Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 365 hír

Megújul a Balatoni Borok Versenye

VinCE
-
 Ma 08:35Életmód

A Balatoni Borok Versenye 2021-ben új fejezethez érkezik: június 11-én a Ba­latoni Szövetség megújult formában rendezi meg a Balaton borrégió egyik legrangosabb szakmai eseményét a Veszprém–Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program­mal együttműködésben. A presztízsértékű Balatoni Borok Versenyét idén…

Európai uniós szinten is védjegy lesz az őshonos balatoni hal

Helyi eredetű termék lesz a balatoni hal, nem történhet meg az, hogy silány minőségű ételt fogyaszt el a vendég.

Öt kategóriában lehet nevezni a balatoni borok versenyére

A borverseny június 11-én lesz Balatonfüreden, a bírálók között a borászok mellett borászati szakírók és borakadémikusok is helyet kapnak.

Hová lett a tó közepéről eltűnt sziget? Titokzatos Nazca-vonalak a Balatonnál

Ripost
-
 Ma 06:40Életmód

A Balaton környéke a mai napig tele van rejtélyekkel és különös legendákkal; nem csoda, hogy mindenki fantáziáját megmozgatta a titokzatos vonalakról és az elsüllyedt szigetről szóló elmélet…

Akik imádják a Balatont, ezt a pop-up kiállítást ne hagyják ki Badacsonyban!

Kortárs festmények a Hableányban a Pintér Galéria értő válogatásában.

A balatoni vendéglátósok is elfogadják a mobilapplikációs védettségi kártyát

Már a mobiltelefonodon is elég felmutatni a védettségi kártyát, ha szállást foglaltál a Balatonnál, vagy egy vendéglátóhely belső terében fogyasztanál. Természetesen nem a befotózott kártyád lesz a belépőd, hanem egy applikáció, amit ingyenesen letölthetsz a telefonodra.

24 és 72 órás vasútjeggyel is felfedezhetjük a Balatont

Cartour
-
 Ma 05:52Utazás

A Balaton24 és Balaton72 napijegyekkel a part menti települések turisztikai látnivalói és szórakozóhelyei könnyen és kényelmesen elérhetőek.

Csillagokat lehet látni a Balatonnál

Hamarosan minden kiderül a strandokról.

Egymillió forint értékű rétisas fiókákat találtak a Balatonnál

Magyar Nemzet
-
 Tegnap 20:20Életmód

A Kis-Balatonnál és Somogy megyében is egyedi jelölőgyűrűt kapott 20 rétisas fióka.

Vizsgálják és minősítik a balatoni strandokat

Magyar Nemzet
-
 Tegnap 20:02Gazdaság

Szerepel az ellenőrzési szempontok között a családbarát strandlétesítmények, így a baba-mama szoba vagy a családi öltözők megléte is.

Vincze Lilla Balatonszepezden talált rá a nyugalomra

Veol
-
 Tegnap 20:00Kultúra

„Júlia nem akar a földön járni” – a népszerű Napoleon Boulevard-dal címe lehetne akár Vincze Lilla pályafutásának mottója is. Mert elszakadni a műfaji határoktól, mindig újat gondolni földhözragadtan nem lehet. Az énekesnő immár három évtizede énekel különféle műfajokban.

Retró InterCityvel a Balatonra a hosszú hétvégén!

A menetrend szerint a Déli pályaudvarról 6:35-kor (Ic 860) és 14:35-kor (Ic 866); Keszthelyről pedig 10:48-kor (Ic 865) és 18:48-kor (Ic 861) induló Balaton InterCity-járatot Gigant mozdony továbbítja a terv szerint. A szerelvény két kényelmes, menetirány szerint forgatható ülésekkel rendelkező komfortkocsiból, egy Wrm…

Balatonfüredi győzelem

CeglédInfó
-
 Tegnap 18:15Sport

A Ceglédi KK SE 35-24-re kikapott a Balatonfüred ellen a férfi kézilabda NB I szombati játéknapján. A Nemzeti Sport tudósítása.

Az Rsm nyerte a balatoni évadnyitót

AQUA
-
 Tegnap 18:11Vitorlás

A tavaly Kékszalag-győztes Rsm csapata nyerte a Balatoni Évadnyitó 878 co. Nagydíjat, amely a 2021-es vitorlásszezon nyitóversenye volt. A Lange Péter vezette győztes katamaránnak kevesebb mint 2 óra 20 percre volt szüksége a Balatonfüred–Alsóörs–Tihany–Balatonfüred táv teljesítéséhez. A New Black Jack lett a második, míg a…

Fontos változás a Balaton felé: utazáskor most már ezzel kell számolni Budapestről

A MÁV-Start már nemcsak a vakáció idején, hanem előtte egy hónappal sűríti a Balaton partjához tartó járatokat: mától a nyári menetrend kezdetéig, június 19-ig előszezoni menetrend szerint közlekednek a vonatok Budapest és a Balaton között.