Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 89 hír

Nagy István: Brüsszel terve meghívólevél lehet a bevándorlók számára

Rendelkezésre áll az az összeg, amellyel változatlan formában lehetne a gazdákat támogatni, de Brüsszel inkább migránscélokra és a bevándorlás támogatására szeretne nagyobb forrásokat fordítani.

Dunapataj adott otthont a Bárány Napnak – A Bévárdi major kiváló bárányát főzte, sütötte a Tanya Bisztró

Kalohírek
-
  Ma 21:40 Megyei

Különösebb hírverés nélkül is sorra érkeztek a vendégek április 13-án, szombaton a Tanya Bisztróba, hogy a bárányból, birkából készült ételeket fogyasszák, ismerkedjenek a birkapörkölt helyi, Dunapatajon garantáltan kitűnő változatával.

A spanyol bevándorlásellenesek is falat építenének a migránsok ellen

888
-
  Ma 20:38 Külföld

A spanyol belpolitikában egyre népszerűbbé váló VOX párt kijelentette, mit kezdene a bevándorlási válsággal: megmászhatatlan falat húznának a migránsok megállítására.

Bevándorlóknak adja az EU az agrárpénzt – ezzel ijeszteget a kormány

Elfogadhatatlan a brüsszeli bürokraták javaslata, amely csökkentené az európai és így a magyar mezőgazdaság támogatásait, úgy, hogy közben szigorítaná, nehezítené az ezekhez való hozzáférést – mondta az Agrárminisztérium mezőgazdaságért felelős államtitkára csütörtökön Karcagon. Feldman Zsolt A hazai agrárium jelene és jövője…

Önfékező bevásárló kocsi a Fordtól

Autóblog
-
  Ma 17:45 Autó-motor

Ha megkérdezzük a szülőket, mitől szokott az egekig szökni a vérnyomásuk, akkor a gyerekek ebédlőasztalhoz terelése és az esti fektetés után mindjárt a heti nagy bevásárlás következik. Nemcsak azért, mert komoly harcot kell vívni az édességek részlegén, hanem mert a gyerekek imádnak száguldozni a gyors és nehéz bevásárló kocsikkal.

Ez az okos bevásárlókocsi nem fog nekigurulni az autódnak

Player
-
  Ma 17:12 Autó-motor

Egy elszabadult bevásárlókocsi nagy kárt tud okozni az üzletben, de még a parkolóban is. A Fordnál gondoltak egyet, és elkészítették az autókból ismert ütközésgátló rendszer egyszerűbb változatát egy szuper bevásárlókocsihoz. Sajnos nincs sok esély a megvalósulására.

Bevált az indiai dolgozó a tehenészetben

Mára az ország több tehenészetében is dolgoznak külföldi vendégmunkások, miután helyi, magyar munkaerőt nem nagyon lehet találni az állatokkal való munkára. A bevándorlók közül is kiemelkednek az indiai dolgozók, akikkel nagyon jó tapasztalatok vannak az ország több tehenészetében is. Egyikük, Sandeep Kumar nyilatkozott a…

Rablás egy bevásárlóközpontban

Rablás egy bevásárlóközpontban Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 04. 25., cs - 14:56 A rendőrök öt órán belül elfogták azt a férfit, aki egy miskolci üzletből fizetés nélkül akart parfümöket kivinni, majd a tetten ért tolvaj nekiment a biztonsági őrnek.

Volt már, hogy elszabadult a bevásárlókocsid? Itt a vészfékes megoldás

NLCafé
-
  Ma 14:44 Otthon

Mindannyiunkkal megtörtént már, hogy bevásárlás közben irányíthatatlanná vált a kocsi.

A nemzetközi vállalatok “bevállalósabbak”

A hazai cégvezetők hagyományosabb irányt képviselve költséghatékonyságra és piaci lefedettségre koncentrálnak.

Fidesz: Igaz, hogy kétmillió bevándorlókártyát osztott ki az Európai Bizottság?

Magyar Nemzet
-
  Ma 12:28 Belföld

Először megpróbálták letagadni, hogy van ilyen program, majd később elismerték a migránskártyák létezését, sőt nagy sikerként jellemezték, még akkor is, ha ilyet terroristák is kaphattak.

A németek nem kérnek a bevándorlókból

Parameter
-
  Ma 11:24 Határtalan

A menedékkérőkkel kapcsolatos elítélő, lebecsülő véleményekkel egyetértők aránya 54,1 százalékos a bielefeldi egyetem interdiszciplináris konfliktus- és erőszakkutató intézetében (Institut für interdisziplinäre Konflikt- und Gewaltforschung, Universität Bielefeld - IKG) folytatott kutatássorozat új adatai szerint. Ez több mint 5 százalékpontos…

Zseniális ötlet a vészfékezős bevásárlókocsi

HVG
-
  Ma 09:23 Autó-motor

Irányíthatatlanul sodródó, túl nehéz bevásárlókocsi, vagy őrülten kocsit toló gyerekek veszélye a hipermarketben. Nem ritka egyik sem.

A magyarok bevallják a gyorshajtást: ennyivel lépik túl a sebességhatárokat

A magyarok fele bevallja a sebességhatárok megszegését, többen azonban még a traffipaxokat is átverik. A vagyonosabb autósok az átlagnál többször lépik túl a sebességhatárokat, a falvakban lakók viszont szabálykövetőbbek. Érdekes adatok derültek ki a magyarok egy K&H-felmérésből.

Összeverték a börtönben a férfit, aki fegyveres csapatot szervezett illegális bevándorlók elfogására az Egyesült Államo…

444
-
  Tegnap 23:27 Külföld

Larry Hopkinst az FBI fogta el, rögtön a börtönbe kerülése után megtámadták.