia, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa és a Magyar Szőlő- és Bortermelők Szövetségének elismerése, melyet idén a villányi termelő Günzer Tamás borászata érdemelt ki.

Gömörországban öregbítették Gárdonyi és az egri lankák borainak jó hírét

Heol
-
  19.10.11 17:30 Kultúra

A bikavér erejét bizonyítja, hogy a várvédő Dobó a török ellen vívott utolsó nagy csatában csapra verette a hordókat és megtörtént a csoda.

Megmutatjuk az ország 5 leggyönyörűbb borászatát, amit mindenképp látni kell!

Blikk
-
  19.10.11 16:13 Bulvár

Keressük fel az ország borvidékeit, tekintsünk be a páratlan szépségű pincékbe. Mivel hazánk borászai egyre komolyabban foglalkoznak a borturizmus kiszolgálásával, így már-már zavarba ejtő kínálatba ütközhetünk. Összeállításunkban segítünk választani a legszebbek közül.

Sétálva tanulhatjuk meg a szőlőművelést és a borászkodást Csopakon és Paloznakon

Csopak és Paloznak önkormányzatának támogatásával 2006. tavaszán hozták létre az olaszrizling tanösvényt. A csopaki Petőfi Sándor utcától a paloznaki Tódi útig 12 darab ismertetőtábla mutatja be a Balaton-felvidék jellegzetes szőlőfajtáit. – Ezen a vidéken a klasszikus vörös színű talaj kialakulását, a szőlőművelés fontosabb lépéseit, az…

Sétálva tanulhatjuk meg a szőlőművelést és a borászkodást Csopakon és Paloznakon

Veol
-
  19.10.10 20:12 Gazdaság

Csopak és Paloznak önkormányzatának támogatásával 2006. tavaszán hozták létre az olaszrizling tanösvényt. A csopaki Petőfi Sándor utcától a paloznaki Tódi útig 12 darab ismertetőtábla mutatja be a Balaton-felvidék jellegzetes szőlőfajtáit.

A borakadémia elnöke szerint megérdemelt helyre került az Év Pincészete díj

Infostart
-
  19.10.10 18:32 Kultúra

Günzer Tamás villányi borászata kapta Az Év Pincészete Magyarországon díjat. A címmel egy olyan bortermelő társaság teljesítményét ismerik el, ami a szőlőtermesztés, a borkészítés és értékesítés, valamint a borturizmus terén is kiemelkedő – mondta az InfoRádiónak Zilai Zoltán, a Magyar Bor Akadémia elnöke.