Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 12 hír

Megvan, ki lett az Év Vállalkozója Balatonfüreden

Horváth Anikó, a Kedves Cukrászda vezetője érdemelte ki az idei évben az Év Vállalkozója Díjat Balatonfüreden. A Balatonfüredi Turisztikai Egyesület az elmúlt évekhez hasonlóan idén is megrendezte az idegenforgalmi szezonnyitóját, ezúttal azonban rendhagyó módon online, szavazni is így lehetett az Év Balatonfüredi Turisztikai…

Idén is házhoz érkezik a lomtalanítás Balatonfüreden

Már lehet regisztrálni a városban a házhoz érkező lomtalanításra. A Balatonfüredi Hulladékgazdálkodási Kft. rendszerének a lényege, hogy az ingatlanok tulajdonosai a szolgáltatónál igényelhetik a feleslegessé vált tárgyaik elszállítását. Idén is folytatódik a 2018-ban bevezetett rendszer, azaz nincs megjelölt városi lomtalanítási nap, az…

Ismét pályára lép a Balatonfüredi KSE, Orosházára is pontokért utazik

Veol
-
 Ma 07:00Sport

Már a negyedik helyen áll a férfikézilabda-élvonalban a Balatonfüredi KSE, amely ma az Orosháza vendége lesz.

Szavazás – Ki lehet az év balatonfüredi vállalkozója?

hírbalaton
-
 21.03.01 18:10Belföld

Idén is keresik az év balatonfüredi turisztikai vállalkozóját, aki példamutató munkájával, színvonalas szolgáltatásával érdemes az elismerésre. A helyi turisztikai egyesület szakmai díját a legtöbb szavazatot kapott jelölt kapja. Íme, a lista, négy jelölt maradt, akikre online lehet majd szavazni – olvasható a város honlapján. A Balatonfüredi Turis

Balatonfüred nyerte a találkozót

Szombaton a Balatonfüred csapatát fogadta a Cegléd az abonyi sportcsarnokban. Sajnos a hazai csapatból Juhász Károly csapatkapitány nem tudott pályára lépni ezen a mérkőzésen. A vendég csapat jó formában érkezett, a tavaszi szezonban már volt 5 mérkőzésük, a hazaiaknak ez volt egymás után a második. « A képtár megtekintéséhez…

Álomszerű balatonfüredi kezdés a labdarúgó NBIII-ban

Veol
-
 21.02.28 18:49Sport

A Mol Fehérvár II vendége volt a Balatonfüredi FC a labdarúgó NB III Nyugati- csoportjának 22. fordulójában.

A kommunista diktatúrák áldozataira emlékeztek Balatonfüreden

Veol
-
 21.02.28 15:00Megyei

Bata Ferencre és Vaszary Gáborra, a fiatalon elhunyt helybeliekre emlékeztek Balatonfüreden, A kommunista diktatúrák áldozatainak emléknapján a minap.

A balatonfürediek élvonalbeli kézilabdacsapata Cegléden sem hibázott

Veol
-
 21.02.27 19:45Sport

Edzőmeccs jellegű mérkőzésen szerezte meg újabb sikerét szombaton a Balatonfüredi KSE NB I-es kézilabdacsapata, amely sorozatban hetedik győzelmét aratta, így száz százalékos mérleggel zárta február hónapot.

NB III: a Fehérvár II ellen lép pályára a Balatonfüredi FC

Veol
-
 21.02.27 11:00Sport

Vasárnap 11 órától a MOL Fehérvár FC II vendégeként kezdi meg a labdarúgó NB III nyugati csoportjában a „tavaszi hadjáratot” a Balatonfüredi FC.

Magyarország borvidékei: Balatonfüred – Csopaki borvidék 

Csodálatos Borok
-
 21.02.26 19:26Utazás

Balatonalmáditól Zánkáig húzódik, a csopaki és a zánkai körzetekből tevődik össze, egyes borai a Csopaki Kódex eredetvédelem alatt állnak.

Röplabda: Szettet veszített, de nyert a Brse Balatonfüreden

A Swietelsky-Békéscsabai Röplabda SE ugyan két kezdőjátékosát nélkülözte, azonban két fiatal centerrel is 3-1-es győzelmet aratott a Szent Benedek RA otthonában a női röplabda Extraliga negyeddöntőjének második mérkőzésén. A csabaiak így egy sikerre kerültek a bajnoki elődöntőtől.

Turisztikai évadnyitó Balatonfüreden: Ötletelés a vállalkozókkal

Veol
-
 21.02.25 07:00Gazdaság

Megválasztják az elmúlt év turisztikai vállalkozóját is Balatonfüreden a turisztikai évadnyitó ünnepen, amelyet negyedik alkalommal szervez meg a Balatonfüredi Turisztikai Egyesület (BTE), de a járvány miatt ezúttal online. Az évadnyitónak a helybeli Yacht Club ad otthont március 3-án, szerdán délután két órakor.