Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 198 hír

Ideiglenes forgalmirend-változás a Rákóczi utcai köztemető környékén!

2020. október 30. és november 2. közötti időszakban megváltozik a forgalmi rend Dombóváron, a Rákóczi utcai köztemető környékén.

Kóbor kutya tartja rettegésben a Naplás-tó környékét, bármikor emberre támadhat a fenevad

Életveszélynek vannak kitéve a Naplás-tó körül kiránduló kisgyerekes családok és sétáltatott kutyák – áll a XVI. kerületi önkormányzat közleményében.

Kvíz - Őszi-téli vitorlázás a Balatonnál

LikeBalaton
-
  Ma 09:00 Megyei

Teszteld az ismereteidet a Balatonról a likeBalaton.hu-val! Minden héten egy izgalmas kvízzel jövünk, szóval vedd elő a játékos éned, a tó iránt érzett minden rajongásod és az összes tudásod! Sok sikert kívánunk!

Olcsóbb és jobb lesz az orvosi ellátás Ózd környékén

Ez a lényeg
-
  Ma 07:36 Vélemény

Az Ózdi Többcélú Kistérségi Társulás elérte: olcsóbb lesz az orvosi ellátás fenntartása.

Nap képe: Az év kilátójának választott balatonboglári Xantus János Gömbkilátó

Vásárhely24
-
  Ma 07:28 Színes

Az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ idén első alkalommal meghirdetett pályázatán az 1950-es években épült kilátó nyerte meg az év kilátója címet.

Hatalmas acélszívbe gyűjtik a kupakokat Balatonfűzfőn

Veol
-
  Ma 07:00 Megyei

Jótékonysági célt betöltő installá­ciót és találkozási pontot helyezett ki a közelmúltban a balatonfűzfői Fidelitas és az önkormányzat.

A polgármester és a képviselők is letették esküjüket a balatonfűzfői alakuló ülésen

Kedden letette esküjét az időközi önkormányzati választáson megválasztott polgármester, Szanyi Szilvia és a mandátumot nyert képviselők.

Ezek a Kádár-kor Balatonjának túlélő márkái

Balaton.hu
-
  Ma 06:10 Utazás

Sokuk lett az enyészeté azóta, némelyikük már csak a szülők vagy nagyszülők nosztalgikus történetei közül sejlik fel, de akad köztük jónéhány, amelyet még az idő vasfoga sem tudott elrágni. A szocialista Balaton márkáinak igazi túlélőit szedtük most össze. Piros Mogyorós A ’70-es és a ’80-as évek gyermekei közt a legnépszerűbb csokoládé volt.…

Cserbenhagyót keresnek a balatonalmádi rendőrök

A balatonalmádi rendőrök cserbenhagyás miatt indítottak eljárást egy Balatonakarattya külterületén történt baleset kapcsán, ahol a balesetben vétlen sofőr hajtott el a helyszínről. Várják a szemtanúk jelentkezését – írja a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságra hivatkozva a 112press.hu.   A Balatonalmádi Rendőrkapitányság…

Hatvan új busz áll forgalomba Budapesten és környékén, BKK bérlettel is lehet rajtuk utazni

A budapesti közösségi közlekedés fejlesztésének részeként 60 új, korszerű Mercedes-Benz autóbusz áll forgalomba a budapesti és az elővárosi közlekedésben. A Volánbusz üzemelteti őket, de a BKK jegyeit és bérleteit is elfogadják rajtuk. Újabb fontos előrelépés ez Budapest és környékének egységes, egy bérlettel használható közlekedési…

Egy kislány maradványait találták meg a Balatonnál

Megdöbbentő felfedezést tett egy gombászó házaspár Szántódpuszta közelében, amikor a turistaútvonaltól nem messze egy bokros-fás területen egy nejlonzacskóra bukkantak, és emberi csontokra – írja a sonline.hu. Bejelentést tettek a rendőrségen, majd nem sokkal ezután rendőrök fésülték át a környéket, sokáig vizsgálódtak. Az eset néhány…

Borzasztó! 14 év körüli kislány maradványait találták meg a Balatonnál

Megdöbbentő felfedezést tett egy gombászó házaspár Szántódpuszta közelében, amikor a turistaútvonaltól nem messze egy bokros-fás területen egy nejlonzacskóra bukkantak, és emberi csontokra.

Hatvan új busz áll forgalomba Budapesten és környékén

A budapesti közösségi közlekedés fejlesztésének részeként a kormány százszázalékos finanszírozásával 60 új, korszerű autóbusz áll forgalomba a budapesti és elővárosi közlekedésben - mondta a Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár kedden Budapesten, a Mercedes-Benz Conecto G típusú buszok…

A Balaton partjáról megy a kényszerköltöztetés Dél-Somogyba

Egy héttagú, mélyszegénységben élő családot toloncoltak ki Bakházára. Azért, mert a korábbi, balatoni lakhelyükön útban voltak.