Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 196 hír

Búcsút vett a New York-i magyar közösség Hámos Lászlótól

Hámos László életének és munkásságának méltó emléket állító búcsúszertartáson köszönt el az amerikai magyar közösség 2019. május 11-én a Magyar Emberi Jogok Alapítvány elnökétől. A HHRF igazgatótanácsának döntése alapján a továbbiakban az elnöki feladatokat Szekeres Zsolt látja el. A New York-i Magyar Házban vett búcsút 2019.…

Hanyecz László, a CBS 60 Minutes műsorában a Bitcoin Pizza Nap alkalmából

Hamarosan itt a Bitcoin Pizza Napja és Hanyecz László, a Floridában élő magyar származású ‘Pizza Guy’ szerepelni fog az USA-ban

Gratulálunk! Hatalmas elsimerésben részesült Nemes Jeles László filmje Cannes-ban

Nemes Jeles László Napszállta című filmje nyerte el a France Culture francia kulturális közrádió diákzsűrijének díját, amelyet a 72. cannes-i fesztiválon adtak át vasárnap.

Rangos díjat nyert Nemes Jeles László filmje Cannes-ban

ATV
-
  Ma 13:39 KultúraCannes

Nemes Jeles László Napszállta című filmje nyerte el a France Culture francia kulturális közrádió diákzsűrijének díját, amelyet a 72. cannes-i fesztiválon adtak át vasárnap.

Rendőröket cselezett ki Kövér László

Hírklikk
-
  Ma 13:36 Belföld

Megvillantotta gyorsaságát a házelnök.

Dr. Surjan László: A keresztény kultúra megmaradása a tét

Behír
-
  Ma 12:44 Megyei

Újkígyóson arról beszéltek, hogy a keresztény kultúra védelme és megmaradása a tétje az európai parlamenti választásnak.

Megizzasztották a rendőrök tegnap Kövér Lászlót: nemes ügyért tették, íme a bizonyíték

Blikk
-
  Ma 10:18 Belföld

Kövér László nem mindennapi módját választotta a jótékonykodásnak. Az Országgyűlés 59 esztendős elnöke rendőrökkel állt ki focizni, mégpedig jótékony céllal.

Kövér László lemondását követelte a Budapest Pride

A szervezők szerint a politikus egy szerdai fórumon másodrendű polgároknak minősítette a homoszexuális polgárokat.

Juszt László nagyon keményen nekiment az új olaszországi nagykövetnek (részletek a cikkben)

BalraMagyar
-
  Ma 09:53 Vélemény

Miután többedik nekifutásra sikerült letennie a középfokú olasz nyelvvizsgát, 2017-ben munkába állhatott Csiszár Jenő, mint milánói főkonzul. Most Szijjártó javaslatára a köztársasági elnök kinevezte rendkívüli és meghatalmazott nagykövetté… Rómát Caligula, a császár szeszélyei miatt megülte a félelem és a bizonytalanság. Az utolsó csepp…

Kövér László lemondását követelte a Budapest Pride Budapesten

- Kövér László, az Országgyűlés elnöke lemondását követelték a homoszexuálisokat érintő kijelentései miatt a Budapest Pride által kezdeményezett demonstráción szombaton Budapesten, a Kossuth téren.

Kövér László lemondását követelik

Kövér László lemondását követelték a homoszexuálisokat érintő kijelentései miatt a Budapest Pride által kezdeményezett demonstráción.

Szivárvány színű bajuszt kapott Kövér László

Kövér László, az Országgyűlés elnöke lemondását követelték a homoszexuálisokat érintő kijelentései miatt a Budapest Pride által kezdeményezett demonstráción szombaton Budapesten, a Kossuth téren.

Kövér László monnyon le!

Kövér László lemondását követelték a homoszexuálisokat érintő kijelentései miatt a Budapest Pride által kezdeményezett demonstráción szombaton Budapesten, a Kossuth téren. A Kossuth tér közepére csoportosult, mintegy ezerre becsülhető tiltakozó részvételével megtartott demonstráción Antoni Rita, a Szabadnem Blog szerkesztőségi tagja…

Kövér László lemondását követelték a Budapest Pride tüntetői

Budapest - A szervezők szerint a politikus egy szerdai fórumon másodrendű polgároknak minősítette a homoszexuálisokat.

B. Tóth László még ma is röhög a Calypsón

Bors Online
-
  Ma 07:00 Bulvár

A Calypso Rádió volt az első Magyarországon működő kereskedelmi rádió. Harmincéves lenne a csúcsokat felállító adó.