Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 18 hír

Nyomozás a Biodóm ügyében

RTL Klub
-
 Tegnap 18:42Bulvár

Hűtlen kezelés gyanújával nyomoz a rendőrség a Biodóm beruházás miatt. A Fővárosi Önkormányzat tett feljelentést, miután elkészült egy jelentés a Fővárosi Állatkertben épülő beruházás drágulásáról. Karácsony Gergely szerint bár már 45 milliárd forintnál is többet költöttek rá, még mindig hiányzik 15-20 milliárd a befejezéshez. A kormány - ahogy…

Karácsony: Nyomozás indult a Biodóm ügyében

A rendőrség a főjegyzőt értesítette az eljárásról, amit a főváros feljelentése alapján idítottak.

Már nyomoz a rendőrség a Biodóm ügyében

Karácsony Gergely főpolgármester szerint eddig elég elfuserált volt a beruházás. De szeretné, ha most már megvalósulna, mert lehet még értékes az egész projekt. Még 15-20 milliárd forintra lehet szükség a nagy, kormányzati építkezés befejezéséhez.

Karácsony Gergely: Nyomoz a rendőrség a Biodóm-ügyben

A főváros 2020-ban ismeretlen tettes ellen tett feljelentést, a Biodóm indoklatlanul megugrott költségei miatt. Karácsony Gergely főpolgármester szerint számos hibát követett el a korábbi fővárosvezetés a projekt során. Azt is hozzátette, hogy a hiányt a kormánynak kell pótolnia, mert kormányzati projektről van szó.

Rendőrségi nyomozás indult a Biodóm elszállt költségei ügyében

Karácsony Gergely főpolgármester szerint az elődei sok hibát követtek el a beruházással kapcsolatban.

Karácsony Gergely: nyomoz a rendőrség a Biodóm "elszállt költségei" miatt

A főpolgármester az Infostart szerdai műsorában azt mondta: már nyomoz a rendőrség a Biodóm ügyében, a főváros megküldte az ezzel kapcsolatos dokumentumokat. A nyomozás elindításáról a főjegyzőt is tájékoztatta a rendőrség. A főváros tavaly októberben tett feljelentést ismeretlen tettes ellen a Biodóm elszállt költségei miatt.Karácsony…

Nyomoz a rendőrség a városligeti Biodóm ügyében

A dokumentumokat elküldtük a rendőrségnek, ott egy nyomozás már el is indult – nyilatkozta Karácsony Gergely főpolgármester a városligeti Biodómról az Inforádiónak. A főpolgármester szerint számos hibát követtek el az elődei, a beruházás körül "nem volt minden rendben".

Nyomoz a rendőrség a városligeti Biodóm ügyében

A dokumentumokat elküldtük a rendőrségnek, ott egy nyomozás már el is indult – nyilatkozta Karácsony Gergely főpolgármester a városligeti Biodómról az Inforádiónak. A főpolgármester szerint számos hibát követtek el az elődei, a beruházás körül "nem volt minden rendben".

Karácsony Gergely: Elindult a nyomozás a Biodóm miatt

A főváros tavaly októberben tett feljelentést a projekt folyamatosan emelkedő költségei miatt.

Karácsony Gergely: már elindult a rendőrségi nyomozás a Biodóm kapcsán

Karácsony Gergely szerint kár lenne veszni hagyni a sok pénzt elnyelt projektet, de a megugrott költségek miatt a rendőrséghez fordult.

Karácsony: nyomoz a rendőrség a Biodóm ügyében

A főpolgármester közlése szerint számos hibát követtek el az elődei, a beruházás körül “nem volt minden rendben”. Dokumentumokat küldtek el a rendőrségnek, ott egy nyomozás már el is indult – ezt nyilatkozta Karácsony Gergely főpolgármester a városligeti Biodómról az Inforádiónak. A nyomozás elindultáról a főjegyzőt tájékoztatták a…

Rendőrségi nyomozás indult a Biodóm ügyében, de befejezik a projektet

A főpolgármester közlése szerint számos hibát követtek el az elődei, a beruházás körül "nem volt minden rendben". 

Karácsony Gergely: Nyomoz a rendőrség a Biodóm építése miatt

A főpolgármester szerint „nem volt minden rendben”, az elődei számos hibát követtek el a beruházással kapcsolatosan.