Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 88 hír

Märcz Tamás a védelemre koncentrál az oroszok elleni Európa-kupa-meccsen

Origo
-
  Ma 13:16 SportVízilabda

A vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya szerint nem szabad kiindulni a korábbi találkozóból.

Férfi vízilabda világliga – Märcz Tamás a védelemre koncentrál az oroszok ellen

Haon
-
  Ma 12:37 SportVízilabda

Az elmúlt néhány napban több változás is történt a magyar férfi vízilabda-válogatott keretében, így Märcz Tamás szövetségi kapitány a rendelkezésére álló rövid időben főleg a védekezés összerakására koncentrál az oroszok elleni keddi világliga-selejtező előtt.

Európa lelke – Déli kávé Szele Tamással

FüHü
-
  Ma 11:38 Vélemény

Kérem, beszélnünk kell, méghozzá fontos dologról, és mi sem természetesebb Pesten, mint az, hogy a fontos dolgokat kávé mellett beszéljük meg. Ne tessenek félni, nem veszélyes, semmi komoly: csak az életünkről van szó, meg a demokráciánkról, de ennél komolyabb dolgok nem forognak veszélyben. Igen, az uniós választásokra gondolok.…

Szele Tamás: Az akadémikus dilemmája

Keserű hangú interjút adott Pálinkás József akadémikus a felvidéki Pátria Rádióban Veiszer Alindának – keserű szavakat mondott, van is bennük igazság meg nincs is. Tudós embertől több logikát vártam volna, de amint látom, hiába – hát sebaj, gondoljuk tovább mi, amit ő elkezdett mondani, lássuk, mire jutunk, ha folytatjuk a gondolatmenetet?…

“Nem titkolt célunk ezzel az előadással egy másfajta gondolkodást, hozzáállást mutatni az embereknek” – Interjú Szab…

NullHatEgy
-
  Ma 06:18 Film

"Nagyon könnyű, sőt, sokkal könnyebb ítélkezni, mint meglátni az embert egy-egy ilyen sorsban. Ha ezen az ítélkezésen egy picit is tudunk változtatni, vagy elérjük, hogy az az esténként pár száz ember, aki beül az előadásra, máshogy gondolkodjon, akkor szerintem már nyertünk" - mondja Szabó Kimmel Tamás, akinek Széttépve című önálló estjét…

Átadták a Dizseri Tamás díjat

MedicalOnline
-
  Ma 05:54 Külföld

A Keresztyén Ifjúsági és Diakóniai Alapítvány (KIDA) elnökét, Kató Ibolyát díjazták, a szervezet egészségügyi központot is építtetett Illyefalván.

Dúdolj verset – Kobzos Kiss Tamás emlékezete  (Könyvbemutató – Kolozsvár)

Erdély Ma
-
  Ma 05:12 Határtalan

A nemzetközi hírű énekmondó és zenetanár, Kobzos Kiss Tamás (1950–2015) tiszteletére 2018-ban egy értékes kötet látott napvilágot Budapesten.

Kazi Tamás Eb-szintet futott 800 méteren

Duol
-
  Tegnap 20:32 Sport2 hír a témában

A kiváló eredmény vasárnap a fedettpályás országos bajnokságon, a BOK Csarnokban született.

Kazi Tamás Eb-szintet futott 800 méteren

Teol
-
  Tegnap 20:32 Sport2 hír a témában

A kiváló eredmény vasárnap a fedettpályás országos bajnokságon, a BOK Csarnokban született.

Fedett atlétikai ob: Kazi Tamás Eb-szintet futott 800 méteren

NSO
-
  Tegnap 19:17 SportÁbel AnitaOlimpia

Kazi Tamás 800 méteren Európa-bajnoki szintidőt futott vasárnap az atléták fedett pályás országos bajnokságán, a BOK-csarnokban.

Deutsch Tamás: Rasszista, antiszemita Jobbik

Deutsch Tamás szerint Frans Timmermans, az Európai Bizottság szocialista alelnöke, az Európai Szocialisták Pártjának csúcsjelöltje az európai parlamenti (EP) választási győzelemért "elfogadja és tudomásul veszi, hogy a magyarországi szocialisták összeborulnak a rasszista, antiszemita Jobbikkal".

Kazi Tamás Eb-szintet futott 800 méteren

Kazi Tamás 800 méteren Európa-bajnoki szintidőt futott vasárnap az atléták fedettpályás országos bajnokságán, a BOK Csarnokban. A szövetség honlapjának tájékoztatása szerint ezen a távon a már szintes Vindics Balázs diadalmaskodott 1:47.24 perces idővel, mögötte az FTC sokszoros magyar bajnoka 1:48.90-nel ért célba, teljesítve ezzel a…

Fedett ob – Kazi Tamás Eb-szintet futott 800 méteren

Haon
-
  Tegnap 17:45 SportÁbel AnitaOlimpia

Kazi Tamás 800 méteren Európa-bajnoki szintidőt futott vasárnap az atléták fedettpályás országos bajnokságán, a BOK Csarnokban.

Deutsch Tamás szerint Timmermans a győzelemért mindenre képes

Az EP-választási győzelemért még a „rasszista, antiszemita Jobbikkal” összeborulást is elfogadja.

Deutsch Tamás: Timmermans a győzelemért még a Jobbikkal való összeborulást is elfogadja

A bevándorláspárti baloldal az európai parlamenti választáson olyan eredményt szeretne elérni, amelynek következtében az Európai Parlamentben megmarad a bevándorláspárti erők többsége.