Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 104 hír

Gejzírként tör fel Mészáros Lőrinc öccse, János, most éppen hidak karbantartására kapott milliárdos megbízást

Október 16-án 3 milliárd forint plusz áfa értékben kötött keretszerződést az állami tulajdonban lévő Magyar Közút Nonprofit Zrt. egy két cégből álló konzorciummal a kezelésében álló hidak karbantartására – derül ki a 24.hu birtokába jutott szerződésből.

Áder János is végignézte, ahogy elfoglalta a trónt az új japán császár

A japán császárt nem megkoronázzák, hanem bemutatják a napistenségtől "örökölt" tárgyait.

Születésnapján köszöntötték a 80 éves Varga Jánost

Nyolcvanadik születésnapja alkalmából hétfőn köszöntötték Varga János olimpiai, világ- és Európa-bajnok birkózót, a Nemzet Sportolóját a Hadtörténeti Múzeumban. Schmitt Pál, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) tiszteletbeli elnöke az eseményen úgy fogalmazott, “folyamatos készülődés, folyamatos küzdelem, folyamatos tanulás” jellemezte az…

Különleges madárkiállítás a Török János iskolában

CeglédInfó
-
  Ma 15:32 Belföld

Több mint négyszáz madarat láthattak ma az érdeklődők a Török János Mezőgazdasági Szakközépiskolában. A különleges kiállításra az ország minden részéből érkeztek galamb- és baromfifajták. A jövőben szeretnének rendszeresen ilyen tárlatokat szervezni az intézményben, hiszen így testközelből ismerkedhetnek meg a diákok a különböző…

25 éves a Szent II. János Pál Iskolaközpont

II. János Pál pápa sokat tett azért a szabadságért, amely a rendszerváltással jött el – mondta a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára kedden Budapesten, a fennállásának 25. évfordulóját ünneplő Szent II. János Pál Iskolaközpontban.

Arany János és Varró Dani bajszával a férfiak egészségéért – indul a Movember mozgalom

Ha november, akkor ellepik az utcákat a szakállas férfiak – a nemborotválkozás mellett ez a férfiegészség hónapja is, amire a Bookline a limitált kiadású táska, póló és bögrekollekciójával hívja fel a figyelmet.

Soltész Miklós: II. János Pál pápa sokat tett a szabadságért

„A szabadsággal a szabadosság veszélye is jár” – emlékeztetett Soltész Miklós, egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkár.

Mercs János a 19. Kaleidoszkóp VersFesztivál díjazottjai között

Haon
-
  Ma 14:00 Színpad

Különdíjat kapott Mercs János, a Csokonai Színház tagja Babits Mihály Jónás könyve előadásában nyújtott erőteljes színpadi jelenlétéért.

Soltész Miklós: II. János Pál pápa sokat tett a szabadságért

A negyedszázados jubileumát ünneplő Szent II. János Pál Iskolaközpont hálaadó szentmiséjét a névadó liturgikus emléknapján Michael August Blume érsek, apostoli nuncius celebrálta.

Soltész Miklós: Ii. János Pál pápa sokat tett a szabadságért

"II. János Pál pápa sokat tett azért a szabadságért, amely a rendszerváltással jött el."

Kuti János: Jutalom a kurdoknak

Mandiner
-
  Ma 13:00 Vélemény

Ismét bebizonyosodott, hogy a történelemben, politikában nincs olyan, hogy hála, becsületesség, könyörületesség, csak érdek.

Szerencsés János bluesban elmesélve a Bessenyeiben

A Grimm testvérek által jegyzett Szerencsés János című mese interakítv bemutatójának lehettek részesei azok, akik ellátogattak tegnap délután a Bessenyei Ferenc Művelődési Központba.

Százharmincöt diák vett részt a Bolyai János Matematikaversenyen

Zaol
-
  Ma 11:30 Megyei

A Bolyai János Általános Iskola 28. alkalommal rendezte meg a névadójáról elnevezett matematikaversenyt.

Lezárják a XVI. kerületi János utcát október 24-én és 25-én közműépítés miatt

BKK
-
  Ma 10:54 Autó-motor

2019. október 24-étől, csütörtöktől október 25-éig, péntek estig lezárják a XVI. kerületi János utcát a Pál utca és a Gusztáv utca közötti szakaszon közműépítés miatt. A 46-os, a 131-es és a 146-os autóbusz módosított útvonalon közlekedik. Az autóbuszok Rákoskeresztúr és Kisszentmihály, Baross utca felé nem érintik a János utca és a Diófa utca…

14,4 fok volt hajnalban a János-hegyen

Mostanáig 15,1 fok volt a legmelegebb október 22-én hajnalban, ma hajnalban viszont Pécs Árpádtetőn 16,4 foknál nem volt hidegebb. A budai János-jegyen is rekordmeleg volt.