Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 28 hír

Tiborcz után Orbán ügyvédje miatt akadt ki az EU

Az Orbán család jogi ügyeit intéző ügyvédi irodának sem kéri a magyar kormány az uniós támogatást. A magyar adófizetők állják a cechet.

Ajánljuk! Megérkezett Nánássy Tibor újdonsága - íme a Miért

Zene
-
  Tegnap 15:25 Zene

Nánássy Tibor az Apollo 23 volt énekese, sokat dolgozik mostanában, hogy újra építse a zenei karrierjét, ennek a munkának az eredménye ez a dal is.

Kasza Tibor és Csuti megkóstolták feleségeik anyatejét

Velvet
-
  Tegnap 10:21 Bulvár

A Youtube-on osztották meg az erről készült videót, amin Kulcsár Edina meg is erősíti, hogy tényleg frissen fejte a kupicában lévő tejet.

Szanyi Tibor: Szeretettel vesszük a Jobbik úgynevezett néppártosodását

Az MSZP-s EP-képviselő néhány éve még nem beszélt pozitívan a Jobbikról.

Fábián Tibor: Gyurcsány és az utolsó tangó

Mandiner
-
  19.02.15 17:27 Vélemény

A külhoniak már nem haragszanak Gyurcsány Ferencre. Úgy tekintenek rá, mint a részeges ismerősre.

Orlai Tibor: “Fájdalmas, de le kell vennünk előadásokat a műsorról”

SzínházOrg
-
  19.02.15 11:19 KultúraTAO

A producer szerint ameddig nyereségesen tudják működtetni, játsszák a repertoáron lévő előadásokat, de a nagy kérdés az, hogy miből lesz anyagi forrás az új bemutatókhoz a tao-támogatások eltörlése miatt. Orlai Tibort a hvg.hu kérdezte.   A hvg.hu cikkéből: “Nem tudok a hatalom fejével gondolkodni. Egy ideig azt kommunikálták, hogy a…

Várady Tibor is tagja lett a kulturális nemzeti tanácsnak

Szabad Magyar Szó
-
  19.02.15 08:19 Határtalan

Várady Tibor is tagja lett a kulturális nemzeti tanácsnak, akit a Szerb Tudományos és Művészeti Akadémia javasolt a pozícióra. Rajta kívül még Miodrag Marković is bejutott a testületbe. A kulturális nemzeti tanács tanácsadó és szabályozó szakmai testület, amely állandó támogatást nyújt a parlamentnek, az illetékes minisztériumnak és a…

Életműdíjat kapott a celldömölki asztalitenisz klub vezetőedzője, Klampár Tibor

Az Év Sportolója gálán díjazták. Az év női sportolója Kozák Danuta, az év férfi sportolója Liu Shaolin Sándor lett.

Kösz, Togo! – Pietsch Tibor jegyzete

NSO
-
  19.02.14 23:36 Foci

Azért szívesen elnéztük volna, ahogy Lajos (lásd még: Loic Nego) meghúzza a jobb szélt március 21-én a Szlovákia elleni Európa-bajnoki selejtezőn, vag...

Benkő Tibor: megállapodás jött létre egy regionális műveleti parancsnokság magyarországi létrehozásáról

Rendkívüli jelentőséggel bír, hogy a NATO-tagországok védelmi miniszteri ülésének keretében Szlovéniával, Horvátországgal és Szlovákiával együttműködési megállapodást írt alá Magyarország a regionális különleges műveleti erők komponensparancsnokságának létrehozásáról – közölte a honvédelmi miniszter a NATO brüsszeli székházában…

Benkő Tibor: Nincs oroszveszély

Magyar Hang
-
  19.02.14 17:56 Külföld

A kormány nem aggódik sem az orosz-ukrán konfliktus miatt, sem pedig azért, mert Trump felmondta az Oroszországgal kötött atomegyezményt.

Csajozógép lett Fehér Tibor

Blikk
-
  19.02.14 17:40 Bulvár

A művész számára a Kölcsönlakás-beli szerepe dupla örömöt jelentett, hiszen ennek köszönhetően talán gyógyírt talál fájó gerincére.

Különleges projektet jelentett be Benkő Tibor

A parancsnokság négy ország részvételével alakul meg, és képes lesz a keletről és a délről érkező kihívások kezelésére, valamint hozzájárul a NATO kollektív biztonságához. Benkő Tibor arról is beszélt, hogy a NATO-tagországoknak fokozniuk kell az elrettentő képességet.

Benkő Tibor: egy regionális műveleti parancsnokság létesül Magyarországon

A NATO-tagországok védelmi miniszteri ülésének keretében Szlovéniával, Horvátországgal és Szlovákiával együttműködési megállapodást írtak alá a parancsnokság létrehozásáról.

Orlai Tibor: Fájdalmas, de le kell vennünk előadásokat a műsorról

HVG
-
  19.02.14 15:00 KultúraTAO

Kényszerpályára kerülhet az Orlai Produkciós Iroda a taotámogatások eltörlése miatt. Orlai Tibor szerint ameddig nyereségesen tudják működtetni, játsszák a repertoáron lévő előadásokat, de a nagy kérdés az, hogy miből lesz anyagi forrás az új bemutatókhoz. Sorozatunkban a magánszínházak kilátásait vesszük sorra a tao utáni világban.