Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 10 hír

Szövetségesek fordultak a balmazújvárosi polgármester ellen

Cívishír
-
 21.01.21 17:31Megyei

Azonnali hatállyal menesztették a helyi városüzemeltetés ügyvezetőjét.

Szerelmet hazudott, majd pénzt csalt ki egy nőtől egy balmazújvárosi férfi

Távollétében 2 év börtönbüntetésre ítélte a Debreceni Járásbíróság azt a 36 éves vádlottat, aki fondorlatos módon csalt ki több százezer forintot a szomszédasszonyától. A többszörösen büntetett előéletű férfit 2021. január 19-én üzletszerűen elkövetett, nagyobb kárt okozó csalás bűntettében mondta ki bűnösnek a bíróság. A bíróság által…

A neten hazudott szerelmet, úgy verte át a szomszédnőt egy balmazújvárosi férfi

Nem jogerősen két év börtönre ítélték a 36 éves férfit. Elfogatóparancsot is kiadtak ellene, mert az ítélethirdetésre sem ment el.

Úgy ad tájékoztatást a kormányhivatal a balmazújvárosi oltási tervről, hogy nem ad

Ez a lényeg
-
 21.01.20 14:33Vélemény

Hegedűs Péter az újvárosi oltási tervről kért tájékoztatást, és felajánlotta az önkormányzat segítségét. Megérkezett a válasz, de nem túl informatív.

Börtön vár a balmazújvárosi férfira, aki szerelmet hazudott, hogy pénzt csaljon ki szomszédjától

Balmazújváros – Távollétében 2 év börtönbüntetésre ítélte a Debreceni Járásbíróság azt a 36 éves vádlottat, aki fondorlatos módon csalt ki több százezer forintot a szomszédasszonyától.

Szerelmet hazudott, hogy pénzhez jusson a balmazújvárosi

Fondorlatos módon ejtette át szomszédasszonyát.

Szivárgott a szén-monoxid Balmazújvároson

Szén-monoxid szivárgás és lakástűz miatt riasztották január 18-án a tűzoltókat Balmazújvároson.Jelzett az szén-monoxid-érzékelő Balmazújvároson, a Bartók Béla utcában délelőtt. A helyszínre a balmazújvárosi önkormányzati és a hajdúnánási hivatásos tűzoltók vonultak. Az egységek az épületben méréseket végeztek. A gázszolgáltató…

Jégkaparókat osztottak a balmazújvárosi rendőrök az autósoknak

Balmazújváros - Beköszöntött a zordabb időjárás, a balmazújvárosiak is kemény fagyra ébredhettek.

Jégkaparókat osztott a balmazújvárosi körzeti megbízott

Jégkaparókat osztott a balmazújvárosi körzeti megbízottHajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 01. 19., k - 10:13 A helyi egyenruhás a fagyos reggelek beköszöntével a balesetek elkerülése és megelőzése érdekében jégkaparót ajándékozott a gépkocsivezetőknek.