Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 105 hír

Hatalmas beruházás veszi kezdetét Szabolcsban: hat új bölcsőde épül megyeszerte

Hat Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei városban épít új bölcsődéket a görögkatolikus Nyíregyházi Egyházmegye, az összesen mintegy hárommilliárd forint értékű beruházást a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban elnyert támogatásból finanszírozzák.

Amerikai beruházáshoz ad 2,8 milliárd forintos támogatást a kormány

Budapesten hozza létre új, globális termékfejlesztő központját az amerikai Diligent, a világ egyik vezető szoftverfejlesztő és -szolgáltató vállalata - jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter Budapesten.

2,8 milliárdos kormányzati támogatás jut egy amerikai cég beruházásának

Budapesten hozza létre új, globális termékfejlesztő központját az amerikai Diligent, a világ egyik vezető szoftverfejlesztő és -szolgáltató vállalata - jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter Budapesten.

Nagy amerikai beruházás Budapesten

A Diligent 300 új munkahelyet hoz létre, felsőfokú végzettségű, szoftverfejlesztéssel, vállalatirányítási programok fejlesztésével, számítógépes szolgáltatással és informatikai támogatással foglalkozó magyar munkavállalókat vesznek majd fel.

Szijjártó Péter egy 11.3 milliárd forintos beruházást jelentett be

Egy újabb nagy és fontos beruházást jelentett be Magyarország Külgazdasági és Külügyminisztere a hivatalos Facebook oldalán keresztül.

Magyarországon épít innovációs központot egy amerikai cég, 11 milliárd forintos beruházás lesz

Új globális termék innovációs központot hoz létre Budapesten a vállalatirányítást támogató rendszereket szállító Diligent Corporation. A Diligent a tervek szerint, több mint 300 új üzleti- és technológiai képzettséget igénylő munkahelyet teremt Magyarországon: termékmenedzsereknek, szoftverfejlesztőknek, minőségbiztásítással, kiberbiztonsággal, inf

Óriási beruházást hoz Budapestre egy amerikai szoftveripari vállalat

Origo
-
 Ma 16:28Gazdaság

A 11 milliárd forintot meghaladó beruházáshoz közel 3 milliárd forint kormányzati támogatást kap a Diligent.

Kijöttek a Dürer Kert területére épülő beruházás látványtervei

Idén ősszel jött a hír, hogy a Keleti Blokknak és a Dürer Kertnek költöznie kell. A majd 4 hektáros részen iroda- és lakóingatlan beruházás veszi kezdetét, melyben az olasz Lissoni & Partners iroda is részt vesz.

Szijjártó Péter: Az osztrák vállalatok hozzák a harmadik legtöbb beruházást

Knill Gruppe osztrák vállalkozóval tárgyal a külgazdasági és külügyminiszter.

Milliárdos beruházás az osztrák határnál

Több mint egymilliárd forint értékű beruházással alakítja ki új központi irodáját Szombathelyen a főként ipari, logisztikai, kereskedelmi csarnokok és sportlétesítmények tetőhéjalásával és homlokzatburkolásával foglalkozó Metál Hungária Holding Zrt – közölte az MTI-vel a társaság. A több mint ezer négyzetméter alapterületű, kétszintes…

Beruházási és munkaerőpiaci adatok érkeznek a napokban

Több statisztikai adatot is közzétesznek a következő héten, így a beruházások idei harmadik negyedévi statisztikáját és a munkaerőpiaci, foglalkoztatási adatokat.

Heti makronaptár – Beruházási és munkaerőpiaci adatokat közölnek a jövő héten

Több statisztikai adatot is közzétesznek a következő héten, így a beruházások idei harmadik negyedévi statisztikáját és a munkaerőpiaci, foglalkoztatási adatokat. Csütörtökön közli a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) a beruházások idei harmadik negyedévi alakulásáról szóló jelentését. A második negyedévben 9,9 százalékkal, az első fél évben 6,3…

Beruházási és munkaerőpiaci adatokat közölnek a jövő héten

A beruházások idei harmadik negyedévi statisztikáját és a munkaerőpiaci, foglalkoztatási adatokat is közzéteszik.

Fontos beruházás: ötvenmillió forint a kincsesbányai iskola tornatermére

Feol
-
 Tegnap 07:00Megyei

Pályázati forrásból kezdődhet rövidesen fejlesztés a település általános iskolájában.

Heti makronaptár - A héten érkeznek a beruházási és munkaerőpiaci adatok

Több statisztikai adatot is közzétesznek a héten, így a beruházások idei harmadik negyedévi statisztikáját és a munkaerőpiaci, foglalkoztatási adatokat.