Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 9 hír

Már a következő lépésen gondolkodik Orbán Viktor? Ez történt a frakcióülésen Balatonalmádiban

A budapestiek véleményét el kell fogadni, ők pedig úgy döntöttek, hogy most jöjjön valami más – mondta Orbán Viktor (56) miniszterelnök a Hír Tv-nek adott exkluzív interjújában a kormánypártok Balatonalmádiba kihelyezett frakcióülésén.

Tökfesztivál 2019 Balatonalmádi

Csodálatos Balaton
-
  19.10.17 16:47 Kultúra

19. alkalommal szervezik meg a Tökfesztivált Balatonalmádiban 2019. október 27-én 15 órától, amelyre az egész családot várják.

Orbán Balatonalmádiban: nyugalom, semmi kapkodás, el kell fogadni az emberek döntését

ATV
-
  19.10.17 11:02 Külföld

A miniszterelnök nem tervez megnevezni újabb női uniós biztos-jelöltet. Orbán Viktor Balatonalmádiban a Fidesz-frakció zárt ülésén azt mondta: egyetlen jelöltje van, Várhelyi Olivér. A Borkai-botrányról nem kapott kérdést, az alig 20 perces beszédében ő maga nem keresett bűnbakot a vasárnapi kudarcok miatt. “Semmi pánik”, nem kell kapkodni,…

Balatonalmádiban értékeli a választásokat Orbán Viktor

A nyilvánosságot kizárva beszél majd a miniszterelnök sajátjainak, de Borkai Zsolt ügyét így is nehezen kerülheti meg.

Orbán Viktor Balatonalmádiban elemzi az önkormányzati választást

Kihelyezett, kétnapos Fidesz–KDNP- frakcióülés kezdődik ma Balatonalmádiban. A kormánypártok országgyűlési frakciói ma este Orbán Viktor miniszterelnök politikai helyzetelemzését hallgatják meg, holnap a jelen lévő képviselők szekcióüléseken vesznek részt – értesült a Magyar Nemzet.

Balatonalmádiban értékel ma Orbán, kiengedhetik a gőzt a fideszesek

Balatonalmádiban a Fidesz-frakció kihelyezett ülésén értékeli Orbán Viktor ma este az önkormányzati választásokat. A Borkai-botrány és a jelentős vérveszteségek miatt felháborodott fideszesek zárt ajtók mögött kiengedhetik a gőzt a kihelyezett frakcióülésen.

Orbán Balatonalmádiban értékel

HVG
-
  19.10.16 08:27 Belföld

A miniszterelnök a kihelyezett frakcióülésen mondja el, mit gondol a választási eredményekről.

Orbán Viktor felszólal Balatonalmádiban

Kihelyezett frakcióülés lesz a Balatonnál. Kétnapos Fidesz-KDNP frakcióülés kezdődik Balatonalmádiban – írja a Magyar Nemzet. Az Infostart szemléje szerint a kormánypártok országgyűlési frakciói szerda este Orbán Viktor miniszterelnök politikai helyzetelemzését hallgatják meg, csütörtökön a jelen lévő képviselők…