Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 171 hír

Feldúlt sírok a Balatonnál

Eltűntek, mint az avarok címmel könyv született a Zamárdiban feltárt avarkori temetőről. A kétezer sírt 1971 óta tárják fel a régészek, ez a Kárpát-medence legnagyobb avarkori temetője. A számos feldúlt sír után az elmúlt időszakban érintetleneket is feltártak.

Több mint harminc építőipari cég csap össze szombaton a Balaton vizén

Tavaly az EuroAszfalt volt a győztes a vitorláskupán; a rendezvény által támogatott utánpótlás klubban többek közt kétszeres ifjúsági világbajnok olimpikon is nevelkedett.

Európa-bajnok Balatonföldváron a Majthényi Szabolcs Domokos András páros

A páros 1994-ben nyerte első világbajnoki címét, azaz éppen 25 éve vannak folyamatosan jelen a sportág legszűkebb nemzetközi élvonalában.

A Majthényi, Domokos páros vezet öt futam után Balatonföldváron

A 13-szoros világbajnok Majthényi Szabolcs, Domokos András páros öt futam után az élen áll a balatonföldvári vitorlázó Repülő Hollandi Európa-bajnokságon.   A Spartacus Vitorlás Egylet kettőse szerdán megnyerte a harmadik és az ötödik futamot, a negyedikben pedig a harmadik helyen ért célba. Majthényiéknek 11 pontjuk van, őket a dán…

Balatonfüredi kiállítás őszi hangulatban

Veol
-
  Ma 16:00 Kultúra

Őszi hangulatban címmel, kollektív kiállítást nyitottak Balatonfüreden, a helyi Művészklub 24 alkotójának, több mint félszáz művéből, a polgármesteri hivatal folyosó galériáján, a minap.

Időjárás a Balatonon – Szeptember 20-22.

A héten megérkezhetnek az idei ősz első talajmenti fagyjai, de még nem kell teljesen berendezkedni a hideg őszi időre, a hét végére lassan emelkedik a hőmérséklet.    Napos, gomolyfelhős, száraz, őszi időre számíthatunk. Front nem terheli szervezetünket. A reggeli órákban érezhető hideg miatt az arra érzékenyeknél ízületi fájdalmak…

Megkezdődött a Győrt és Balatont összekötő kerékpárút építése

A projekten belül egy 18 km hosszú szakaszt építenek, egy további 40 km-es szakasz tervezése pedig már folyamatba van.

Biztonságos a Balaton és a Velencei-tó

A közhangulatot negatívan befolyásoló, kirívó bűncselekmények nem történtek sem a Balatonnál, sem a Velencei-tónál a nyári főszezonban.

Majthényi és Domokos az élen a balatonföldvári Európa-bajnokságon

Balatonföldváron a Spratacus VE-nél jártunk a Repülő Hollandi EB remekül sikerült harmadik versenynapján

Megállította a balatoni algásodást a szeptemberi hideg

Népszava
-
  Ma 13:30 Tudomány

A lehűlés következtében drasztikusan csökkent a rendkívüli algásodás a Balatonon, ennek ellenére a szakértők igyekeznek kideríteni jelenség pontos okát.

Hét ember halt meg a Balatonban

A közhangulatot negatívan befolyásoló, kirívó bűncselekmények nem történtek sem a Balatonnál, sem a Velencei-tónál a nyári főszezonban - jelentette ki a Balatoni Közbiztonsági Koordinációs Bizottság soros elnöke a bizottság gárdonyi turisztikai idényzáró értekezlete után.

Ami Mészárosnak a Balaton, az Seszták és körének a Rétközi-tó

HVG
-
  Ma 12:51 Gazdaság

A Fidesz volt miniszterének köre újabb beruházásokra készül Szabolcsveresmarton – írta az Mfor.hu.

Veteránautós túraverseny több mint 100 autóval a Balatonnál

hírbalaton
-
  Ma 12:22 Belföld

  Szeptember 21-én immár a 8. alkalommal rajtolnak el a különleges veteránok és youngtimerek Székesfehérvár belvárosából a Balaton irányába. A mintegy 270 km hosszú, változatos útvonalon harminc településen gördülnek át a járművek, és tizenkét ügyességi feladat is vár a résztvevőkre a navigálás mellett. 1954-től napjainkig sokat fejlődött az…

Kirívó bűncselekmény nem történt a nyáron sem a Balatonnál, sem a Velencei-tónál

A közhangulatot negatívan befolyásoló, kirívó bűncselekmények nem történtek sem a Balatonnál, sem a Velencei-tónál a nyári főszezonban.

Egyben marad-e a Balatoni Hajózási Zrt.?

Mióta ismét meghatározó állami többségi tulajdonba került a Balatoni Hajózási Zrt. (BAHART), sokakat foglalkoztat, vajon egyben marad-e a Balaton-régió stratégiai cége. Hosszú ideig úgy tulajdonolhatták a kikötővel rendelkező önkormányzatok, hogy az állam feltételül szabta számukra a társaság egyben tartását. A BAHART korábbi…