Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 12 hír

Antony Blinken telefonon beszélt Benjamin Netanjahuval

Eredménytelenül ért véget az ENSZ Biztonsági Tanácsának szerdai rendkívüli ülése, amelynek témája a közel-keleti konfliktus újbóli fellángolása volt.

Szíriáról és Ukrajnáról egyeztetett Putyin és Netanjahu

Nemzetközi kérdésekről tárgyalt telefonon egymással Vlagyimir Putyin orosz elnök és Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök, különös hangsúlyt fektetve a szíriai rendezés problematikájára - közölte pénteken a Kreml sajtószolgálata. Az izraeli kezdeményezésre létrejött eszmecsere során Netanjahu tájékoztatta Putyint "az izraeli fél Kijev…

Eszmét cserélt Szíriáról és Ukrajnáról Putyin és Netanjahu

A két politikus telefonon kölcsönösen fel is köszöntötte egymást a második világháborúban aratott győzelem évfordulója alkalmából.

Vadnai Benjamin: Előre megbeszéltük, hogy abból nem lehet gond, hogy egymás ellen versenyzünk

Porthole
-
 21.05.07 17:50Vitorlás

Bár közhelynek tűnik, de mégis nagy igazság: a sportban minden elképzelhető. Most, amikor a világ minden táján, minden országában azért küzdenek a versenyzők, hogy kvalifikációt szerezzenek a közelgő olimpiára, hogy megharcoljanak a még szabad kvalifikációs helyekért, akkor egész pályafutásokat, sőt életeket meghatározó pillanatokat…

Ukrajnáról tárgyalt Netanjahu és Putyin

Nemzetközi kérdésekről tárgyalt telefonon egymással Vlagyimir Putyin orosz elnök és

Nemzetközi kérdésekről tárgyalt Putyin és Netanjahu

Nemzetközi kérdésekről tárgyalt telefonon egymással Vlagyimir Putyin orosz elnök és Benjámin Netanjahu orosz kormányfő, különös hangsúlyt fektetve a szíriai rendezés problematikájára - közölte pénteken a Kreml sajtószolgálata.

Netanjahu: Izrael fenntartja a vallásszabadságot

Euronews
-
 21.05.10 09:18Külföld

A miniszterelnök szerint ugyanakkor nem hagyják, hogy radikális elemek aláássák Jeruzsálem nyugalmát.

Fordulat Netanjahu egyik kínos ügyében

A tengeralattjárók megvásárlásához kötődő korrupciós ügyben a vádiratban végül nem szerepel Benjamin Netanjahu miniszterelnök unokatestvére és egy magas rangú volt katona sem.

Mikor pofon üt a közel-keleti valóság — mi lesz most a Netanjahu-ellenes koalícióval?

Neokohn
-
 Tegnap 06:13Külföld

A hétfői események bebizonyították, hogy az elmúlt évek relatív békéje ellenére, egy potenciális izraeli koalíció nem hagyhatja figyelmen kívül a diplomáciai és a biztonsági kérdéseket.

Netanjahu szerint ez még csak a kezdet

444.hu
-
 Tegnap 18:04Külföld

Pedig már lefejezték a Hamász fegyveres szárnyát.

Farkas Benjámin hajszállal maradt alul a döntőben

Zaol
-
 Tegnap 20:05Sport

Elkezdték a tavaszi versenyeiket a birkózók is. A kadet korosztály (2004–2005) képviselői számára Kiskunfélegyházán rendeztek viadalt, ami válogató is volt a világbajnokságra.

Biden Netanjahunak: Remélem az erőszak előbb-utóbb lezárul

Az elnök szerint az amerikai diplomácia komoly előrehaladást mutat a Hamász-Izrael konfliktus kapcsán, és hangsúlyozza: „Izraelnek joga van megvédeni magát, amikor rakéták ezrei repülnek a területére".