Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 244 hír

Attraktív fejlesztések a Balatonért a Sió-zsilipnél

Balaton.hu
-
  Ma 15:10 Utazás

Csaknem 19 milliárd forintból korszerűsítik a Balaton levezető rendszerét, ez két zsilip átépítését jelenti – közölte az Országos Vízügyi Főigazgatóság főigazgatója az InfoRádióval. Láng István hozzátette: a beruházás 2022 decemberére készülhet el.   Láng István a nagyszabású, több forrásból létrejövő fejlesztés nyitórendezvényén azt…

Ünnepélyes alapkőletétel Balatonszemesen – indul a MIA-Balaton építése

Kanizsa Újság
-
  Ma 13:33 Megyei

Ünnepélyes keretek között helyezték el az újabb bírósági képzési intézmény alapkövét Balatonszemesen: a MIA-Balaton 2021 januárjára készülhet el.

Nagy bajba jutott a balatoni horgász

Gyönyörű, napsütéses időben kellett kimenteni a tóból egy horgászt szombaton, mert eltörött az evezője. A szél és a hullámok miatt nem tudott volna biztonságosan partot érni.

Kimentettek egy horgászt a Balatonból

A bajba jutott férfi a vízirendőrök segítsége nélkül nem tudott volna biztonságosan partot érni.

Szigliget - A süllőfesztivál is bizonyítja, hogy télen-nyáron működik a Balaton

Balatontipp
-
  Ma 10:25 Utazás

Már szombaton is több ezren szórakoztak a XIV. alkalommal megrendezett Szigligeti Süllőfesztiválon, és vasárnap is hasonló érdeklődésre számítanak. A szervezők szerint jó ötlet volt, hogy ősszel is, télen is programokat szerveznek.

Muffinok az őszi balatoni ízeivel - receptekkel!

LikeBalaton
-
  Ma 10:00 Utazás

A muffin a világ egyik legegyszerűbb süteménye. Az alapreceptet finom, illatos gyümölcsökkel, variálhatjuk, sőt, ne feledkezzünk meg a dióról sem, amely szintén kiváló minőségű a Balaton körül.

Horgászt mentettek a Balatonból

Horgászt kellett menteni a Balatonból. A bajba jutott férfi a vízirendőrök segítsége nélkül nem tudott volna biztonságosan partot érni – a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint. A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság ügyeletére 2019. október 19-én 12 óra 40 perckor érkezett segélykérés szerint a Balatonfenyves előtti…

Horgászt mentettek a Balatonból

Horgászt mentettek a Balatonból Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 10. 20., v - 09:26 A bajba jutott férfi a vízirendőrök segítsége nélkül nem tudott volna biztonságosan partot érni.

Új megvilágításban tündököl a Tamás-hegyi kereszt Balatonfüreden

Balaton.hu
-
  Ma 09:10 Utazás

Óvja a várost, védje rossztól, és aki hittel ránéz, új élet útján járjon – fogalmazott Böröcz István, a Turisztikai Egyesület elnöke Balatonfüreden, a Tamás-hegyi keresztről, a korszerűbb kivilágítása apropóján rendezett ünnepségen. A másfél milliós beruházás adományokból történt, a működtető, és karbantartó az önkormányzat. A keresztet…

Őszi gasztrotúrák a Balaton körül

Szüret után az újboroké, a hozzájuk társított ételeké és a nagy sétáké a főszerep. A Balaton őszi világának felfedezéséhez biztosított gasztronómiai túrákon egyikből sem lesz hiány.

A legjobb kirándulóhelyek kutyával Budapesten és környékén

Kutyával kirándulni még nagyobb élmény, nemcsak azért, mert plusz mozgásra sarkall legjobb barátunk, mert nagyon boldog lesz tőle és otthon aztán azonnal eldől, hanem azért is, mert az ő szemszögéből is vizsgálhatjuk az eddig csupán emberi léptékkel bemért helyeket. Sőt, a többi kutyással és kutyával is ismerkedhetünk, ami szintén klassz…

Miről mesélnének a százéves balatoni malmok?

hírbalaton
-
  Ma 05:09 Belföld

A nonstopbalaton.hu olyan őszi kirándulásra invitál a Bakony, malmokban gazadag vidékére és a Balaton-felvidék, valamint a Zalai-dombság legszebb részeire, ahol kis települések rejtett kincseibe lehet bekukkantani, működő, műemlék értékű malmokat felfedezni. Őseink kitűnően alkalmazkodtak a környezeti viszonyokhoz, és sokféleképpen…

Többet tudhatunk meg a Balatonban zajló folyamatokról a jövőben

Beol
-
  Tegnap 20:31 Életmód

Újabb lendületet kaphat a tó vizsgálatával foglalkozó Balatoni Limnológiai Intézet.

Többet tudhatunk meg a Balatonban zajló folyamatokról a jövőben

Újabb lendületet kaphat a tó vizsgálatával foglalkozó Balatoni Limnológiai Intézet.

Patkódobogás veri fel a Hősök tere környékét

Ünnepélyes megnyitóval, hagyományőrző lovas díszegységek felvonulásával, 72 magyarországi és határon túli település lovasainak ünnepélyes fogadalomtételével megkezdődött a 12. Nemzeti Vágta Budapesten.