Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 251 hír

Péter Szabó Szilvia kiakadt: Miért csak a Tankcsapda tarthat autós koncerteket?

A múlt héten megjelent kormányrendelet szerint az elmúlt hétvégén, de csak ezen a hétvégén lehet autós koncerteket tartani – vagyis nagyjából senki nem tarthat ilyet a Tankcsapdán kívül. A csütörtökön meghozott rendelet pénteken lépett életbe, és három nap múlva, május 31-én már hatályát is veszítette. Lukácsékat sokan vádolták túlzott…

Több ezer helyett több száz fő fogadta a pápát a Szent Péter téren

most annyira szükségünk van egy emberségben gazdag jövőképre, mint még soha. Nem kezdődhet minden azzal, hogy visszatérünk az önző sikerre törekvéshez anélkül, hogy törődnénk azokkal, akik hátramaradtak - mondta pünkösdvasárnapi misén Ferenc pápa.

Szalagkorlátnak ütközött egy autó az M4-es autóúton Üllő és Péteri között

A belső szalagkorlátnak ütközött egy személyautó az M4-es autóút Budapest felé vezető oldalán, Üllő és Péteri között. A balesethez műszaki mentés céljából a monori hivatásos és az üllői önkéntes tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet. A munkálatok idején az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Óriási csalódás érte Péter Szabó Szilviát

NLC
-
  Tegnap 18:04 Bulvár

Az utolsó pillanatban fújták le a NOX énekesnőjének autós koncertsorozatát. Péter Szabó Szilvia a közösségi oldalán fakadt ki.

Hősökre emlékezett Márki-Zay Péter

Hódpress
-
  Tegnap 17:24 Kultúra

Interneten mondott beszédet Vásárhely polgármestere.

Szijjártó Péter: Magyarországon az emberi élet megmentése nem lehet egészségügyi kapacitás kérdése

Szijjártó Péter bejegyzésében hangsúlyozta: Magyarországon időben megkezdték az egészségügyi védekezéshez szükséges eszközök beszerzését, így nem fordulhat elő, hogy akár egyetlen...

Minden engedélyük megvolt Péter Szabó Szilviáéknak az autóskoncert-sorozatukra, de jött a lex Tankcsapda – UPDAT…

Ezt is megértük: egy zenekarra szabtak rendeletet, amit máris lex Tankcsapda néven emlegetnek. Múltkor mi is megírtuk, hogy a Tankcsapda autós koncertekre készül, melyek épp erre a hétvégére estek, az egyik péntek este Debrecenben volt, a másikat szombat este Székesfehérváron tartották. Meg is kérdeztük aztán a kormányt és az Operatív…

Így tölti a karantént Mogács Dániel, Felméri Péter és Bálint Ferenc

GameStar
-
  Tegnap 11:57 Gaming

A Game Pass Online Fesztivál utolsó előtti beszélgetésében humoristák voltak Imi vendégei.

Látták, mit csinált tegnap Szijjártó Péter?

ATV
-
  Tegnap 10:26 Belföld

Budai Gyuszi az egyik legrégebbi munkatársam, sőt, ami még fontosabb: barátom. Ma együtt másztuk meg családostul a Gellért-hegyet - írta a Fcebookon Szijjártó Péter.

Új műfaj született a Madách Színházban: Élőben játszik otthonából Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter

A rendkívüli helyzetre való tekintettel a Madách Színház egy világszinten is új műfajt teremt a kultúra világában. A „Madách Színház élőben az Ön otthonában” című internetes előadássorozat keretein belül az intézmény két vadonatúj darabbal lepi meg a közönséget, melyeket a színészek a saját otthonaikban adnak elő élőben. Carol Rocamora…

Az Alkotmánybíróság is elhajtotta Márki-Zay Pétert

Promenad
-
  Tegnap 07:15 Színes

Megint felsült a vásárhelyi polgármester! Lassan kétéves cirkusza végén a taláros testület is kimondta, a sajtó nem követhet el törvénysértést, ha teszi a dolgát, és tudósít egy sajtótájékoztatóról, egy politikai vitáról.

Dobálóznak a milliárdokkal Péterffyék

Bama
-
  20.05.30 20:00 Belföld

A városvezetés a nagy Houdini árnyékában jár az ellenzék szerint.

Jakab Péter miatt kiléptek, megszűnt a zalaegerszegi Jobbik

Magyar Nemzet
-
  20.05.30 17:44 Belföld

Nem vagyunk hajlandóak asszisztálni Jakab Péter diktatúrájához – indokolták kilépésüket a távozók.