Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 30 hír

Megjöttek Béláék

Erdély Ma
-
  Tegnap 16:38 Vélemény

Megjöttek Béláék. Vártuk őket. Aztán, amikor már itt vannak, várjuk, mikor mennek már el. Béláékban ugyanis az a jó, amikor még messze vannak, biztonságos távolságban és mi bizakodva, óvatos optimizmussal várhatjuk őket.

Galló Béla: Tombol a PC

Mandiner
-
  Tegnap 16:19 Vélemény

Hollywoodból üzentek ellentmondást nem tűrően Európának.

Beláthatatlan következményei lehetnek, ha tovább pusztítjuk a méheket

Idén másodszor tartják meg május 20-án a méhek világnapját, a figyelemfelhívásra azért van nagy szükség, mert az elmúlt években világszerte jelentősen megcsappant a méhállomány, és ez katasztrofális következményekkel járhat. (Zöldzóna)

Bíró Béla: Bevándorlás vs. klímaválság?

Maszol
-
  Tegnap 14:14 Határtalan

A nemzetközi közösségben manapság zajló folyamatok ugyanolyan jóvátehetetlen károkat okoznak az emberiségnek, mint az egyes állat én növényfajok rohamos pusztulása az ökoszisztéma egészének.

Ernyey Béla 38 évvel fiatalabb felesége gyönyörű nő - 11 éve élnek boldogan

Femina
-
  Tegnap 12:51 Bulvár

Ernyey Béla és felesége 11 éves évfordulójukat ünneplik.

A zsidózó Kun Béla és a többiek

Mandiner
-
  Tegnap 10:49 Belföld

Kun Béla is tudott zsidózni, sőt büszke volt rá, hogy jobban leszámolt a „zsidó tőkével”, mint bármelyik antiszemita. Többek között erről, valamint a menekültkérdésről és az állatkerti kihívásokról is szó esett a fővárosi Levéltár Tanácsköztársaság-konferenciáján.

Új klippel jelentkezik európai turnéja után a Belau

MyMusic
-
  19.05.18 17:22 Zene

A Belau a nemzetközi elektronikus zenei színtér egyik legígéretesebb zenekara, két év alatt közel 200 koncertet adott 22 országban. Az első lemezük, The „Odyssey” címmel jelent meg, amelyet Fonogram-díjjal jutalmaztak. Az ország egyik legkeresettebb exportzenekara most új dallal jelentkezik, amelyben Sophie Barker működik közre, akit…

Belarusszal indult, Belarusszal folytatjuk

Magyar Szó
-
  19.05.18 12:03 Határtalan

A szervezők és a kiállítók is sikeresnek vélik a 86. Nemzetközi Mezőgazdasági Vásárt, amelyen átadták a rendezvény főnyereményét, egy Belarus 82.1-es típusú traktort a szerencsés nyertesnek, Csipak Pálnak.

Mészáros Béla: “Ilyenkor az ember lelke felüdül”

SzínházOrg
-
  19.05.18 08:46 Kultúra

Tavaly két előadása szerepelt a POSZT-on és idén is játszik a Jeanne d’Arcban, illetve ő Zentay György a Rozsdatemető 2.0-ban.Tar Sándor Szürke galambját próbálta, hamarosan pedig elkezd forgatni a TV2 új napi sorozatában, a Mintaapákban. Mészáros Bélát a Deszkavízió kérdezte. A teljes interjút itt olvashatja. A Szürke galamb c.…

Az OĽaNO üzent Bugár Bélának - mondassa le Érsek Árpádot

Parameter
-
  19.05.17 18:29 Határtalan

 „Az OĽaNO addig próbálja leváltani Érseket, amíg, Bugár Béla pártelnök (Híd) vissza nem hívja, vagy ő maga le nem mond" - mondta a pénteki sajtótájékoztatón Igor Matovič képviselő, a mozgalom elnöke. „A felsővisnyói (Višňové) alagút körüli ügy után ez a másik komoly kudarca a közlekedésügyi miniszternek, Bugár Béla pártjának, a…

Út az elszigeteltségből a felszabadultság felé – Új dal a Belau zenekartól

ContextUs
-
  19.05.17 17:13 Zene

A második lemez előreláthatólag jövőre lát napvilágot.

Helytörténeti séta Erzsébettelepen és Bélatelepen

Ittlakunk
-
  19.05.17 14:56 Budapest 18. ker

Találkozás: Gyömrői út - Csévéző u. sarok a buszmegállóbanIdőpont: 2019. május 25. 15. óra – a séta várható időtartama 3 óra.Várható útvonal:Martinovics tér, Vadvirág óvoda,Karinthy F. u. – Frangepán u. – Borostyán Időskorúak GondozóházaTünde u.- Frangepán u. – Álmos u. sarok „Határkövek emlékei”Nimród u. Balázs-tóVajk Sziget…

Egy időre átalakul a Bartók Béla út utcaképe

HVG
-
  19.05.17 10:48 Kultúra

Igazi szellemi közösséggé nőtte ki magát az elmúlt években a Kosztolányi és Karinthy által is kedvelt Bartók Béla út. Május utolsó hétvégéjén pedig igazán zsúfolt lesz, de ez jó hír.

Halmos Béla-díjakat kaptak a legkiválóbb népzenészek

Fidelio
-
  19.05.17 10:45 ZeneSzerbia

A Táncház Napján, május 11-én adták át az elismeréseket: a Halmos Béla vándordíjat Csonka Ferenc vajdasági prímás kapta, a Halmos Béla emlékérmet Havasréti Pálnak, a Téka együttes bőgősének ítélte oda a kuratórium.

Megkoszorúzták IV. Béla szobrát Szegeden

Szeged Ma
-
  19.05.17 09:11 Megyei

A Szeged 300 programsorozat keretében.