Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 31 hír

Kormos Lili: "Nekem Benedek Tibor maga a vízilabda"

Hosszabbítás
-
  20.05.23 07:35 Sport

Az Analóg Olvasó Mozgalom alapítójával vízilabdás múltjáról, a Real Madridról és Roger Federerről is beszélgettünk.

Franka Tibor: A kiakadt kakukkos órák

Mandiner
-
  20.05.19 10:00 Vélemény

Amit mondanak, az egyszerűen nem igaz.

Megható óriásplakáttal köszöntötték Tibort

NLC
-
  20.05.19 10:02 Életmód

Négy gyermek szívhez szóló meglepetést talált ki az apa 60. születésnapjára, óriásplakáton köszöntötték fel.

Benkő Tibor: a Magyar Honvédség kiemelkedő szerepet kíván vállalni a munkahelyteremtésben

Benkő Tibor kiemelte, hogy a Magyar Honvédség is részt kíván venni a kormány gazdaságvédelmi akciótervében, elsősorban a munkahelyteremtésben.

Benkő Tibor: A Magyar Honvédség kiemelkedő szerepet kíván vállalni a munkahelyteremtésben

A miniszter elmondta, hogy az ország 25 helyszínén várják azokat a 18 és 50 év közötti állampolgárokat, akik elvesztették a munkájukat, és vállalják a 6 hónapos kiképzést.

Benkő Tibor: a Magyar Honvédség kiemelkedő szerepet kíván vállalni a munkahelyteremtésben

Benkő Tibor a feladatszabó értekezleten kiemelte, hogy a Magyar Honvédség is részt kíván venni a kormány gazdaságvédelmi akciótervében, elsősorban a munkahelyteremtésben, ezért az ország 25 helyszínén várják azokat a 18 és 50 év közötti állampolgárokat, akik elvesztették a munkájukat, és vállalják a 6 hónapos…

Koronavírus – Benkő Tibor: a Magyar Honvédség kiemelkedő szerepet kíván vállalni a munkahelyteremtésben

A speciális önkéntes tartalékos katonai szolgálat bevezetésével kívánja segíteni a koronavírus-járvány idején a munkahelyteremtést a Magyar Honvédség (MH) – mondta ...

Mai napig nem kért bocsánatot Halgas Tibor családjától az a taxis, aki bedrogozva, jogosítvány nélkül okozott halálos ba…

Halgas Tibor négy éves kislánya nem érti, édesapja miért nem volt ott születésnapján. A focista februárban halt meg egy balesetben, amikor egy jogosítvány nélküli, bedrogozott taxissal ütközött a Ferihegyi úton. Február 4-én az ismert fociedző, Halgas Tibor halálos balesetet szenvedett a Ferihegyi úton. Szabályosan haladó kocsijával egy jogosítvány

Benkő Tibor: a Magyar Honvédség kiemelkedő szerepet kíván vállalni a munkahelyteremtésben

A speciális önkéntes tartalékos katonai szolgálat bevezetésével kívánja segíteni a koronavírus-járvány idején a munkahelyteremtést a Magyar Honvédség (MH) - mondta a honvédelmi miniszter az MH Altiszti Akadémián Szentendrén.

Ibolya Tibor: Bizonyíték a jogállam működésére

Megszüntették az eljárást a Momentum gyulai tagja ellen. Interjú.

Fábián Tibor: Egy percben a világ – Európa félrenéz és díjazza az uszítót

Erdély Ma
-
  20.05.20 11:03 Vélemény

Kisebbségellenes álhírekkel és uszítással turbózza hazai megítélését, cserébe május 21-én, „a kisebbségek védelméért” díjat kap Iohannis. Csak, hogy értsük a jó öreg nyugati kettős mércét: mintha egy antiszemita kottából játszó náci politikust elismernének a zsidók védelméért. A Nagy Károly-díj odaítélői holnap a saját elismerésüket teszik…

Veszprémy László Bernát: Szociologizáló pesszimizmus – Valuch Tibor kötetéről

Mandiner
-
  20.05.20 15:45 Gazdaság

A közelmúltban jelent meg Németországban Valuch Tibor magyar társadalmat elemző szociológiai kötete. A kötet leginkább arra alkalmas, hogy a helyiek esetleges magyarsággal kapcsolatos negatív sztereotípiáira ráerősítsen. A kötet előre megalkotott értékítéletéhez válogat alátámasztó adatokat, olykor minden relevanciát mellőzve.

Halgas Tibor özvegye: „Most már csak a fájdalom van”

Blikk
-
  20.05.20 18:53 Baleset-bűnügy

Korábban a Blikk is írt róla, hogy néhány hónapja egy tragikus autóbalesetben hunyt el Halgas Tibor. A Ferencváros labdarúgójának özvegye most a kamerák előtt vallott arról, hogy kislánya az álmában is játszik az apjával. A gyászoló édesanya egyben a járművezetőket is óvatosságra intette.

Tiborcz István 2,3 milliárd forint osztalékkal gazdagodott - Egymilliárdért vette meg Mészáros Lőrinc szállodáját

Egészen elképesztő, 2,3 milliárd forintos osztalékot vett ki a BDPST Zrt. nevű cégéből Tiborcz István, a miniszterelnök veje. Többet is kivehetett volna.

Óriási osztalékot kaszált Orbán Viktor veje, miután Tiborcz István ingatlancége 4,8 milliárd forintos profitot ért el

Jelentős profit jött össze 2019-ben Tiborcz István, a miniszterelnök vejének fő cégénél, a BDPST Zrt.-nél: a 4,8 milliárd forint adózott eredmény után a május 8-i közgyűlésen úgy döntöttek, hogy 2,3 milliárd forint osztalékot fizetnek ki a tulajdonosnak - derül ki a cég beszámolójából, amit az mfor.hu vizsgált meg.