Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 69 hír

Bakondi György: El kell kerülni, hogy tömegek induljanak Európa felé

Origo
-
  19.10.19 22:20 Belföld

A magyar határszakaszon egyre erősödő mozgást lehet tapasztalni a tavalyihoz képest.

Bakondi György: El kell kerülni, hogy tömegek induljanak Európa felé

Bakondi György hangsúlyozta, ha Törökországból további tízezrek-százezrek indulhatnak útnak, akkor egyre többen várakoznak majd egy-egy európai határszakasznál arra, hogy továbbjussanak.

Bakondi György: Növekszik a migránsok száma

A biztonsági szempontok mellett számos politikai és gazdasági aspektus is arra mutat, hogy Albániát és Észak-Macedóniát közelíteni kellene az Európai Unióhoz - mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerdán az M1 aktuális csatornán arra reagálva, hogy az Európai Unió elhalasztotta a Nyugat-Balkán bővítését.

Bakondi György: Közelíteni kellene Albániát és Észak-Macedóniát az Európai Unióhoz

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója hangsúlyozta: cél az Európa felé tartó migránsok minél hamarabbi feltartóztatása, ennek érdekében pedig fontos lenne az Európai Unió határának kitolása.

Korda György imádta, ahogy utánozzák – Békefi Viktória alakította a műsorban az énekest

Korda György (80) a nyerőember. Legalábbis ami a Sztárban sztárok történetét illeti, a műsorban ugyanis eddig bárki bújt a legendás előadóművész bőrébe, hatalmas sikert aratott.

Várpalotára látogatott Udvardy György érsek

Veol
-
  19.10.15 07:00 Megyei

Szentmisét celebrált a Magyarok Nagyasszonya ünnepén a Nagyboldogasszony-templomban a Veszprémi főegyházmegye érseke, Udvardy György.

Gábor György: Putyin contra Erdogan? Orbán = Goldoni: Két úr szolgája?

A bakui Türk Tanácson (mit is keres ott Orbán Viktor?) Erdogan a szíriai offenzívával kapcsolatban megköszönte Orbánnak Magyarország kiállását Törökország mellett. 1. Én nem álltam ki Törökország mellett, úgyhogy nekem nem jár köszönet! 2. Mai hír, hogy a kurdok, minden más lehetőség híján, az oroszok támogatását kérték, s a hírek szerint…

Új videó a Dózsa György úti halálos balesetről.

OLKT
-
  19.10.15 08:09 Vélemény

Új videó a Dózsa György úti halálos balesetről. Új fejlemény a Dózsa György úti halálos balesetről. Előkerült egy videó, amin a jogosítvány nélkül vezető M. Richárd saját magát videózta a baleset közben, végig az ütközés pillanatáig. Lehet ez tényező a balesetben? Mennyit számít, ha a sofőr vezetés közben mobilozik? Gepostet...

50 év után találkoztak a Thury György Közgazdasági Technikum végzősei

Kanizsa Újság
-
  19.10.15 10:36 Kultúra

Október 5-én, Nagykanizsán, a valamikori Thury György Közgazdasági Technikum végzősei tartottak találkozót az M55 étteremben, a volt Ady vendéglőben.

Matolcsy György a ferihegyi gyorsvasút megépítését és a cukor megadóztatását sürgeti

Origo
-
  19.10.15 11:35 Gazdaság

A jegybank elnöke szerint 2030-ra a vasúti és közúti közlekedést az ország gazdasági fejlettségi szintjére kell emelni.

Hatvan éves a várpalotai Thuri György Gimnázium

Veol
-
  19.10.15 14:00 Megyei

A várpalotai Thuri György Gimnázium fennállásának 60. évfordulója alkalmából diáktalálkozót, koncertet, valamint retró diszkót tartottak a tanintézményben.

Moldova György: „Ha akarsz nehezet mindenáron, próbálj b….kerékpáron”

Városi Kurír
-
  19.10.15 14:57 Kultúra

Moldova örök. Akkor is jelen van a magyar glóbuszon, ha az általa képviselt nézetrendszer nem mondható a legmodernebbnek. Szerinte Kádárnak pár évtized múlva szobrok tucatjait állítják majd a magyar városokban. A 85 éves Moldova Györggyel a 168 óra készített interjút. A nagy terjedelmű beszélgetésből igyekeztünk a napjainkra vonatkozó…

Gábor György: most kellene szépen, komótosan kiborítani a fiókokat, a szekrényeket, az irattartókat

És most kezdődik. Vagy kezdődne. Vagy kezdődhetne. Ugyanis a nyertes ellenzéki polgármestereknek és csapataiknak most kellene szépen, komótosan kiborítani a fiókokat, a szekrényeket, az irattartókat, a dossziékat, mindent, az utolsó szögig. A Borkai-ügy (és nem a jachton történtekre gondolok, hanem a maffiahálózatra, például a semmiért…

Gábor György írása felrobbantotta az internetet!

És most kezdődik. Vagy kezdődne. Vagy kezdődhetne. Ugyanis a nyertes ellenzéki polgármestereknek és csapataiknak most kellene szépen, komótosan kiborítani a fiókokat, a szekrényeket, az irattartókat, a dossziékat, mindent, az utolsó szögig. A Borkai-ügy (és nem a jachton történtekre gondolok, hanem a maffiahálózatra, például a semmiért…

Matolcsy György: Szégyenfoltok eltüntetése

Mandiner
-
  19.10.16 11:05 Gazdaság

Orvosaink és közösségi vezetőink zöme érzéketlen, sőt tudatlan a gyermekre vágyó hölgyeink női gondjainak megoldásában.