Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 73 hír

Nem hívták meg a Kiserdőt érintő beruházás egyeztetésére a körzet képviselőjét

A városvezetés nem hívta meg a körzet képviselőjét a Kiserdőt is érintő, Galvani hídról szóló egyeztetésre. Jancsó Andrea levelet írt az érintetteknek, hogy az itt élőket ne hagyják ki a döntésből, egyelőre nem válaszoltak neki. A képviselő Facebook-oldalán tette közzé a levelet, íme a bejegyzés:

Mintegy 4 milliárdos beruházással újítják fel az Egri Bazilikát

Új külsőt és részben új belsőt kap a 183 éve felszentelt egri székesegyház, és az épületegyüttes környéke is megújul várhatón 2022 őszére.

Debreceni beruházásokat is visznek a cannes-i ingatlanszakmai kiállításra

Több mint 5 milliárd eurónyi magyarországi fejlesztést mutatnak be a Magyarország-Budapest-standon, Cannes-ban, a világ első számú ingatlanszakmai kiállításán a MIPIM-en, ahol az érdeklődők az állami és a magán beruházásokat is megismerhetik – jelentette be az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IFK) elnöke hétfőn…

Gyorsíthatnak a vállalati beruházások

VG
-
  Ma 12:20 Gazdaság

A közbeszerzési törvény módosítása hozzájárulhat a cégek hatékonyságának és versenyképességének növeléséhez.

Rekordarányú állami beruházással mutatkozik be a magyar ingatlanfejlesztési szakma az idei Mipim-en

Cannes-ban, a világ első számú ingatlanszakmai kiállításán Magyarország arculatát markánsan meghatározó projektekkel, a magánfejlesztések mellett rekordarányú állami beruházással mutatkozik be hazánk a világ egyik legrangosabb ingatlanfejlesztési szakkiállításán, a Mipim-en Cannes-ban, március 10-13. között. Az expó jó alkalom arra,…

Milliárdos beruházás a Tiszán: vízügyi fejlesztés fejeződött be Tivadarnál

Hazai és uniós támogatással összesen 8,1 milliárd forintot fordítottak az árvízvédelmi biztonság növelésére a Felső-Tiszán egy most befejeződött vízügyi program segítségével - közölte a projekt kommunikációjáért felelős társaság.

Átadták a Linamar 25 milliárd forintos beruházását

TőzsdeFórum
-
  20.02.15 19:31 Gazdaság

Átadták a Linamar békéscsabai és orosházi beruházását.

Milliárdos beruházás: fontos részleg újul meg a kaposvári kórházban

HelloVidék
-
  20.02.15 17:00 Utazás

Megújul a kaposvári Kaposi Mór Oktató Kórház szülészeti osztályának épülete, a közeljövőben kezdődő beruházásra 2,4 milliárd forintot költenek - közölte Szita Károly, a somogyi megyeszékhely polgármestere Facebook-oldalán csütörtökön.

Rekordösszegű a hévízi büdzsé, idén is sorjáznak a beruházások

Zaol
-
  20.02.15 11:30 Megyei

Rekordösszeggel, 6,221 milliárd forinttal fogadták el a város idei költségvetését. Ennek több mint felét fejlesztésekre költik, például a buszpályaudvar kiköltözése után teljesen megújul a belváros.

Kiemelt beruházásként születik újjá az ország egyik legszebb kastélya

A szabadkígyósi Wenckheim-kastélyban virtuális valóság segít majd felidézni, milyen is volt a főúri élet a XIX. században.

Kiemelt beruházásként születik újjá az ország egyik legszebb kastélya

A szabadkígyósi Wenckheim-kastélyban virtuális valóság segít majd felidézni, milyen is volt a főúri élet a XIX. században.

Liget beruházás, 8 millióan akarják, de Karácsony Gergely nem engedi

Elképesztően magas a teljes Liget Projektet támogatók aránya – a legfrissebb felmérés szerint. Az emberek 80 százaléka szeretné, ha az eredeti tervek szerint épülne meg a Magyar Innováció Háza, az Új Nemzeti Galéria és a Városligeti Színház. A magyarok 75 százaléka szerint ez nem csak budapesti ügy, mint ahogy Karácsony Gergely hiszi.

Kezdődhet a kecskeméti intermodális csomópont beruházásának az előkészítése

Napi
-
  20.02.14 18:16 Belföld

A kecskeméti intermodális csomópont beruházás előkészítésére 120 millió forintot hagyott jóvá a kormány az idei költségvetésből.

Kiemelt beruházássá nyilvánították a szabadkígyósi kastély felújítását

Index
-
  20.02.14 15:40 Otthon

A Wenckheim-kastély több mint 3 milliárd forintból újul meg. Az összeg egyik felét a kormány, másik felét az Európai Unió fizeti.

Három milliárdért, kiemelt beruházásként újul meg a szabadkígyósi kastély, de vajon ki nyit majd benne szállodát?

Nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségűvé nyilvánította a kormány a Nemzeti kastélyprogramban újjászülető szabadkígyósi Wenckheim-kastély és park rekonstrukcióját, valamint turisztikai célú fejlesztését – közölte a Nemzeti kastélyprogram és Nemzeti várprogram végrehajtásáért felelős miniszteri biztos.