Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 82 hír

Itt nézheti meg Bayer Zsolt és Stumpf András vitáját

Mandiner
-
  Tegnap 15:16 Belföld

A jobboldali publicista és a Válasz Online társalapítója a nemzeti kisebbségekről, és a magyarság jövőjéről is beszélgetett.

Bayer Zsolt: Váltott eszmék

Már-már értetlenül szemléljük, miképpen akarja a baloldali és liberális sajtó és politika a pedofil botrányba keveredett egykori nagykövet vérét venni.

Bayer Zsolt: Ungváry egyenruhái

Ungváry Krisztián náci egyenruhákat árul az internet erre szakosodott oldalain.

Akiknek mindent szabad: a köztévét és Bayer Zsolt műsorát sem büntette a Médiatanács

Borsod24
-
  20.07.09 11:31 BelföldRádióFejér

Bayer esetében úgy találták, hogy az ellenzéki politikusokat bíráló szavai nem mutattak túl a magánérdek-sérelmen. Burkolt reklám miatt 900 ezer forintos bírságot szabott ki a TV2 szolgáltatójára a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa – közölte a testület kommunikációs igazgatósága csütörtökön az MTI-vel. Azt írták: a TV2…

Bayer Zsolt: Ungváry egyenruhái

Gondola
-
  20.07.09 11:26 Belföld

Ungváry Krisztián náci egyenruhákat árul az internet erre szakosodott oldalain.

Online oktatja a kick-box világot Mórádi Zsolt

Monokli
-
  20.07.08 22:39 Boksz

A hétvégén 12 országból 150-en figyelték az oktatását.

Ungváry Zsolt: A vörös farok

vasárnap.hu
-
  20.07.09 07:30 Vélemény

Nem kell megijedni a címtől, a kifejezés a kommunista diktatúra sajtójában azt a módszert jelentette, amikor a cikkek végére –...

Bayern: a spanyol középpályás a távozásról beszélt

NSO
-
  20.07.09 08:46 Foci

Minden jel arra utal, hogy legkésőbb a Bajnokok Ligája augusztusi záró tornája után távozik a Bayern Münchentől Javi Martínez. A 31 éves spanyol középpályás 19 nagy trófeát nyert a bajorokkal, s szerződése júliusban az utolsó évébe lépett. Ha Münchenben pénzt akarnak látni a sérülékeny labdarúgó játékjogából, akkor eljött a pillanat, hogy…

Megkérdőjelezte a Bayer által javasolt egyezséget egy bíró

A Bayer és a mintegy 100 ezer felperes közti 9,5 milliárd dolláros megállapodás része, hogy létrehoznak egy tudományos testületet, amely eldönti, hogy a glifozát rákkeltő-e. A testület döntése kötelező érvényű lesz.

Sem a hazugozó köztévét, sem a Bayer-show-t nem büntette meg a Médiatanács

Index
-
  20.07.09 10:52 Média

Az NMHH szerint hazug álhírnek nevezni valamit nem vélemény, hanem szerkesztés. De a TV2 900 ezer forintos bírságot kapott burkolt reklám miatt.

A Bayern újabb szöget ütött a Bundesliga koporsójába Sané megszerzésével

Leroy Sané megszerzése természetesen jó a Bayernnek és jó a német válogatottnak is, viszont a Bundesliga számára már messze nem ennyire rózsás a történet.

A Bayern újabb szöget ütött a Bundesliga koporsójába Sané megszerzésével

Leroy Sané megszerzése természetesen jó a Bayernnek és jó a német válogatottnak is, viszont a Bundesliga számára már messze nem ennyire rózsás a történet.

Megbünteti a Médiatanács a TV2 Tények Plusz című műsorát, de az M1 Híradót és a HírTV Bayer Showját nem

Media1
-
  20.07.09 11:15 Média

Közel 1 millió forintot kell befizetnie a TV2-nek, amiért hírnek álcázta a fideszes médiaholdinghoz tartozó Bors kereskedelmi információját. A HírTV-s Bayer Show esetében ezúttal sem állapított meg jogsértést a testület a nőkre vonatkozó megjegyzés miatt, és az M1 Híradó az ARD-vel kapcsolatos műsorrészletét sem tartja aggályosnak a…

Bírságot kapott a TV2, de Bayer és a köztévé Híradója megúszta

Hírklikk
-
  20.07.09 11:18 BelföldFideszHírTV

Burkolt reklám miatt, 900 ezer forintos bírságot szabott ki a TV2 szolgáltatójára a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa – közölte a testület kommunikációs igazgatósága csütörtökön az MTI-vel.

Fekete Zsolt: Tarjánban közös erővel sikerült átvészelni a veszélyhelyzetet

Nool
-
  20.07.09 11:24 Belföld

A napokban tartott városi közgyűlésen Fekete Zsolt, Salgótarján polgármestere tájékoztatta a jelenlévőket mindarról, ami a veszélyhelyzet ideje alatt történt a megyeszékhelyen.