Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 319 hír

A győriek megmutatták, hogy a Balaton mindannyiunk közös ügye

Ez a lényeg
-
  Ma 16:31 Vélemény

Jelentős mennyiségű aláírás született Győr-Moson Sopron megyéből is a Balaton érdekében.

Készülnek a Balaton-parti települések a szezonra

Néhány büfé már az elmúlt hetekben kinyitott, de a legtöbb étterem és strand a pünkösdi hétvégére időzíti a nyitását. A vendéglátósok sok belföldi turistára számítanak.

Nem messze a Balatontól

Police
-
  Ma 16:19 Belföld

Nem messze a Balatontól Zsaru Magazin2020. 05. 28., cs - 16:19 A somogyi dombvidéken a nagyjából 4500 lelkes város a 24 települést felölelő járás és egyben a vonzáskörzet központja. A környék rendjére a Tabi Rendőrőrs ügyel.

A Bács-Kiskun megyeiek jobban aggódnak a Balaton sorsáért, mint a Fidesz egésze

Ez a lényeg
-
  Ma 16:08 Vélemény

Jó látni, hogy a megyénkben élők fontosnak tartják a Balaton sorsát.

Csupasport: Nagy Lászlót hívták, körbe is tekerte a Balatont

NSO
-
  Ma 15:22 Kézilabda

Nagy László, a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának sportigazgatója, korábbi magyar válogatott játékos körbekerékpározta a Balatont – a spontán teljesítményről részletesen beszélt a Csupasportnak.

Öten meghaltak egy balesetben a Balatonnál - A győri kórházba is szállítottak sérültet

A kisbusz kilenc utasa közül öten a helyszínen életüket vesztették, további négy embert életveszélyes sérülésekkel vittek kórházba.

Tragédia Balatonkenesénél: öten haltak meg egy autóbalesetben

Ismét járható a 710-es főút Balatonakarattya és Balatonfűzfő között, ahol öten meghaltak, amikor egy kisbusz és egy tehergépkocsi egymásba rohant csütörtök reggel - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel.

Lovas, bringás és kutyás rendőrök is lesznek nyáron a Velencei-tó és a Balaton partján

fmc
-
  Ma 14:46 Megyei

A turisztikai szempontból kiemelt nyári célpontokon működő renőrkapitányságok feladatairól egyeztettek szerdán. Ne lepődjünk meg, ha a Velencei-tó vagy a Balaton partján lovakon járőröző rendőrökkel találkozunk a következő hónapokban.

A Csongrád megyeiek beintettek a Balaton elorozni akaró fideszes nagyuraknak

Ez a lényeg
-
  Ma 14:45 Vélemény

Csongrád megye bebizonyította, hogy a Magyar Tengert nem hagyjuk kisajátítani, mert mindannyiunk közös ügyeként kell tekintenünk rá.

Új szabályokat hoz a Balatonhoz az idei strandszezon

Új szabályok léptek életbe a balatoni strandokon. Siófokon strandjárőrök járják a partot, Balatonfüreden a vízi rendőrök ellenőriznek. A fizetős strandokon létszám korlátozás lesz, van olyan balatoni önkormányzat, amely hatvan százalékkal emeli a belépőjegyek árát, hogy legyen keretük az óvintézkedések miatti plusz költségekre. Péntektől kinyit Sió

Indul a levendula szüret a Balaton mellett – hétvégi programajánló

Dúsan virágzó levendula bokrok, bódító illatok, szikrázó napsütés, pazar kilátás, grillen készült fogások, levendula fröccs- és levendula szörp. Mindez a Balaton egyik legrejtekesebb, és legszebb kilátású magán-levendulásában. Idén újra, 3 hétvégén át! Szentantalfa mellett Laszip Tamás informatikus telepített háza mellé hobbiból…

Szombattól életbe lép az előszezoni menetrend a Balatonnál

Változik a vasúti menetrend a hosszú hétvégére. Május 31-én az ünnepnapra, június elsején a vasárnapra, 2-án már a szokásos munkanapra érvényes menetrend szerint közlekednek a vonatok. Szombattól a nyári menetrend kezdetéig, június 19-ig előszezoni rendben közlekednek a vonatok a Balaton környékén. A dél-balatoni…

A Somogy megyei emberek nem tűrik, hogy Mészáros Lőrinc tönkretegye a Balatont

Ez a lényeg
-
  Ma 12:46 Belföld

A megye lakói is ellenzik, hogy a Fidesz tönkretegye a legfontosabb természeti kincsünket.