Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 108 hír

A 17 éve elhunyt Fehér Miklósra emlékeztek Győrben

Ugytudjuk
-
 Ma 17:56Megyei

A Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia vezetősége és az NB II-es csapat is ellátogatott a fiatalon elhunyt focista sírjához.

Meghalt Munkácsi Miklós

ContextUs
-
 Ma 16:53Könyv

Kihívás című regénye alapján készült András Ferenc Dögkeselyű című, 1982-ben bemutatott filmje.

Mátyás király csontjainak nyomába eredt Kásler Miklós

Szó szerint történelmi feltárásba fogott a Magyarságkutató Intézet (MKI), elkezdődött a Hunyadi-család származásának vizsgálata. Hunyadi Mátyás fiának, Corvin Jánosnak (és unokájának, Corvin Kristófnak) sírját tárták fel a horvátországi Lepoglavában található pálos kolostorban. Mégpedig így: Lepoglava - A Hunyadiak azonosítása from…

Felolvasószínházban elevenedik meg Polcz Alaine és Mészöly Miklós levelezése

Csákányi Eszter és Trill Zsolt előadásában hallhatunk részleteket Mészöly Miklós és Polcz Alaine levelezéséből. A Magyar Kultúra Napja és Mészöly Miklós születésének 100. évfordulója alkalmából az Országos Idegennyelvű Könyvtár online felolvasószínházat hozott létre A bilincs a szabadság legyen címmel.

17 éve hunyt el Fehér Miklós

Sport365
-
 Ma 14:44Foci

Dunai Ede egy gyönyörű levéllel emlékezett meg a magyar legendáról.

Csak ősszel lehet idén Budapest Beer Week

Nem lesz májusban Budapest Beer Week. Ha minden jól megy, ősszel viszont visszatér a fesztivál, egy új helyszínen, a szervezők pedig a jövőben évi két rendezvénnyel számolnak.

Szép emlékek Fehér Miklósról

Tizenhét éve ma, hogy Fehér Miklós tragikusan fiatalon itt hagyott bennünket. Huszonnégy évesen, 2004. január 25-én a Benfica játékosaként hunyt el. Rá emlékezünk.

Mátyás király esetleges újratemetéséről beszélt Kásler Miklós

A miniszter horvátországi villámlátogatását értékelte házi videójában Egészségügyi és kulturális fejlesztésekről, horvátországi látogaásáról beszélt Gazsó L. Ferencnek adott videóinterjújában Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere – írja a hvg.hu.  A Facebookra feltöltött videóban Kásler horvátországi útja kapcsán kiemelte: csontmintát…

Porból Lettem És Porrá Leszek: 17 Esztendeje Hunyt El Fehér Miklós

Keresem a szót, keresem a hangot. Mintha az elvágtatott 17 esztendő után már könnyebb lenne írni, beszélni rólad. Mintha a múló idő, akár egy drogériában vásárolt kamillás, mentolos balzsam, begyógyítana minden sebet. Naiv gondolat. Emlegették veled kapcsolatban is, azt az unalomig ismételt, ugyanakkor megcáfolhatatlan közhelyet, hogy az…

Tizenhét éve állt meg Fehér Miklós szíve, a pályán halt meg a 25 éves futballista

Pontosan 17 éve döbbentette meg a hír a magyar és a portugál sajtót. 25 éves korában, a pályán összeesett, és meghalt Fehér Miklós, a Benfica magyar futballistája. 2004. június 25-én, 22:33-kor megállt a szív.

Kásler Miklós szerint összeállítják Mátyás csontvázát, újratemetik a királyt

A Hunyadi-család származásáról szóló vitát is le lehet majd zárni – mondta a miniszter.

Hunyadi Mátyás esetleges újratemetéséről beszélt Kásler Miklós

A miniszter horvátországi villámlátogatását értékelte házi videójában.

Kásler Miklós annak örülne, ha az emberek nem válogatnának az oltóanyagok között

„Nagyon remélem azt, hogy az a megközelítésbeli különbség oldódik Magyarországon, hogy én ezt a vakcinát szeretném, én azt a vakcinát szeretném” - mondta a miniszter.

Kásler Miklós: Annak örülne, ha az emberek nem válogatnának a vakcinák között

RTL Klub
-
 Tegnap 16:50Bulvár

Bőrfájdalom, láz és fáradékonyság - ezek az enyhe mellékhatásai lehetnek az orosz Szputnyik vakcinának - a gyógyszerészeti hatóság közlése szerint. Mint írták: a több mint egymillió beoltott orosz közül senki sem halt meg. Rusvai Miklós víruskutató szerint a koronavírus elleni többi oltóanyagnál is ezek a mellékhatások. Közben Kásler Miklós…