Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 52 hír

„A jövőn próbálok gondolkodni” – Közeli Benedek Miklóssal

nőklapja.hu
-
 Tegnap 19:00Életmód

Jövő, múlt és jelen. A kiadvány 2021/19. számának interjúja.

Medveveszélyre figyelmeztetnek a sugásfürdői és a benedekmezei erdők turistaútvonalain

Székelyhon
-
 Tegnap 18:18Határtalan

Kerüljék a vadlegelők és vadetetők éjszakai látogatását – kéri a sepsiszentgyörgyieket a város önkormányzata. A sugásfürdői és a benedekmezei erdők a túrázók, szaladók, kerékpárosok kedvelt helyei, ám a vadlegelőkön keresztül vezető turistaútvonalak veszélyesek lehetnek az arra járó vadak miatt.

Tiborcz István édesanyja is beszállt a mezőgazdasági bizniszbe

A 24.hu figyelt fel rá, hogy újév napján alapított új, mezőgazdasági céget Tiborcz Eszter, a miniszterelnök vejeként is ismert Tiborcz István nővére.

Tiborcz István édesanyja tulajdonosként szállt be a mezőgazdasági bizniszbe

Kisebbségi tulajdonosként szerzett tulajdonjogot lánya, Tiborcz Eszter Zsuzsanna Velencei-tó mellé bejegyzett mezőgazdasági cégében, a Rekettyés-Agro Kft.-ben dr. Tiborcz Sándor Istvánné – írta meg a 24.hu.

Szente Vajk első krimijét viszi színre a Játékszínben Törőcsik Franciskával és Fehér Tiborral

Kortárs krimit mutat be a Játékszín június 4-én. A Dominógyilkosság című bűnügyi történetet szerzőként Szente Vajk és Galambos Attila jegyzi. A nyolcszereplős drámában Fehér Tibor és Törőcsik Franciska debütál a Teréz körúti színházban, a főszerepében Lévay Viktória lép színpadra. A rendező: Szente Vajk. 

Fekete-Győr András szerint Szijjártónak, Tiborcznak és Polt Péternek kellene a vádlottak padján ülnie

A Polt Péter által vezetett fideszes ügyészség egy év hat hónap börtönbüntetést kért Fekete-Győr András ellen. A Momentum társelnöke a bírósági tárgyalás után erre reagált azzal, hogy Szijjártónak, Tiborcznak és Polt Péternek kellene a vádlottak padján ülnie.

Folytatódik a Fidesz-féle családok éve: Tiborcz István anyukája beszállt a mezőgazdasági bizniszbe

Orbán Viktor sokszoros milliárdos vejének nővére, Tiborcz Eszter újév napján alapított cégében, a Rekettyés-Agro Kft.-ben január végén bukkant fel kisebbségi tulajdonosként Dr. Tiborcz Sándor Istvánné.

Tiborcz István édesanyja is jó érzékkel szállt be a mezőgazdasági bizniszbe

Újév napján alapított új, mezőgazdasági céget Tiborcz Eszter, a miniszterelnök vejeként is ismert Tiborcz István nővére. A Velencei-tó mellett fekvő Nadapra bejegyzett Rekettyés-Agro Kft.-ben január végén kisebbségi tulajdonosként jelent meg Dr. Tiborcz Sándor Istvánné, Tiborcz István és Tiborcz Eszter Zsuzsanna édesanyja. A 24.hu…

Dévényi Tibor: Bátran szembenézek a halállal

Rettegett, hogy kórházba kerül a koronavírusból felgyógyult Dévényi Tibor. Az elmúlt időszakban többször is eszébe jutott az elmúlás, de már kibékült a halál gondolatával. Boldog évtizedeket tudhat maga mögött, csak arra vágyik, sokáig szórakoztathassa még közönségét.

Déri Tibor: katasztrófa fenyegeti a bérlakásprogramot

A törvénytervezet szerinte az utolsó szöget veri a bérlakás-rendszer koporsójába azzal, hogy azokat a piaci ár 30 százalékáért meg lehet majd venni.Déri Tibor így fogalmaz a Facebookon:"Az utolsó szöget verik épp be az önkormányzati bérlakásrendszerbe egy tegnap éjjel megjelent törvénytervezet szerint... Csak azért, mert pár ficsúr a várban nem…