Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 150 hír

Turczi István mégis eljön Veszprémbe

Veszprém Kukac
-
  Ma 10:04 Megyei

Turczi István május 30-án, csütörtökön 18 órától lesz az Olvasólámpa vendége a Dubniczay-palotában. A József Attila-díjas író-költő estjét a szervező kénytelen volt elhalasztani pár hete. Akkor írtunk a szerző munkásságáról is.   The post OLVASÓLÁMPA – Turczi István mégis eljön Veszprémbe appeared first on Veszprém Kukac.

Dévényi István: Kiszállok

Mandiner
-
  Tegnap 22:35 Vélemény

Ahol ezzel a szutyokkal lehet etetni a népet korlátlanul, és a DK a második, ott – keresem a szavakat – maradjunk annyiban, hogy egy magamfajtának nem sok babér terem.

Az MSZP választmánya szombaton összeül eldönteni, hogy Szanyi Tibor vagy Ujhelyi István legyen-e a párt EP-képvisel…

Úgy néz ki, hogy az MSZP csak egy képviselői helyet szerzett vasárnap a magyarországi EP-választáson, Szanyi Tibor pedig az Indexnek azt mondta, hogy ha tényleg ez a helyzet, akkor tárgyalni kell arról, hogy a pártot ki képviselje 2019 és 2024 között a 751 fős testületben.

“Idegeneket hív magyarok ellen segítségül” (István a király)

OLKT
-
  Tegnap 21:55 Vélemény

Orbán nem a magyar emberek szavazataival szerzett jelentős eredményt! Orbán elárulta a magyar szavazókat,elárulta ismét hazánkat..idegenek segítségével ,sunyisággal és gazemberséggel akarja megnyerni a választást. Ez immár teljesen egyértelmű. Orbán nem érdemli meg,hogy ilyen aljassággal hazánkat bárhol és bármiben is…

Ujhelyi István: Szívemből szól e rövidke üzenet

Mandiner
-
  Tegnap 20:16 Vélemény

Belőletek merítettem erőt az orbánisztáni hatalmas túlerővel szembeni ütközetekhez.

Keressük Molnár Jenő Istvánnét

Keressük Molnár Jenő Istvánnét Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 05. 26., v - 18:20 A debreceni rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

Hollik István: Az ellenzék a kitalált orosz beavatkozás helyett saját magában kellene, hogy keresse a kudarca okát

'Az a fontos, hogy Orbán Viktor egy erős felhatalmazást kaphasson a választóktól most."

Hollik István: Az ellenzék a kitalált orosz beavatkozás helyett saját magában kellene, hogy keresse a kudarca okát

A bevándorláspárti brüsszeli elit leváltáshoz szükséges változás és a patkányozó balliberális ellenzéknek megadható legjobb válasz érdekében egyaránt fontos, hogy minél többen vegyenek részt az EP választáson, a szavazatukat a Fidesz-KDNP-re adva – mondta el a 888.hu-nak nyilatkozva Hollik István. A kormányszóvivő nevetségesnek tartja,…

Mk: Kicsit öntelt lesz ez a mondat, de... – Kovács István

NSO
-
  Tegnap 09:27 Foci

A Mol Vidi emelhette magasba idén a Magyar Kupa-diadalért járó serleget, miután a döntőben 2–1-re legyőzte a Budapest Honvédot. Kovács István az NSO Tv-nek elmondta, hogy a meg nem adott gól fordulópontot jelentett, valamint azt is megmutatta, milyen ereklyét visz haza az öltözőből. 

Eltűnt Dobó Istvánné

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy helybeli nő megtalálásában.

Még senki nem sértődött meg Éles István paródiái miatt

Veol
-
  Tegnap 07:00 Megyei

Nem szereti a trágár humort az örök újrakezdő és optimista Éles István humorista, akinek paródiáit mindenki ismeri.

Eltűnés miatt keressük Dobó Istvánnét

Eltűnés miatt keressük Dobó Istvánnét Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 05. 26., v - 00:25 A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy helybeli nő megtalálásában.

Pásztor István szavazásra szólított fel minden Szerbiában élő magyart

Szabad Magyar Szó
-
  19.05.25 20:46 Választás

Pásztor István, a VMSZ elnöke a Szerbiai RTV-nek nyilatkozva arra szólított fel minden Szerbiában élő magyart, hogy vegyen részt az európai parlamenti választáson. Hangsúlyozta, most először vesznek részt a választáson a Szerbiában élő magyarok, a regisztrációt követően pedig erre mintegy 70 ezer embernek van lehetősége. Pásztor…

Krómer István: Az EU perifériájának kérése

Mandiner
-
  19.05.25 20:33 Vélemény

Az Európai Unió egyik legfontosabb működési alapelve mégiscsak a szubszidiaritás