Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 225 hír

Bayer Zsolt: Ki lóg az ereszen?

A tökéletes ösztönlények hiénavihogása és Szájer József brutális kivégzése.

Bayer Zsolt visszakozott: már nem vádolja pedofíliával "régi harcostársát"

Most már azt írta, hogy készséggel elhiszi az illetőnek, hogy soha nem létesített szexuális kapcsolatot kiskorú személlyel.

Nem Szájer „homoszexualitása”, hanem az orgián való részvétele nem fér bele a Fidesznek Bayer Zsolt szerint

Szerinte „Szájer az eszével és szívével a politikai közösségük elveit vallja és hiszi, ám démonai, rettenetes ösztöne belehajszolta egy másik, egy sötét életbe, amit titkolt”.

Bayer Zsolt tiszta vizet öntött a pohárba

Öngólt lőtt a balliberális média.

Üzent Bayer Zsolt az őt támadóknak: "Nem fognak tudni meghurcolni"

Ezt írta Bayer. Bayer ismét megszólalt, a blogján igyekezett megmagyarázni, mi az oka annak, hogy egészen eddig nem szólt senkinek arról, amiről tudomása van: "Nos, van egy rövid és megkerülős magyarázat erre, több ellenzéki portál már megírta: nincs ilyen kötelezettségem ebben az ügyben, úgyhogy bármennyire is szeretnék, nem fognak…

Bayer Zsolt: Ki lóg az ereszen?

Elég nehéz az egész ügy felszínét tekintve megindokolni, miért is morális lény Szájer József, és miért amorális lények a hóhérai.

"Nem fognak tudni ezért meghurcolni" - Bayer Zsolt megszólalt a nagy port kavart pedofilos kijelentése után

Mint ahogyan arról korábban a Blikk is beszámolt, Bayer Zsolt is megszólalt a nagy port kavart Szájer-ügy kapcsán - de közben olyasmiről is beszélt, ami miatt feljelentést tett Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke.

Bayer Zsolt elárulta, „mi nem fér bele” Szájertől

A nem fideszes sajtó találgatta, mire utalt Orbán Viktor, amikor azt mondta a Szájer-ügy kapcsán, hogy ez náluk „nem fér bele”. Itt a válasz.

Bayer Zsolt a blogján visszakozott a pedofil-vádaktól

SzMo
-
 Ma 10:03Belföld

A publicista nem kételkedik „egykori harcostársa” szavában: „nyilván az annak idején 'fiatal fiúkról' szóló történeteket mi értettük félre” – írja.

Bayer Zsolt visszakozott: már nem vádolja pedofíliával "régi harcostársát"

Most már azt írta, hogy készséggel elhiszi az illetőnek, hogy soha nem létesített szexuális kapcsolatot kiskorú személlyel.

Bayer Zsolt egy nap alatt jutott el a pedofília vádjától a teljes visszakozásig

A publicista szerint „ezen a térfélen” nem a büntető törvénykönyv alapján hozzák a döntéseket.

Bayer Zsolt blogján közölte: már elhiszi, hogy „régi harcostársa” nem pedofil

Pénteki blogbejegyzésében ugyanis azt írja, készséggel elhiszi, hogy soha nem létesített szexuális kapcsolatot kiskorúval, kizárólag 18. életévét betöltött személlyel.

Bayer Zsolt már nem vádolja régi harcostársát pedofíliával

Készséggel elhiszi az illetőnek, hogy soha nem létesített szexuális kapcsolatot kiskorú személlyel.

Óriási balhé körvonalazódik Bayer Zsolt kijelentése után, a Magyar Hang szerint a gátlástalan fideszesek túl messzire m…

A főszerkesztő úgy fogalmazott, tíz év alatt volt idejük kiismerni Orbán módszereit, csak a határok tolódtak egyre kijjebb. A mostani lejárató hadjárat szándékos elterelésként értelmezhető a ciki és vállalhatatlan Szájer-botrány következményeként. Csütörtök este beszélt Bayer Zsolt a Hír TV Háttérkép című műsorában arról, hogy egykori barátja,…

Bayer Zsolt: Nem fognak tudni ezért meghurcolni

A blogján magyarázta, miért nem szólt eddig senkinek a tudomására jutott állítólagos pedofilügyről.